Διαφήμιση

Redmi Pro Πρόβλημα με μικρόφωνο

• Redmi Pro Πρόβλημα με μικρόφωνο

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του κινητού , στις ηχογραφήσεις και στην λήψη βίντεο δεν ακούγεται ήχος, υπάρχει ένα συνεχές "φύσημα"
      είναι το ίδιο πρόβλημα στο 1:30 με αυτό βίντεο
      " "

Δοκίμασα 2-3 διαφορετικές Ελληνικές rom και επίσης άλλαξα την πλακέτα με το μικρόφωνο υποθέτοντας ότι είναι χαλασμένο ,
      άλλα τζίφος το πρόβλημα παραμένει , επίσης συνδέοντας ακουστικά στο Jack δεν υπάρχει υπάρχει ήχος παρά μόνο ένας βόμβος (όχι το φύσημα) με bluetooth ακουστικά λειτουργεί κανονικά ο ήχος αλλά και πάλι ηχογραφεί με "φύσημα".

Κάποια ιδέα να δοκιμάσω ?

Ευχαριστώ.
    • RE: Redmi Pro Πρόβλημα με μικρόφωνο

Κατ αρχήν κάνε ένα πλήρες αντίγραφο των δεδομένων που θέλεις να κρατήσεις. Δεύτερο format data. Τρίτο εγκατάσταση με μέθοδο twrp της τελευταίας κινεζικής rom. Έχει εγγλέζικα οπότε μπορείς να διαπιστώσεις ότι όλα δουλεύουν καλά. Εάν πράγματι δουλεύουν, πάλι format data καί εγκατάσταση την τελευταία ελληνική. Υπομονή καί δύναμη χρόνου

Ο/H Tredor έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του κινητού , στις ηχογραφήσεις και στην λήψη βίντεο δεν ακούγεται ήχος, υπάρχει ένα συνεχές "φύσημα"
      είναι το ίδιο πρόβλημα στο 1:30 με αυτό βίντεο
      " "

Δοκίμασα 2-3 διαφορετικές Ελληνικές rom και επίσης άλλαξα την πλακέτα με το μικρόφωνο υποθέτοντας ότι είναι χαλασμένο ,
      άλλα τζίφος το πρόβλημα παραμένει , επίσης συνδέοντας ακουστικά στο Jack δεν υπάρχει υπάρχει ήχος παρά μόνο ένας βόμβος (όχι το φύσημα) με bluetooth ακουστικά λειτουργεί κανονικά ο ήχος αλλά και πάλι ηχογραφεί με "φύσημα".

Κάποια ιδέα να δοκιμάσω ?

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Δοκίμασα ότι πρότεινες , και το πρόβλημα παραμένει
      Επίσης έβαλα με Fastboot μια κινεζική stable , ούτε με αυτή έφτιαξε συν ότι κλείδωσε πάλι ο bootloader :) και άντε τώρα να ξεκλειδώνουμε πάλι.

παρατήρησα ότι και το earpiece ακουστικο του κινητού δεν λειτουργεί παρά μόνο το ηχείο του ,δοκίμασα άλλα 2 από το redmi note 2 που έχω αλλά τπτ,

Να υποθέσω ότι όλα αυτά είναι hardware πρόβλημα ?
    • Διαφήμιση
    • Εάν τά πράγματα είναι όπως τα λές τότε πρέπει να φταίει ή μητρική. Αλλά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι εκεί γιατί στο κύκλωμα της μητρικής πού έχει ανεβάσει η Xiaomi δείχνει ότι η λειτουργία όλη γίνεται από το ανταλλακτικό που άλλαξες. Άρα ή κάτι δεν κάνεις καλά {μού θυμίζεις τον εαυτό μου όταν πριν δυόμιση χρόνια πήρα το κινητό} ή η συσκευή θέλει άλλου είδους έλεγχο σε μαγαζί πού ασχολείται με το Xiaomi

Ο/H Tredor έγραψε:

Δοκίμασα ότι πρότεινες , και το πρόβλημα παραμένει
      Επίσης έβαλα με Fastboot μια κινεζική stable , ούτε με αυτή έφτιαξε συν ότι κλείδωσε πάλι ο bootloader :) και άντε τώρα να ξεκλειδώνουμε πάλι.

παρατήρησα ότι και το earpiece ακουστικο του κινητού δεν λειτουργεί παρά μόνο το ηχείο του ,δοκίμασα άλλα 2 από το redmi note 2 που έχω αλλά τπτ,

Να υποθέσω ότι όλα αυτά είναι hardware πρόβλημα ?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Πιθανόν να κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω,

Το κινητό είναι ενός φίλου του το είχα αγοράσει από vickmall όταν είχε κυκλοφορήσει , λογικά είχε έρθει με τις rom ότι να ναι , του είχα στείλει τον οδηγό από εδώ για πως να περάσει την ελληνική rom , μετά απο 2-3 μήνες με περασμένη την ελληνική άρχισε να του παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφερθήκαν.

Τα βήματα που ακολούθησα είναι :

1.Πέρασα 3-4 διαφορετικές ελληνικές rom (από παλιές έως και την τελευταία)
      2.Άλλαξα την πλακέτα του μικρόφωνου ( τι να πω πιθανόν να είναι προβληματική και αυτή ?)
      3.Κινέζικη rom όπως πρότεινες
      4.Κινέζικη Stable με fastboot

Όπως και να έχει , Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί να του το πω εάν θέλει να το στείλει , όχι ότι χρειάζεται πλέον το κινητό απλώς..
    • Ο/H Tredor έγραψε:

Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί να του το πω εάν θέλει να το στείλει , όχι ότι χρειάζεται πλέον το κινητό απλώς..
      αν και δεν μου αρεσει η διαφημιση (και υπαρχουν και καποια παραπονάκια), απο προσωπικη εμπειρια, εκει που αλλοι ελεγαν δεν γινεται, φταιει η μητρικη και αλλα τετοια τα παιδια εδω το εφτιαξαν (μου ειπαν οτι αλλαξαν καποιο τσιπακι, πραγμα που ξερω ειναι προχωρημενο, και μπραβο τους αν ειναι αληθεια), ελπιζω να συμβει και σε σενα...
      Επισκευή iPhone - Xiaomi - Samsung, Smartphones, service υπολογιστών - Laptop