Κύριοι αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το play store στο redmi note 3 (hennessy),συγκεκριμένα σε οποιαδήποτε rom που έχω βάλει είτε developer είτε stable,το play store δεν ξεκινάει και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει εγκατασταθεί ενώ υπάρχει το εικονίδιό του.Όταν κάνω επανεκκίνηση ξεκινάει κανονικά, κατεβάζει τις εφαρμογές της google π.χ. youtube αλά δεν μπορεί να τις εγκαταστήσει, βγάζοντας κωδικό σφάλματος 504,τις άλλες εφαρμογές τις κατεβάζει και εγκαθίστανται κανονικά.Αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα όταν τρέξω το play store εκ νέου, μου βγάζει πάλι το μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί.Προσθέτω ότι όσες φορές έκανα εγκατάσταση μιας rom μέσω του TWRP όταν κάνω wipe μου βγάζει μήνυμα με κόκκινα γράμματα ''Faild to mount '/oem' (Invalid argument).Παρακαλώ για την βοήθειά σας.Ευχαριστώ
Πρόβλημα στο play store και στην εγκατάσταση εφαρμογών Google
-
-
Έχεις το τελευταίο TWRP by @geoanto555 για Hennessy; Εκκαθάριση εφαρμογής Google play store έκανες ; Και επειδή έχει να κάνει με Google apps , καλύτερα να αφαιρέσεις τον Gmail account σου , προχωράς σε εκκαθάριση όποιας εφαρμογής Google έχεις , ξαναβάζεις Gmail και παρατηρείς συμπεριφορά.
-
Ο/H adrae έγραψε:
''Faild to mount '/oem' (Invalid argument)
-
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας makis1024 και geoanto555.
makis1024 όλα όσα αναφέρεις τα έχω κάνει και χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του twrp (3.2.2-0) για το hennessy και το πρόβλημα παραμένει.Υπάρχει περίπτωση να παραμένει μέρος των προηγούμενων rom μέσα στο σύστημα και αν ναι,πως είναι δυνατό να το αφαιρέσω;
Ευχαριστώ. -
-
ιδιο θεμα κ εγω με hennessey , τελευταιο twrp και την 8.4.19. Μαλιστα ο λογος που εκανα κ απντειτ την ρομ ηταν αυτος, γτ νομιζα οτι ειχε πιει πορτοκαλαδα η προηγουμενη αλλα τελικα δεν εφταιγε η Ρομ.
Εμενα παντως μου το κανει και με αλλες εφαρμογες περαν της google, οπως Pockee, Linkedin, Opapp. Δεν ξερω πως διορθωνεται αυτο . Μηπως φταιει οτι εχουμε ακομα την 5.0.2? -
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και έκανα ξανά εγκατάσταση την developer με Format Data ο ηλίθιος. Νόμιζα ότι έφταιγε η ROM αλλά το πρόβλημα το έχει η άθλια Google. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ. Όπως και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή έτσι και οι Hennesyτες έχουν ψυχή. Δίνω παράδειγμα το google keep. Όποιος μπορέσει να το εγκαταστήσει ή να το αναβαθμίσει με Hennesy να μου τρυπήσει την μύτη. Δεν τελειώνει η εγκατάσταση ποτέ.
-
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να ενημερωθεί η google ώστε να λυθεί το πρόβλημα;
-
-
τελικά όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τα Henessy
νόμιζα ότι είναι πρόβλημα rom και πέρασα άλλη και τώρα δε φορτώνει καν
μπαίνει στο twrp αλλά ως εκεί
θα ξαναπεράσω άλλη rom μήπως δεν έκανα κάτι καλά αλλά αν δε λυθεί το πρόβλημα με τα google stores δε σωνόμαστε
πάμε για pocophone μου φαίνεται
κρίμα, γιατι το RN3 ήταν τπ πρώτο κινητό που άντεξε 3.5 χρόνιαδεν τα κλαίω τα 180 που είχα δώσει
το καλύτερο κινητό ever -
-
Ευχαριστούμε για την λύση. Θα την δοκιμάσω το απόγευμα και θα ενημερώσω. Θεωρητικά μοιάζει να δουλεύει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα