Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και δύο μέρες του κινητού. Έχω ένα περίεργο θέμα. Έχω επισυνάψει ένα screenshot από την εφαρμογή cpu z όπου φαίνεται και οι 8 πυρήνες να είναι κολλημένοι μόνιμα στις τιμές που βλέπετε. Επίσης νομίζω ότι η μπαταρία πέφτει γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Να πω ότι έχω την global έκδοση με την σταθερή rom και το MIUI 10. Καμία ιδέα;
Πρόβλημα; με τη διαχείριση των πυρήνων της cpu και battery drain στο Mi8 lite.
- Απαντήθηκε
-
-
Στατιστικά μπαταρίας ανέβασε να δούμε τι εφαρμογές σου τρώνε την μπαταρία και κάνουν τους πυρήνες να τρέχουν , επίσης ανέβασε την έκδοση MIUI.
-
-
Βγάλε λογαριασμό Gmail , εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής Google play Store , Google Duo αναγκαστική διακοπή , Google Services εκκαθάριση δεδομένων και σε ότι άλλο βρεις που ξεκινάει από Google εκκαθάριση δεδομένων.
Βάζεις Gmail και παρατηρείς συμπεριφορά.... -
Τα έκανα, εκτός από το Google services(δεν το βρίσκω). Πάλι η μπαταρία πέφτει το ίδιο γρήγορα. Το cpu z έχει την ίδια εικόνα Επίσης σήμερα το είχα το κινητό στη φόρτιση 3,5 ώρες, ανοιχτό, και από το 35% πήγε στο 84% μόνο. Έβγαλα και ξαναέβαλα το βύσμα και σε 15 λεπτά πήγε 100%. Τι γίνεται;
-
Να πω επίσης ότι η ram που μένει ελεύθερη είναι πάντα μεταξύ 1,2 και 1,5 gb. Δεν ξέρω αν και αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Είχα κάνει επαναφορά τηλεφώνου και περνώντας μόνο το cpu z, χωρίς άλλη εφαρμογή, η εικόνα με τους πυρήνες ήταν ίδια. Δοκίμασα να κατεβάσω και άλλη εφαρμογή (το AID64), μήπως το cpu z δεν δουλεύει σωστά αλλά και εκεί τα ίδια. Κάτι που παρατήρησα τώρα. Στο cpu z σαν μοντέλο επεξεργαστή δείχνει τον 636 στο AID64 όμως δείχνει κανονικά τον 660. Τρέλα
-
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Τα έκανα, εκτός από το Google services(δεν το βρίσκω).
-
-
Τελευταία ενημέρωση. Η παρακάτω είναι η εικόνα των πυρήνων. Είναι normal; Οι πυρήνες 5,6,7,8 γιατί είναι μόνιμα κολλημένοι σε αυτό το νούμερο;
-
Κλείσε τον αυτόματο συγχρονισμό, reboot το κινητό και δες τι θα δείξει...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κλείσε τον αυτόματο συγχρονισμό, reboot το κινητό και δες τι θα δείξει...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0