Όχι. Αυτή είναι η εικόνα σήμερα. Ίσως επειδή χτες κατέβαζα εφαρμογές και έκανα update όλη τη μέρα από το playstore ήταν έτσι.Ο/H NasDriver έγραψε:
Το play store συνεχίζει να είναι η εφαρμογή με την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ?
Πρόβλημα; με τη διαχείριση των πυρήνων της cpu και battery drain στο Mi8 lite.
- Απαντήθηκε
-
-
Τελείωσε τις αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις εφαρμογών, άσε να περάσουν και 1-2 μέρες και το βλέπεις εκ νέου
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τελείωσε τις αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις εφαρμογών, άσε να περάσουν και 1-2 μέρες και το βλέπεις εκ νέου
-
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Τα έχω κάνει όλα από χθες. Η απορία μου είναι με την εικόνα των πυρήνων. Είναι φυσιολογικό; Επίσης τι μπορεί να συνέβη σήμερα με τη φόρτιση που ανέφερα παραπάνω; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μετά τη χαρά της απόκτησης της, κατά τα άλλα, εξαιρετικής συσκευής αυτά τα θεματάκια με έχουν προβληματισει.
Αν είναι θέμα αισθητήρα (παρόμοιο με τον Goodix sensor του MI A2 που πλέον είναι μια συσκευή που προσωπικά δεν συστήνω σε ΚΑΝΕΝΑ), τότε θα πρέπει να δεις διαφορές μετά τα παραπάνω. Διαφορετικά κάτι άλλο συμβαίνει και θα χρειαστεί ενδεχομένως πρόσβαση root και εγκατάσταση του Gsam Battery Monitor προκειμένου να δούμε (ΑΝ δούμε) τι υπάρχει στο kernel που αναγκάζει τους πυρήνες του SnapDragon να λειτουργούν σε τόσο μεγάλη συχνότητα. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Nnoutas έγραψε:
Τα έχω κάνει όλα από χθες. Η απορία μου είναι με την εικόνα των πυρήνων. Είναι φυσιολογικό; Επίσης τι μπορεί να συνέβη σήμερα με τη φόρτιση που ανέφερα παραπάνω; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μετά τη χαρά της απόκτησης της, κατά τα άλλα, εξαιρετικής συσκευής αυτά τα θεματάκια με έχουν προβληματισει.
Αν είναι θέμα αισθητήρα (παρόμοιο με τον Goodix sensor του MI A2 που πλέον είναι μια συσκευή που προσωπικά δεν συστήνω σε ΚΑΝΕΝΑ), τότε θα πρέπει να δεις διαφορές μετά τα παραπάνω. Διαφορετικά κάτι άλλο συμβαίνει και θα χρειαστεί ενδεχομένως πρόσβαση root και εγκατάσταση του Gsam Battery Monitor προκειμένου να δούμε (ΑΝ δούμε) τι υπάρχει στο kernel που αναγκάζει τους πυρήνες του SnapDragon να λειτουργούν σε τόσο μεγάλη συχνότητα.
-
Επίσης το screen on time στο 55% είναι 3 ώρες και 46 λεπτά
-
Καλά δείχνουν τα πράγματα αλλά θέλω να αφήσεις το CPU spy εγκατεστημένο για μια πλήρη φόρτιση, κοινώς θα φορτίσεις στο 100% και μετά εσύ θα χρησιμοποιείς τη συσκευή όπως τη χρησιμοποιούσες κανονικά δηλαδή και όταν χρειαστεί να την ξαναφορτίσεις, τότε θα βάλεις εδώ τα στατιστικά του CPU Spy καθώς ΚΑΙ αυτά από τη stock εφαρμογή της μπαταρίας (μην ξεχάσεις το διάγραμμα). Έτσι θα έχουμε μια πρώτη εικόνα που θα μας δώσει ίσως κάποια ένδειξη αν κάτι δεν πάει καλά.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Καλά δείχνουν τα πράγματα αλλά θέλω να αφήσεις το CPU spy εγκατεστημένο για μια πλήρη φόρτιση, κοινώς θα φορτίσεις στο 100% και μετά εσύ θα χρησιμοποιείς τη συσκευή όπως τη χρησιμοποιούσες κανονικά δηλαδή και όταν χρειαστεί να την ξαναφορτίσεις, τότε θα βάλεις εδώ τα στατιστικά του CPU Spy καθώς ΚΑΙ αυτά από τη stock εφαρμογή της μπαταρίας (μην ξεχάσεις το διάγραμμα). Έτσι θα έχουμε μια πρώτη εικόνα που θα μας δώσει ίσως κάποια ένδειξη αν κάτι δεν πάει καλά.
Edit: Η μπαταρία σε αυτό το σημείο είναι στο 20%. -
Δεν φαίνεται κάτι έξω από τα συνηθισμένα πράγματι.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Δεν φαίνεται κάτι έξω από τα συνηθισμένα πράγματι.
-
Wi-Fi ανοιχτό.
-
Ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0