Διαφήμιση

Mi band 3 pair

• Mi band 3 pair

Καλησπέρα!
      "Ήρθε" στα χέρια μου μέσω ενός φίλου ένα κολλημένο mi band 3..
      Ο κάτοχος του έμαθα ότι έκανε πέρασμα ελληνικών? από βίντεο στο youtube (νομίζω), αλλά μετά από μια αυτόματη αναβάθμιση του γύρισε στα κινέζικα
      Στην προσπάθεια του να διορθώσει το γκατζετακι κόλλησε στην οθόνη η ένδειξη με το σχεδιάκι του κινητού και βελάκι με το mi band
      Εγώ δοκίμασα με τον οδηγό από εδώ με το my fit (με mi account)...gadgetbridge..notify &fit... με συνεχόμενες επανεκκινήσεις και καθαρισμούς cache, παροχή όλων των αδειών κλπ δεν κατάφερα να το κάνω pair... το bluetooth του κινητού μου δεν το βλέπει ούτε και κάτι εφαρμογές τύπου ble scanner
      Έκανα τις διαδικασίες με δύο κινητά και ενα ταμπλετ αλλα τπτ....
      Κάποια συμβουλή οι γνώστες?
    • Φίλε vaskos4 είχα επακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα και μόλις πριν 10 λεπτά επανήρθε το mi band 3 στα ίσια του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις ανάλογα βέβαια με το πόσο είναι φορτισμένο το ρολογάκι είναι να περιμένεις να σβήσει, στην περίπτωση μου γύρω στις 40 μέρες, το είχα ξεχασμένο σε ένα συρτάρι και είπα πριν λίγο να το δω αν ξεκόλλησε. Οπότε όπως ήταν σβηστό το κούμπωμα στον φορτιστή του κατέβασα το Ελληνικό mi fit από εδώ:
      Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
      και ο του θαύματος συνδέθηκε. Φυσικά τα εύσημα πρέπει να πάνε σε όσους έχουν ασχοληθεί με την κατασκευή του Ελληνικού Mi Fit...
    • Την φαντάστηκα αυτήν την επιλογή αλλά έκανα το λάθος να το φορτίσω χτες στο 100% γιατί είπα μήπως πρέπει να είναι φουλ για να δουλέψει.... Μέχρι να ξεφορτώσει λογικά θα κάνει πολύ καιρό....
      Ευχαριστώ για την συμβουλή
    • Διαφήμιση