Καλησπερα πηρα το note 6ppro μου δειχνει κανονικα τις ειδοποιησεις οταν κατεβαζω το μενου αλλα οταν πχ ερχεται email νιωθω την δονηση/ηχο αλλα το popup οπως οταν ερχεται μηνυμα στο κινητο δεν εμφανιζεται ποτε. Ξερει κανεις τι κανω? Τοgooglara αλλα τιποτα δεν εβγαλα ακρη
Push notifications δεν λειτουργουν
-
-
πρεπει σε καθε εφαρμογη που θελεις να ερχονται ειδοποιησεις να δωσεις δικαιωματα(πχ.αναδυομενο παραθυρο).Θα το βρεις Ασφαλεια-Διαχειρηση Εφαρμογων-Αδειες.
Και στο Ασφαλεια-Διαχειρηση Εφαρμογων παλι θα επιλεξεις την εφαρμογη που θελεις και στις ειδοποιησεις θα ενεργοποιησεις το "Αναδυομενες Ειδοποιησεις" -
Το εκανα αυτο που λες αλλα το outlook δεν εχει καν ρυθμιση για αναδυομενο παραθυρο. Του εχω δωσει ολες τις αδειες που μπορει να παρει.
-
-
Οι ρυθμισεις που μου εχει ειναι συντομευσεις αρχικης οθονης,εμφανιση στην οθονη κλειδωματος και εκκινιση στο παρασκηνιο τιποτα αλλο. Αυτα τα βελπω στις αδεις του outlook δεν εχουμε το ιδιο MIUI λογικα γιατι δεν εχω το ιδιο μενου με εσενα.
-
-
Το βρηκα. Συγγνωμη ειχα μπερδευτει. Ενεργοποιημενη ειναι η ρυθμιση αλλα δυστυχως τιποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0