γιατι εχουμε 2 file managers? και γιατι συνδεεται στο ιντερνετ?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@lak100
Αυτό με την σύνδεση του File Manager στο Internet είναι Bug από το Source, και πιστεύω να είναι οκ στην νέα έκδοση.
Την εφαρμογή του φόρουμ μπορείς να την πάρεις από εδώ => ipap.xiaomihellas.apk
[Miui 10 8.12.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Όπως σου είπα και πριν είναι bug που προέρχεται από το Source => MIUI 10.3 - 8.12.20 | Xiaomi European Community
Θα είναι οκ στην επόμενη Version.
Δες μήπως μπορείς να απεγκαταστήσεις έναν από τους 2. -
Εχω εγκαταστησει 8.12.20.. εκανα βλακεια και εν τελει κατεληξα στο να κανω ξανα install την ιδια rom μεσω twrp 1102... εκανα format data και μετα πηγαινω στο install. επιλεγω τη ROM και εμφανίζει
Zip Treble Compatibility error!
Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τη Rom. Βοηθήστε με! -
Καλησπέρα σας. Μου γράφει αυτό από την ώρα π έκανα αναβάθμιση. Ξέρεις κάνεις γτ δε συγχρονίζεται?
-
Δε μπορώ να ανεβάσω το screen shot... Μου γράφει σφάλμα σύνδεσης στο λογαριασμό μ. Πατάω πάνω κ δε μ το ανοίγει καν
-
-
Καλημέρα κ συγνώμη για το off topic. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ή να με παραπέμψει στο ανάλογο νήμα.
Έχω το κινητό ενός συναδέλφου redmi 4 (πιθανόν prada) το οποίο φοράει την global stable 8.0.3.0.0 (δεν ξέρω αν είναι η επίσημη) κ βλέπω στο επίσημο σαιτ ότι υπάρχει η 10.1.1.0. Πως μπορώ να την περάσω; -
Καλημέρα.
Το τηλέφωνο έχει unofficial rom περασμένη, μαϊμουδισια...
Πρέπει να περάσεις official για να έχεις ΟΤΑ. Δεν πρόκειται να κάνει μόνο του αναβάθμιση.
Ένας παλιός οδηγός εδώ
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A -
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Το Redmi Note 6 Pro πως και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις συσκευές που έχουν ενεργοποιημένο το anti-rollback? -
Ο/H agmg έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Το Redmi Note 6 Pro πως και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις συσκευές που έχουν ενεργοποιημένο το anti-rollback?
-
-
συνεχιζει να μην κανει ενημερωση των εφαρμογων το play store παρα μονο οταν του κανω διαγραφη δεδομενων,μετα κανει ενημερωσεις σαν την κοτα αργα και απο τις επομενες ενημερωσεις παλι τα ιδια......ξερει κατι περι τουτου καποιος ???? ευχαριστω.
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0