Καλό θα είναι να περιμένεις λιγάκι καθώς τώρα που λύθηκαν όλα τα προβλήματα, θα βγουν και νέες ROM με την πρόσφατη έκδοση,Ο/H lipsari έγραψε:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλό θα είναι να περιμένεις λιγάκι καθώς τώρα που λύθηκαν όλα τα προβλήματα, θα βγουν και νέες ROM με την πρόσφατη έκδοση,Ο/H lipsari έγραψε:
Δοκίμασε force close τις υπηρεσίες Google play καθώς και την εφαρμογή των Λήψεων και μετά από 10 δευτερόλεπτα ξαναπροσπαθησε.Ο/H Giannisagal έγραψε:
Καλημεριζω......εδώ και 2 ρομ το play store δεν αναβαθμίζει εφαρμογές...γράφει αναμονή για λήψη κάτω από αυτές....έχω χάσει κάποιο επεισόδιο ξέρει κάποιος?????
Αν αναφέρεσαι στο poco , σε όλες τις rom με android pie η ενεργοποίηση του power menu γίνεται πλέον από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές.Ο/H flowin_through έγραψε:
Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχω root, φλασαρω magisk και dolby και μετα δεν εμφανιζει μεσα τιποτα οταν το ανοιγω. Επισης δεν εχω και power menu με recovery κλπ
Σε ποια συσκευή έχεις πρόβλημα;Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Στην επόμενη έκδοση να είναι διορθωμένο το bug με το μέγεθος γραμματοσειράς;