Μοτίβο. Το πέρασα και μπήκε. Όταν το έβαλα λάθος για να δω τι θα κάνει μου εμφάνιζε κινέζικους φακέλους, ενώ μόλις το πέρασα σωστά μου εμφάνισε όλα τα αρχεία σωστά. Οπότε αν αφαιρέσω μοτίβο και δαχτυλικο απο μενού θα φύγουν και απο twrp και θα προχωρήσει; οκ. Δοκιμάζω
Γενική Συζήτηση για το MI MIX 3
-
-
Στην ουσία εσύ θα πρέπει να έχεις πολλαπλούς χρήστες δηλωμένους..
Αυτό βλέπει το twrp (και δεν το υποαστηρίζει)
Ψάχνω να βρω λύση σε αυτό..
Δες μεσα απο file manager αν υπάρχουν αυτοί οι φάκελοι.
/data/system_de/10 και /data/system_ce/10
Δες και εδώ τι παίζει μπας και το εξηγήσουμε καλύτερα.
github.com/TeamWin/Team-Win-Recovery-Project/issues/1354 -
Έχω 2 αυτόνομους χώρους με διαφορετικά account και διαφορετικά apk. Με το dipper και το scorpio με ακριβώς τα ίδια δεν είχα πρόβλημα. Λοιπόν θα το ξεκινήσω απο την αρχή στο στήσιμο και πιστεύω τώρα να κάτσει,γιατί και magisk πέρασα αλλά ο manager δε το βλέπει ενώ οι εφαρμογές της τράπεζας το μυρίστηκαν και έκοψαν το δαχτυλικο
-
Ο/H Murderous έγραψε:
Έχω 2 αυτόνομους χώρους με διαφορετικά account και διαφορετικά apk.
Οπότε ξεκινάω το τρίτο , μιας και αυτό δειχνει οκ (εκτός το θέμα πολλαπλών χρηστών) -
-
-
-
Απ ότι φάνηκε όντως ήταν λίγο μεγαλύτερο απ ότι έπρεπε και γι αυτό σου έδινε μαύρη οθόνη @Murderous
Πάρε αυτό που λογικά είναι οκ..
Σε mix2s μπαίνει κανονικά
twrp_perseus_3.2.3-X2T -
Ωραίο φόντο καί αγαπημένο χρώμα μενού, αλλά συνεχίζει να μη δημιουργεί backup καί βγάζει πάλι error 255. Θα σβήσω το δεύτερο χώρο καί θά δοκιμάσω
-
Ναι, απ ότι είδα εκεί είναι το θέμα λόγω κρυπτογράφησης.
Το twrp μπορεί να κάνει αποκρυπτογράφηση μόνο στον βασικό χρήστη.
Πιστεύω να το φτιάξουν αυτό σύντομα αλλά μέχρι τότε υπομονή.
Στην ουσία θα πρέπει να σβήσεις τον ένα "χώρο" (καποιον φάκελο δλδ που έχει δημιουργηθεί από το δεύτερο προφίλ)
Αυτό θα το βρεις στο log που ανέβασες. -
Μόλις διέγραψα το δεύτερο χώρο και έγινε η αρχή, έστω και μόνο του πρώτου και βασικού χώρου. Μόλις πάρω το μηνιάτικο θα σου στείλω ότι μπορώ να πιεις μια μπύρα για την υπομονή σου και τη καλή δουλειά που προσφέρεις στην ομάδα. Καλό βράδυ και πάντα τέτοια
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0