Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI MIX 3

• Παιδια ποια ειναι εκδοση twrp για την συσκευη μας
      Δουλευει ταυτοχρονα με android 9 και 10 η θελει διαφορετικη twrp?

Δοκιμασα τις παρακατω
      fastboot flash recovery twrp_perseus_3.3.1_15-11-19_blue_ss_stock-A-10.img
      fastboot flash recovery twrp_perseus_3.3.1_25-05-19_red.img
      fastboot flash recovery twrp-3.3.1-15-perseus-mauronofrio.img
      fastboot flash recovery twrp_perseus_3.2.3-01-04-19_tools_red_ss.img

Και μονη η τελευταια δουλευει σε εμενα,οι υπολοιπες παντα κολλανε στο mi logo και ουδεποτε μπουταρουν σε twrp

Επισης προσπαθησα να κανω εγκατασταση την τελευταια developer 9.12.12 και κολλαει στο boot logo της rom και δεν μπουταρει καθολου,προσπαθω να μπω σε twrp αλλα μονο σε bootloader mode ειναι εφικτο.

Γιατι δεν μπουταρει σε twrp Πατωντας volume up +power button?

Επισης η rom υποστηριζει f2fs file system η μονο ext4 διοτι το εχω διαμορφωσει στο πρωτο?

Edit: τελικα η μονη twrp που φαινεται να δουλευει σωστα ειναι η παρακατω απο εδω
      xiaomi.eu/community/threads/9-12-12.53770/

Καμια απο τις πιο πανω δουλευει σωστα.
    • Στην ανάγκη κανεις fastboot format userdata
      fastboot format cache
      και μετά το βάζεις σβήνοντας την κρυπτογράφηση που έχει η συσκευή. (μαζί και τα αρχεία σου προσοχή)

• Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το MI MIX 3

Δουλεύω την πάνω που ανέφερα πήρα από eu community StackPath. και όλα καλά 2 εβδομάδες τώρα είναι συμβατή και με Android 9 και 10 και miui και aosp rom.

Ήταν στα κινέζικα στο πρώτο boot σε twrp αλλά το γύρισα στα αγγλικά.

Ευχαριστώ.

Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά με υγεία. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
      1. Υπάρχει xtrv stable με aroma rom για την συσκευή μας? Έχω περάσει την 20.3.26 αλλά μάλλον είναι η Beta και την ψιλοφοβαμαι αν και προς το παρών τρέχει απροβληματιστα αν εξαιρέσεις κάποιες εφαρμογές που με dark theme κάποια χρώματα μπερδεύονται....
      2. Μπορώ να εξαιρέσω εφαρμογές να μην γίνονται dark? Και αν ναι πως?
      Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω τώρα το aroma πάνω από την ROM?

• Aroma Script για android >9 δεν υπάρχει. Και ούτε θα υπάρξει.
      Τι το θελεις; Με το Aroma Script απλά έκανες κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και μηχανικά. Τι σου λείπει;;;

Για το dark mode δες μέσα στο settings, display, dark mode και κάτω έχει ρύθμιση για individual apps.
      Μη τη φοβάσαι τη developer. Μην αλλάξεις, δε χρειάζεται...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Aroma Script για android >9 δεν υπάρχει. Και ούτε θα υπάρξει.
      Τι το θελεις; Με το Aroma Script απλά έκανες κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και μηχανικά. Τι σου λείπει;;;

Για το dark mode δες μέσα στο settings, display, dark mode και κάτω έχει ρύθμιση για individual apps.
      Μη τη φοβάσαι τη developer. Μην αλλάξεις, δε χρειάζεται...
      Μηχανικά πως???π.χ. θα ήθελα να αλλάξω τα εικονίδια από τα quick settings, να βάλω την ώρα στην μέση κ.λ.π..
      Επίσης exposed μπορώ να βάλω? Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

• Αυτά τα έκανες με το Aroma Script;

Την ώρα στη μέση Βε τη μέσα στις ρυθμίσεις lock screen, clock format.

Τα εικονίδια είναι μέρος του theme. Διάλεξε συμβατό theme με τα εικονίδια που θέλεις...

Για exposed περίμενε να σου γράψει κάποιος που γνωρίζει, δεν το κατέχω...
    • Mod-download - mi-globe.com

Κάνεις εγκατάσταση απο recovery και έχεις το ρολόι στο κέντρο, ή ακολουθείς εδώ τις οδηγίες και φτιάχνεις όλη τη ρομ όπως ακριβώς την θέλεις (τσεκ τα πρόσθετα)

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.... Όλα πλέον δουλεύουν ρολόι... Πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Κιν. Όλα άψογα. Θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα μαζί με την λύση του φυσικά μετά από 3 σχεδόν μέρες "πονοκεφάλου"...
      Μετά την ρομ έβαλα magisk πιο πολύ λόγο adaway... Αλλά επειδή ήθελα κάποιες αισθητικές παραμετροποιήσεις έβαλα και το exposed για να προσθέσω και το customiuizer.. μετά παρατήρησα ότι είχα θέμα με το magisk και το safenety... Αλλά ψάχνοντας στον γουγλη με ένα module από το xposed το διορθώνε το πρόβλημα... Και πράγματι το safenety πρασίνισε και μετά από λίγο μου μαύρισε την μέρα ...(Το module λέγεται hiddencore module).
      Το τηλ λοιπόν δεν ανταποκρινόταν στο να σβήσει η οθόνη μετά από 30 δευτ. Μόνη της... Έμενε η οθόνη ανοιχτή και αν δεν την έκλεινες μόνος σου θα έμενε μέχρι να ρουφήξει την μπαταρία... Και εκτός από αυτό μετα από ώρες ξαφνικά δεν άνοιγε και ο chrome. Μόλις τον άνοιγες έκλεινε μόνος του!!! Τέλους πάντων για να μην κουράσω ψάχνοντας πολύ απενεργοποίησα αυτό το module και το τηλ φυσάει!!! Χίλια μπράβο στους Devs που μας βοηθάνε και κρατάνε τα τηλ μας πυραύλους και ξανά ευχαριστώ για την βοήθεια.. Αν το θέμα που αντιμετώπισα είναι γνωστό σόρρυ που σας κούρασα αλλά έφαγα Σκάλωμα που δεν θέλω να φάει κανείς.
      Υ.Σ. αλήθεια κανένα module σαν το Gravity για το xposed δεν υπάρχει???

• Διαφήμιση
    • Ειναι φυσιολογικό??κάτι ρουφάει την μπαταρία.. χτες το πήρα έγινε φορμάτ και το εστησα
      Images
      • Screenshot_2020-06-01-14-11-26-067_com.miui.securitycenter.jpg

128,54 kB, 1.080×2.340, viewed 83 times
      • Screenshot_2020-06-01-14-11-33-949_com.miui.securitycenter.jpg

286,04 kB, 1.080×2.340, viewed 89 times