Σε οποιοδήποτε κατάστημα του παρόχου σου θα στην αλλάξουν με μικρό αντίτιμο.Ο/H kostas_7 έγραψε:
Από ότι φαίνεται Micro είναι, πρέπει να πάω στον παροχο της κινητής η σε οποιοδήποτε κατάστημα κινητής κτλ;
Γενική Συζήτηση για το MI MIX 3
-
-
-
Παπάδες cloud.tapatalk.com/s/5c5734168c462/VID_20190203_202853.mp4
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κυκλοφόρησε η 10.2.2.0 eu από xiaomi.eu την πέρασα με download και TWRP όλα good!!!!
Να δούμε στις επόμενες μερούλες πως θα πάει η μπαταρία σε σχέση με την 10.2.1 eu stable που είχα πάνω.
Πάντως από πολλούς ακούω ότι η eu είναι καλύτερη από την Global βέβαια δεν εχω Global μοντέλο και ούτε εχω περάσει την Global στο δικό μου για να ξέρω.
Πήρα και 2 θήκες από eBay γιατί η δίκη του είναι επιοικως απαράδεκτη και ένα τζαμάκι της Nillkin και ένα usb C to ir blaster για να εχω και ir θύρα υπερύθρων.
Αλλά το μέγα παράπονο είναι η μπαταρία αν και σαν αυτονομία εμένα προσωπικά με καλύπτει ως νούμερο αυτό το 3200 δεν απλά δεν........μου δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας άλλο να έχεις 3200mah και άλλο να έχεις 4000mah όπως είχα στο p20 Pro.
Μια χαζή ερώτηση επειδή βρήκα ακόμα ενα Global μοντέλο και θέλω να το αγοράσω για την σύζυγο γίνεται να αλλαχθεί η MIUI Global που έχει πάνω με την MIUI eu?ΧΡΗΣΤΟΣ -
Ναι, ξεκλειδώνεις, περνάς twrp και φλασαρεις eu.
-
Άλλη μια χαζή ερώτηση. Στο mi mix 3 που αναβάθμισα σήμερα στην 10.2.2.0 την rom την αποθηκεύσε με μορφή zip μέσα στο τηλέφωνο. Εκεί που την αποθηκευσε βρήκα επίσης αποθηκευμένη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη πού αγόρασα το τηλ επίσης σε zip την 10.2.1.
Η 10.2.1 μου χρειάζεται τώρα που εχω πάει στην 10.2.2.0; Δηλαδή μπορεί το τηλέφωνο να «γυρίσει» πίσω στην 10.2.1 αν το θελήσω ή δεν γίνεται όποτε να την σβήσω να μην πιάνει και χώρο;ΧΡΗΣΤΟΣ -
Να τη σβήσεις να μη σου πιάνει και χώρο...
-
-
Έτσι γίνεται, κρατάς παρατεταμένα και πας κάτω δεξιά μετονομασία.
-
-
Ο/H kostas_7 έγραψε:
Global είναι το δικό μου κι έχω μία ερώτηση....πως μετονομαζουμε έναν φάκελο; κάνω τη κλασική κίνηση που πατάμε παρατεταμένα πάνω στον φάκελο, αλλά τίποτα,δεν έχει τέτοια επιλογή.
Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εννοεις το 1ο πατα στον φακελο που εχεις κ απλα πατα στο ονομα του...
Αν εννοεις το 2ο απλα κρατας πατημενο τον φακελο και κατω δεξια σου βγαζει το more-περισσοτερα εκει μεσα μετα ειναι η επιλογη να αλλαξεις ονομα.. -
Πατάς παρατεταμένα σε ένα κενό μέρος της οθόνης μέχρι να βγάλει κάτω σε γκρι ανοιχτό χρώμα τις επιλογές ταπετσαρία widgets ρυθμίσεις όταν το βγάλει αυτό θα δεις ότι πάνω από τα εικονίδια των εφαρμογών υπάρχουν γκρι κύκλοι ενώ στους φακέλους όχι πατάς έναν φάκελο και μετά πατάς στον τίτλο και αλλάζεις το όνομα που θες ή ανοίγεις τον φάκελο μετά όταν ανοίξει πατάς παρατεταμένα πάνω του και μετά μόλις βγάλει γκρι κύκλους στα περιεχόμενα του πατάς πάνω στην ονομασία του και την αλλάζειςΧΡΗΣΤΟΣ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0