Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI MIX 3

• Γενική Συζήτηση για το MI MIX 3

Κατι γίνεται με τους twrp.αυτην με το ενσωματωμένο ροοτ δεν την περνάει καθόλου, την άλλη δε, την περνάει αλλά μολις κάνω φορμάτ δεν ξαναμπαίνει σε twrp....

Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Τι θελεις να κάνεις; Να κρατήσεις official rom με twrp?
      Αν ναι θα πρέπει να βρεις ένα magisk συμβατό με την συσκευή σου ή να περάσεις το "lazy" για να έχεις και twrp μαζί.

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω. Να περάσω την twrp με official rom και όταν λίγο αργότερα θέλω να πειραματιστω να μπορώ να περάσω και άλλη ρον.Το magisk το έχω κατεβάσει αλλά πες θα το περάσω με ένα usb stick όταν θα είμαι μέσα στο twrp... σωστά? Μετά θα μου μείνει η twrp? Δεν θα πρέπει να κάνω format? Μόλις κάνω format δεν θα με αρχίσει από stock recovery???

• Διαφήμιση
    • Το format δεν έχει να κάνει με το stock recovery - twrp,
      Πέρνα μέσα στο κινητό το magisk που σου έδωσα
      Βάλε το κινητό σε fastboot , πέρνα το twrp με flash και μετά boot --> να μπεις σε περιβάλλον twrp
      Κάνε flash το magisk και reboot system.
      Μπουταρε κανονικά και δες αν είναι όλα οκ.
      Αν βρεις το magisk manager μέσα στις εφαρμογές σου θα ειναι όλα οκ.
      Μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί ίσως χρειαστεί και δεύτερο reboot.
      Μετά δοκίμασε να μπείς πάλι σε twrp και δες αν το έχει κρατήσει.
      Αν όχι μιλάμε πάλι για μη συμβατό magisk και θα πρέπει να βρεις κάτι άλλο.
      Βλέπω κάποιος που είχε το ίδιο θέμα με σένα κατέβασε από εδώ το 18,2(μην ρωτήσεις ποιο απ όλα δεν ξέρω)
      και το πέραασε με επιτυχία.
      Αν δεν πιάσει με το magisk ίσως να χρειαστείς manual patchάρισμα του boot.img

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το format δεν έχει να κάνει με το stock recovery - twrp,
      Βάλε το κινητό σε fastboot , πέρνα το twrp με flash και μετά boot --> να μπεις σε περιβάλλον twrp
      Βλέπω κάποιος που είχε το ίδιο θέμα με σένα κατέβασε από εδώ το 18,2(μην ρωτήσεις ποιο απ όλα δεν ξέρω)
      Ειλικρινά σε χιλιοευχαριστω και για τις άμεσες απαντήσεις σου και για τον χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι. Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!

• Ο/H samy_roula έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το format δεν έχει να κάνει με το stock recovery - twrp,
      Ειλικρινά σε χιλιοευχαριστω και για τις άμεσες απαντήσεις σου και για τον χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι. Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!

Είσαι εξαιρετικός!!!!!! Επιτέλους τα κατάφερα και σίγουρα χωρίς την βοήθεια σου δεν θα έβγαζα άκρη ποτέ!!!! Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!

• Αυτο είναι το root zip για το mix 3 .. και αυτό είναι το twrp StackPath
      Και μην κάνει αποκρυπτογράφηση διότι δεν θα έχεις δακτυλίκο αποτύπωμα....
      Files
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση

Ξανά καλησπέρα ... Μια ερώτηση ακόμα είναι με official rom,root και custom recovery. Μπορώ να βάλω άλλον kernel ή θα τα κάνω όλα ώπα??? Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Έρχομαι από OnePlus όπου ήταν όλα πιο χύμα...

• Πάρε ένα βαρβάτο backup και μετά διάβασε ( βασικο ) και πέρνα ότι έχει δοκιμαστεί και είναι οκ.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Πάρε ένα βαρβάτο backup και μετά διάβασε ( βασικο ) και πέρνα ότι έχει δοκιμαστεί και είναι οκ.
      Οκ σε ευχαριστώ. Τότε θέλει ψάξιμο... Απλά ρώτησα γιατί στο OnePlus πέρναγες χαλαρά εξωγενείς kernels

Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος απο σήμερα του μιξ 3 (η μετάβαση έγινε απο mi8)!
      Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, στο slide έβαλα να μου δείχνει της εφαρμογές και οχι να ανοίγει την καμερα. Όταν ειναι κλειδωμένο το τηλ αν ανοίξεις τον slider ανοίγουν και οι εφαρμογές και αν πατήσεις σε μια τοτε μπαίνει στην εφαρμογή και.ξεκλειωνει έτσι και το τηλέφωνο. Υπάρχει τρόπος αυτό να μην συμβαίνει?

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από μένα!
      Κάτοχος του Mi Mix 3 εδώ και 10 μέρες περίπου. Είναι η global version, έχω ξεκλειδώσει bootloader με τον επίσημο τρόπο και έχω περάσει το twrp 3.2.3-X2T_03-03-19.
      Μου δούλευε είτε αυτό, είτε το 3.2.3-X2 02-03-19 καθότι τα υπόλοιπα που υπάρχουν στη λίστα για την συσκευή μου είτε δεν τα περνούσε, είτε έμπαινε σε bootloop και με πετούσε σε fastboot.
      Πέρασα την τελευταία XTRV dev 9.3.28, έκανα και format data (συνεχίζει όμως να ζητάει κωδικό για να κάνει decrypt τα data) αλλά δε μπορώ να κάνω root με το magisk με τίποτα.

Με το Mi Mix 2 που είχα, όταν περνούσα την εκάστοτε ROM, μπαίνοντας ξανά στο TWRP έβλεπα αυτομάτως μέσα στον χώρο αποθήκευσης του κινητού το Magisk.zip, ενώ τώρα δεν υπάρχει.
      Κατέβασα το Magisk Manager v7.1.1 από το xda και προσπάθησα μέσα από την εφαρμογή να κατεβάσω το magisk v18.1 για να το flashάρω, αλλά και πάλι δε γίνεται root το κινητό.
      Προσπάθησα να κάνω patch το boot image της ROM που έχω εγκαταστήσει αλλά και πάλι τίποτα. Ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να πετάξει κάποιο error, το κινητό δεν περνάει τον έλεγχο για root με το root chekcer, και μέσα από το magisk manager αναφέρει ότι το magisk δεν είναι εγκατεστημένο. To μόνο που έχω παρατηρήσει κατά τη διαδικασία είναι ότι βγάζει σε κάποιο σημείο keep force encrypt το οποίο δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία.

Κάνω κάποιο λάθος στη διαδικασία; Μου έχει διαφύγει κάποιο σημαντικό βήμα;