Που βρίσκεσαι;
Γενικές απορίες για το Xiaomi Mi A2 Lite
-
-
-
Μίλα με qubestore Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή με το Mygad στην Καστοριά
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μίλα με qubestore Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή με το Mygad στην Καστοριά
Πάντως στις ημέρες που μου είπε ήταν έτοιμο.
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στη συνομιλία με τη ένταση ήχου του συνομιλητή.
Το έχω στο μέγιστο το μικρόφωνο αλλά δεν ακούγεται καλά .
Παλιότερα δεν ήταν έτσι δηλαδή πριν πάει σε android 9 και επιπλέον είχε καλύτερη φωτεινότητα η οθόνη.
Έχει βάλει κανείς συγκέκριμενη έκδοση gcam ;
Έχω δοκιμάσει 2-3 και δεν δουλεψαν
Καλησπέρα κι εδώ
Να ρωτήσω το εξής: Πως μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα wifi από αυτό το τηλέφωνο σε ένα άλλο? (στo mi9T-pro δηλαδή...)
Πρέπει να ρουτάρω το mia2 lite για να γίνει αυτό?
Όπως επίσης ήθελα να μεταφέρω την λίστα με τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο νέο μου τηλ από το παλιό....
Θέλει ρουτ ή κάποια εφαρμογή?
Τι προτείνετε? -
-
Χμ το δοκίμασα αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι! Δείχνει να μεταφέρονται πράγματα βέβαια, αλλά μετά το πέρας της διαδικασίας δεν τα βλέπω!
- Ανοίγω το πρόγραμμα και στα δυο τηλέφωνα
- Συνδέονται
- Στο μέν παλιό επιλέγω System data που λογικά εκεί θα κρύβονται οι κλήσεις, τα wifi κτλ
- Στο δε καινούριο επιλέγω "είμαι παραλήπτης"
- Ξεκινάω την μεταφορά, φαίνεται η πρόοδος και στα δυο τηλέφωνα
- ΟΜΩΣ στο τέλος , στο καινούριο τηλ πουθενά δεν φαίνονται αυτά που μεταφέρθηκαν!
Όπως και να χει πάντως, μετά την μεταφορά, δεν βρίσκω ούτε λίστα με ανεπιθύμητους, ούτε wifi αποθηκευμένα , ούτε καν μηνύματα που λέει ότι μεταφέρθηκαν....
Τι κάνω λάθος άραγε? Παίζει να ναι ασυμβατότητα του android one και τou miui11?
Ti άλλο να δοκιμάσω για να μεταφέρω αυτά που θέλω από το mia2 στο mi9t? - Ανοίγω το πρόγραμμα και στα δυο τηλέφωνα
-
Σε εμένα έγινε η αναβάθμιση σε Android 10 κανονικά , χωρίς προβλήματα. Έκανα και wipe data και ξανά εγκατέστησα όλες τις εφαρμογές με επαναφοράμε το λογαριασμό. Μπορώ να πώ εδώ λίγες ημέρες βλέπω καλύτερη αυτονομία της μπαταρίας με τη ίδια χρήση που έκανα . Τη συσκευή τήν είχα αγοράσει Σεπτέμβριος του 2018 , από εξωτερικό
-
Δέν το κάνει συνεχώς αλλά κολλάει αρκετα στο πληκτρολόγιο και πρίν την αναβάθμιση το κάνει.
Όποιος έχει ίδια συσκευή , έχει δοκιμάσει κάτι εκτός του Gboard -
Αποφάσισα σήμερα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο.
Θέλω να έχω κλειδωμένο bootloader πλέον(πριν ήταν ξεκλείδωτος).
Πως το κλειδώνω μιας και το τηλέφωνο θέλω να το στήσω από την αρχή ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0