Καλημέρα παιδιά.Έχω το mi max 3 global version ( το πηρα με ζελατίνα κλειστό και έχει το κόκκινο σηματακι στα πλάγια (global version).Η μία κάρτα της cosmote δείχνει 4G ενώ η δεύτερη της wind όχι, μόνο 3G ενώ έχω ενεργοποιήσει το dual 4G από τις ρυθμίσεις.Ξέρετε τι συμβαίνει?Ισχυει κατι που διάβαζα ότι δεν υποστηριζει το 4G της wind?Ευχαριστώ προκαταβολικα.

">
mi max 3 .Τι γινεται με το 4G της wind?
-
-
Από την Wind, είναι ενεργοποιημένη η πρόσβαση 4G και στις δύο κάρτες ?
Οι κάρτες σου είναι παλιές και κομμένες με το χέρι ή καινούργιες ? -
Η καρτα wind είναι σχετικά καινούργια δεν έχει κοπεί με το χέρι και δούλευε κανονικά 4G με το p9 lite που είχα πριν.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δες τις ρυμισεις APN στο κινητο σου για την sim wind απο το site της wind, και βαλτες με το χερι οχι αυτοματα και δες τι κανειJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Δοκίμασα άλλη ενεργή κάρτα Wind και δείχνει 4G κανονικά οπότε μάλλον η κάρτα φταίει και οχι το τηλέφωνο.Ευχαριστω για τις απαντήσεις.
4g ναι, 4g+ έχεις δει ποτέ;
-
Δεν την χρησιμοποιώ καθόλου πλέον την wind οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω.Στην cosmote πάντως δεν έχω δει.Ο/H greekcos έγραψε:
4g ναι, 4g+ έχεις δει ποτέ;
σε κοσμοτε είδα τελικά 4g+ αλλά με την τελευταία εβδομαδιαία αναβάθμιση άλλαξε το στυλ των εικονιδίων σήματος και 4g και δεν το έχω ξαναδεί.γινεται με μια αναβάθμιση να χαθεί η υποστήριξη της συσκευής για 4g+ ή συμβαίνει κάτι αλλο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0