συμφωνώ με αυτά που λες κα εγώ το έχω ακούσει αλλά γιατί το RN5 είχε πιο δυνατό ήχο;;;;Ο/H Vasilis Semertzidis έγραψε:
Ειναι θεμα νόμων και ψηφισμάτων καθαρα. Παντως οσοι το βαλαμε παραδειγμα σε ινδια χωρις ρουτ ειδαμε διαφορα κατα πολυ στην ενταση, θα επρεπε και συ να δεις πολυ περιεργο. Δεν θα αλλαξει κατι σε επομενες εκδοσεις ειναι το μονο σιγουρο λογο αυτου που λεω παραπανω.
Mi8 Lite χαμηλή ένταση ακουστικού
-
-
-
Ο/H Vasilis Semertzidis έγραψε:
Γιατι οι αλλαγες στα firmware γιναν στα νεα μοντέλα
To ιδιο πρόβλημα έχει και το ακριβότερο mi8;
Χρησιμοποίησα το VOLUME BOOSTER GOODEV χωρίς ρουτ και πράγματι δυνάμωσε τον ήχο από το ηχείο. Αλλα ο ήχος του ακουστικου παραμένει χαμηλός!!! -
Eνα volume booster, χωρις δικαιωματα να κανει τροποποιησεις στον φακελο /root δεν μπορει να σ ανεβασει την ενταση, η ενταση που ισως καταλαβαινεις εσυ σαν διαφορα να ειναι παραμετροποιηση του ενισχυτη σε περισοτερα πριμα για παραδειγμα. Εγω που λες τωρα το βαλα και δεν ειδα διαφορα στο δικο μου mi8Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την global developer, πάνω από αυτήν που έχεις τώρα χειροκίνητα ---> MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την global developer, πάνω από αυτήν που έχεις τώρα χειροκίνητα ---> MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Απλά θα κάνει factory reset; θα πρέπει όλες οι εφαρμογές από την αρχή -
Σωστά, θα γίνει και factory reset και πέρασμα όλα από την αρχή.
Αν είναι πρόβλημα της ρομ, πολύ πιθανό να λυθεί -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σωστά, θα γίνει και factory reset και πέρασμα όλα από την αρχή.
Αν είναι πρόβλημα της ρομ, πολύ πιθανό να λυθεί
Πρέπει να έχω ξεκλειδώσει bootloader για να την περάσω. Σωστά;
Γιατί έχουν source από CN και όχι από global ;
Ποια η διαφορά XRTV και Aroma ;
Μήπως θα δω βελτίωση στον ήχο γιατί οι κινεζικές source δεν έχουν τον περιορισμό από την ευρωπαϊκή νομοθεσία; -
1. Είναι πιο συμβατές
2. Δες εδω [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
3. Το πιο πιθανό να δεις διαφορά. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
1. Είναι πιο συμβατές
2. Δες εδω [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
3. Το πιο πιθανό να δεις διαφορά.
Πως θα βάλω όμως την 10.0.8.0 ; έχει βγει TWRP recovery για το κινητό μας; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0