Διαφήμιση

Unlock Bootloader

• Unlock Bootloader

Καλησπερα σε ολη την ομαδα ειμαι καινουργιος ;) θελω να κανω unlock την συσκευη μου για να μπορεσω να βαλω gcam ακολουθησα κατα βημα τον οδηγο και ειμαι στην φαση που μου λεει να περιμενω 360 ωρες (15μερες) δηλαδη τωρα τι κανω ακριβως κλεινω κανονικα το προγραμμα απο τον υπολογιστη μου και ανοιγω το κινητο κανονικα και απλα περιμενω 15 μερες ? και μετα ? θα γινει απο μονο του ? ευχαριστω εκ των προτερων!
    • Μετά από 15 ημέρες θα κάνεις ξανα την διαδικασία με το unlock tool MONO/...
      δεν θα πειράξεις τον λογαριασμό σου αυτες τις μέρες..
      Ανοιξε το κινητό κανονικά....

• Τελεια σε ευχαριστω πολυ οποτε απλα τρεχω σε 15 μερες το προγραμμα ξανα, σε περιπτωση λεμε τωρα που το ξεχναω για 17 μερες πχ θα αλλαξει κατι? επισης αυτο το TWRP ειναι απαρραιτητο γιατι ειμαι ασχετος backup εχω btw <3 αα ξεχασα να ρωτησω αυτο δεν θεωρειται root ε ? δηλαδη δεν χανω καποια εγγυση επισης για να βαλω μετα καποιες εφαρμογες που θελουν unlock απλα τις πεταω μεσα μολις γινει το unlock και θα μπορω να κανω την δουλεια μου η θα χρειαστει καποια αλλη διαδικασια!
    • Διαφήμιση
    • το τρέχεις όποτε θέλεις...μετα απο 15 ημέρες και θα ξεκλειδώσει.
      Το τι θα κάνεις για να βάλεις custom εφαρμογές έχει να κάνει με το ποιο κινητό έχεις.
      Ξεκινάς από εκεί και βλέπεις..

• Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro εχω και χρειαζομαι βοηθεια πανω σε αυτο γιατι στο youtube εχει ελαχιστα videakia με πακιστανους που δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα αν γνωριζει καποιος απο εδω ας με βοηθησει παρακαλω! γιατι για αυτο εκανα την διαδικασια για να φτασω στο σημειο να βαλω την συγκεκριμενη εφαρμογη :/
    • Unlock Bootloader

Με το καλό να ξεκλειδωσεις και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε, χρειάζεται root για την gcam λόγου ότι πρέπει να περάσεις το camera 2api.
      Στο YouTube κοίταξε για άλλα κινητά xiaomi π.χ redmi note5 η διαδικασία ίδια είναι

Redmi n3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ευχαριστω για ολη την βοηθεια μεχρι τωρα, ολα τα βιντεακια στο youtube λενε 'NO ROOT' βλακιες λενε δηλαδη? γιατι δεν ειχα σκοπο να το κανω root για να μην χασω την εγγυση στο μελλον η κατι, αν γινει root υπαρχει επιστροφη μετα χωρις να το καταλαβουν η ουτε καν? επισης στα βιντεακια που δινουν να κατεβασω το TWRP το κατεβαζω η κατεβαζω απο εδω αυτο: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
    • Διαφήμιση
    • Παιζει να ενεργοποιήσεις api 2 από twrp χωρίς root.