Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Εννοώ όπως αυτό που είναι στα κινητά. Που μετά από reset σου λέει εάν θες να φέρεις το παλιό αντίγραφο.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Ο/H tasos17 έγραψε:
Εννοώ όπως αυτό που είναι στα κινητά. Που μετά από reset σου λέει εάν θες να φέρεις το παλιό αντίγραφο.
Σκέψου όμως πολλά πράγματα που θες να σώσεις μπορεί να μην λειτουργούν σωστά πάλι από το 8 σε 9 οπότε και πάλι προτιμώ σώσιμο σκέτο apk και μετά ξανά εγκατάσταση και βίντεο φώτο κλπ διαδικασία σαν να ήταν κινητόΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλά μην φανταστείτε ότι έχω τρέλα πράγματα... Netflix και COSMOTE tv go(το οποίο πλέον δεν δουλεύει) ραδιόφωνο και εφαρμογές για σκορ αθλητικών... Θα κοιτάξω μετά τον οδηγό βέβαια.
Ο/H tasos17 έγραψε:
Καλά μην φανταστείτε ότι έχω τρέλα πράγματα... Netflix και COSMOTE tv go(το οποίο πλέον δεν δουλεύει) ραδιόφωνο και εφαρμογές για σκορ αθλητικών... Θα κοιτάξω μετά τον οδηγό βέβαια.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌ,τι δεν σε σκοτώνει, έχει plan B, μην χαίρεσαι!! -
Γιατί η κοσμοτε @@τιε.... Είμαι εξωτερικό και έχει μια ηλίθια διαδικασία...
-
Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει μετάδοση οθόνης κινητού στο mi box ή να το "πετάξω";
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με την μετάδοση δεν γίνεται τίποτα... Εγώ δουλεύω την ασύρματη προβολή και είναι μια χαρά!
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ούτε εμένα δουλεύει από το ποκο. Αλλά νομίζω είναι θέμα ποκο. Νομίζω πιο παλιά δουλευε
Πριν το update συνδεόταν κανονικά μετά όμως άρχισαν τα xiaomiστικα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχεις δοκιμάσει να του κάνεις ένα factory reset μετά την αναβάθμιση ?
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Stable Android 9 Pie update - Οδηγός, Tips, βήμα βήμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες