Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H dnomikos έγραψε:

Για το Netflix, τρέξε από το laptop και από το box το test από εδώ => fast.com/
      Σε ευχαριστώ δεν την ηξερα αυτή την μέτρηση. Πιανω σταθερα 60mpbs. Γενικά θεωρώ οτι εστρωσε αυτό το θεμα μια χαρά παίζει.

Εβαλα προσωρινά ενα στικάκι 32Gb αλλά θελω κάτι μεγαλύτερο, έχετε δοκιμάσει αν παιζει σωστά με 128Gb? και αν ναι προτείνετε κάποιο με καλό wirte speed?
    • Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος της συσκευής εδω και 3 μηνες και έχω πολλά παράπονα για να είμαι ειλικρινής.Κανένα από αυτά όμως δεν με σταμάτησε από το να το χρησιμοποιήσω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως το YouTube με πετάει σφάλμα και δε με αφήνει να δω κανενα βίντεο. Μόλις πάω στις εφαρμογές καθαρίσω τη μνήμη και κάνω reset την εφαρμογή διορθώνεται,μέχρι να χρειαστεί να μου βγάλει άλλη διαφήμιση και να ξανακολλησει το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει; μέχρι χθες λειτουργούσε κανονικά.
      You are what you are and what you are is OK!

Pido dido.
    • Ο/H chrispsil έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος της συσκευής εδω και 3 μηνες και έχω πολλά παράπονα για να είμαι ειλικρινής.Κανένα από αυτά όμως δεν με σταμάτησε από το να το χρησιμοποιήσω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως το YouTube με πετάει σφάλμα και δε με αφήνει να δω κανενα βίντεο. Μόλις πάω στις εφαρμογές καθαρίσω τη μνήμη και κάνω reset την εφαρμογή διορθώνεται,μέχρι να χρειαστεί να μου βγάλει άλλη διαφήμιση και να ξανακολλησει το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει; μέχρι χθες λειτουργούσε κανονικά.
      Μήπως έχεις βάλει πολλές εφαρμογές από το ίντερνετ? Στο λέω ποιο πολύ μήπως κόλλησες τίποτα από καμιά τέτοια εφαρμογή

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Μετα από σχεδόν 1 χρόνο και κάτι έβλεπα ότι άρχισε να αργεί.

πχ πατούσα την ένταση και έφευγε το εικονίδιο της έντασης μετά από ώρα ή και καθόλου.
      Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και έστρωσε.
      Πιστεύω ότι μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο χρειαζετε μια επαναφορά για να "φρεσκάρετε" το σύστημα.
      Όσο να ναι, ύστερα από πολλά σβήσε γράψε από θέμα εγκατάστασης/απεγκαταστασης εφαρμογών και αρχείων, όλο και μένουν κατάλοιπα.
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Αν κρίνω κι απ' το mi home δεν απορώ καθόλου με τα θεματακια της Xiaomi.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπερα. Κατοχος του Xiaomi Mi S Box και αντιμετωπιζω προβλημα με το 5Ghz Internet. Ενω συνδεεται κανονικα στο δικτυο και μεσα στο analiti app που τρεχω μου δειχνει κανονικα 200-250mbps το physical speed. Καθε φορα που παω να τρεξω ενα αρχειο απτον Plex Server κάνει Cap στα 72mbps το Bandwidth...δεν μπορει να δεχθει περισσοτερο με αποτελεσμω να παγωνει η ταινία. Απτο κινητο(Xiaomi Redmi Note 8) παρόμοια στην εφαρμογη Plex δεχομαι Και πανω απο 200mbps data σε αναπαραγωγη της ιδιας ταινιας ξεπερνωντας τα 20mb/s στο Notification Bar της οθονης του κινητου μου ζωντανα. Τοπικά ολα αυτα. Υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει?
      *Με το που το εστησα το Box στην τηλεοραση μου ζητησε Update και το εκανα(Δεν ειχα μπει να διαβασω οτι εχει πολλα προβληματα η τελευταια εκδοση). Το αναφερω μηπως φταιει η τελευταια εκδοση ενω στην προεγκατεστημενη που ερχεται το Boxaκι δεν θα ειχε θεμα :(

Καποιος αλλος με ακριβως το ιδιο προβλημα(Αναφερει οτι μετα την αναβαθμιση στο Oreo αρχησε να του συμβαινει. Firmware issues? : forum.xda-developers.com/andro…e-speeds-wifi-ac-t3810922
    • Διαφήμιση
    • @Razielhell σε άλλες εφαρμογές έχεις το ίδιο πρόβλημα; (Πχ βίντεο από το YouTube)

Αναφέρεις για το κινητό σου την μία φορά για 200Mbps και την άλλη για 20Mbps. Για τι ταχύτητα συγχρονισμού μιλάμε; Και ακόμη τι ταινία είναι αυτή που σου κατεβάζει στο κινητό σου με 20Mbps συνεχώς;

Για εξήγησε το πιο απλά και καθαρά.

Παιδιά δουλεύει σε κανέναν το Cosmote TV go?

• Ο/H bagb88 έγραψε:

@Razielhell σε άλλες εφαρμογές έχεις το ίδιο πρόβλημα; (Πχ βίντεο από το YouTube)

Αναφέρεις για το κινητό σου την μία φορά για 200Mbps και την άλλη για 20Mbps. Για τι ταχύτητα συγχρονισμού μιλάμε; Και ακόμη τι ταινία είναι αυτή που σου κατεβάζει στο κινητό σου με 20Mbps συνεχώς;

Για εξήγησε το πιο απλά και καθαρά.
      Ναι το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα. 200mbps αναφερω για το κινητο μου το οποιο ισουται με 25mb/s. Το κινητο δεν εχει προβλημα να τραβηξει πανω απο 72mbps. Και μαλιστα μεσα στις ρυθμισεις του κινητου οταν συνδεομαι παντα στο 5Ghz δειχνει απο 195Mbps εως και 260mbps αναλογα που ειμαι φυσικα(Οσο πιο κοντα στο ρουτερ τοσο πιο ψηλο το Data Transfer). Με το Mi Box δεν μπορω να τραβηξω πανω απο 72mbps. Σαν να κλειδωνει δηλαδη εκει, ανεξαρτητως το αν βρισκομαι διπλα στο ρουτερ. Γενικα αυτο που θελω να κανω ειναι να σπασω το φραγμα των 100mbps για να παιξω στον Plex ταινιες των 60-80gb σε ποιοτητα 2160p HEVC Remux HDR(Το υψηλοτερο λογικα που υπαρχει για τις ταινιες). Στον Plex Player του υπολογιστη βεβαια που υπαρχει θύρα 1Gbps τραβαει μεχρι και 600-700mbps αν το χρειαστει. Παντως εχω εναν ανταπτορα της Cable Matters Usb 3.00 to Ethernet 1gbps και τον δοκιμασα στον υπολογιστη ακομη και σε θυρα Usb 2.00 και δουλευει κανονικα τραβωντας πανω απο 300mbps διχως να προκαλει προβλημα(Buffering) σε αυτες τις ταινιες. Στο Xiaomi Mi S Box που τον εβαλα τον ανταπτορα δειχνει να κλειδωνει στα 100mbps. Δηλαδη το peak του φτανει στα 90-95mbps και δεν παει παραπανω. Η θυρα του Mi S Box ειναι Usb 2.00 αλλα αντιστοιχα οπως και με τον υπολογιστη δεν θα επρεπε να το συγκρατει στα 100mbps. Πανω κατω αυτα. Δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι να το καταφερω αυτο.
      Μιλαω παντα για Local Streaming, που δεν παιζει ρολο η ταχύτητα του Ιντερνετ καθολου στην προκειμενη περιπτωση. 100αρα γραμμη εχω αλλα και 24αρα να ειχα δεν θα ειχε διαφορα. Ελπιζω να τα εξηγησα λιγο καλυτερα αυτη την φορα.
      Απο Box Players παντως μονο το Nvidia Shield εχει 1gbps θυρα LAN και πολυ λενε οτι το αγοραζουν για αυτο τον λογο ή Xbox.
      * Τωρα που κοιταω λιγο στο Σκρουτζ βρηκα και αλλα Boxes με Gigabit Lan στα 100-150€. Ισως ειναι ανορθοδοξο αυτο που παω να κανω? Χαμηλου κοστους Tv Box και να περιμενω να εχω πανω απο 100mbps Data Transfer τοπικά.
      ** Το Xiaomi Box παρατηρησα ελαχιστες φορες οτι εφτασε και 150mbps παιζοντας ταινιες αλλα παροδικα καθως τις περισσοτερες φορες δειχνει να κλειδωνει στα 72mbps οπως εχω γραψει παραπανω. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κανει trigger.
      *** Στο analiti app παντως μεσα στο Boxaki δειχνει οτι ειμαι συνδεδεμενος στην 5Ghz γραμμη και οτι το Data Transfer ειναι στα 195mbps, απλα το Plex δειχνει να κλειδωνει εκει. Δοκιμασα και αλλες version της εφαρμογης και στο Box αλλα και στον σερβερ του υπολογιστη πηγα πιο πισω αλλα χωρις τυχη.

Φίλε μου αν μετράς την ταχύτητα με το analiti να ξέρεις ότι δεν είναι έμπιστο. Εμένα η ταχύτητα μου δεν ξεπερνάει τα 11mbps παρολαυτα μου δείχνει 15.

• Διαφήμιση
    • Ο/H Razielhell έγραψε:

Καλημέρα, επειδή το δικό μου mi box s το έχω ασύρματα στα 5Ghz και έχω 120άρα γραμμή down/up στο speed test τραβάει και τα 120, Αρα ασύρματα τουλάχιστον ιντερνετ τραβάει πάνω απο 100Mbps για local δεν δοκίμασα.

Επίσης με τον UGREEN ethernet gigabit USB 3.0 αντάπτορα επίσης τραβάει και τα 120Mbps. Local να σου πώ την αλήθεια δεν μπορώ να το δοκιμάσω κάπως γιατι θα πρέπει να στήσω σε αλλο μηχάνημα κατι κοινόχρηστο και να το τραβήξω πράγμα που βαριέμαι να κάνω! ασε που θα πρέπει και ο σκληρός δίσκος που θα εχω κάποιο αρχείο για να το τραβήξει το μποξ να υποστηρίζει τετοια ταχύτητα.

Αυτό που ήθελα να σου πω να τσεκάρεις είναι ας είσαι σίγουρος πως το μποξάκι ασύρματα συνδέεται σε 5Ghz συχνότητα, γιατι καμιά φορά τα AP είναι ρυθμισμένα σε ενα SSID να παίζουν και στις δυο συχνότητες ταυτόχρονα και μήπως λόγω σήματος ή καναλιού να μπήκε στην 2.4Ghz. επίσης δες το κάναλι σου στα 5Ghz.