Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Όταν το πέρασα και γω δεν δούλευε το cast... Λογικά θέλει fr για να στρώσει! Αύριο θα το δω!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλα καλά από εμένα. Το cast μου δούλεψε χωρίς πρόβλημα

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά παρατήρησα πως αν κάνω reboot μετά ξεκινάει και είναι σαν να χάνει συνεχώς την εικόνα. Σαν να δίνει και να ξανά χάνει την εικόνα και μερικές φορές το μαύρο το εμφανίζει μωβ.

Δοκίμασα με άλλο HDMI και κάνει το ίδιο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν βγάλω και ξανά βάλω το HDMI ή αν το κλείσω (σε sleep mode) και το ξανά ανοίξω.

Το δοκίμασα κάνα 3 φορές να το κάνω reboot και κάνει το ίδιο πρόβλημα. Όλα αυτά μετά το update.

Στα θετικά του update αυτά που έχω να πω προς το παρών είναι ότι αν κάνεις cast από το pc σου δίνει δυνατότητα χειρισμού και από το κινητό - νομίζω πως πρώτα δεν το έκανε -. Ακόμη πλέον είναι ενεργεί η εφαρμογή live TV που ενεργοποιείται με το κουμπί στο τηλεκοντρόλ Live. Την έκανα μια αρχικοποίηση με τις ρυθμίσεις και μου παίζει τρέιλερ από το play movie. Μετά την αρχικοποίηση δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις του αλλά θα το ψάξω.

@tassosmer και @echaosad έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα με την εικόνα που αναφέρω;
    • Διαφήμιση

Όλα παίζουν μια χαρά εκτός από το cast. Το ψάχνω ακόμα... Όταν το κάνω από το κινητό (redmi pro) βγάζει μήνυμα ότι παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη σύνδεση...

Edit: Έφτιαξα το cast. Απεγκατέστησα τις ενημερώσεις από το playstore και τις ξαναπέρασα. Το Netflix παίζει καλά... Όπως και πριν.
    • Καλησπέρα. Καινούργιος χρήστης Mi box s. Δεν έχει κανέναν broswer προεγκατεστημένο, αλλά ούτε στο play store. Θέλω να κατεβάσω τον Opera. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει στο mi box και πως θα τον κατεβάσω? (αναλυτικές οδηγίες αν είναι δυνατόν) Ευχαριστώ
    • @tassosmer δηλαδή αν κάνεις reboot δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με την εικόνα;

Τόσο άτυχος είμαι ποια; Μόνο σε μένα έχει θέμα;

Χαχα...
    • Ο/H Dida Dina έγραψε:

Καλησπέρα. Καινούργιος χρήστης Mi box s. Δεν έχει κανέναν broswer προεγκατεστημένο, αλλά ούτε στο play store. Θέλω να κατεβάσω τον Opera. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει στο mi box και πως θα τον κατεβάσω? (αναλυτικές οδηγίες αν είναι δυνατόν) Ευχαριστώ
      Οι browser που χρησιμοποιούμε γενικότερα σε pc και κινητά δεν είναι για android tv. Γι' αυτό το λόγο και δεν τους έχει στο play store.

Μπορείς αν θες να δεις προηγούμενα post όπου κάποιοι χρήστες προτείνουν browser ο οποίος είναι καλός για android tv.
    • Διαφήμιση

Μια φορά που έκανα επανεκκίνηση δούλεψε κανονικά. Τα ίδια και χτες αμέσως μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης! Είμαι με το ίδιο καλώδιο με πριν!

• Ο/H bagb88 έγραψε:

Ο/H Dida Dina έγραψε:

Καλησπέρα. Καινούργιος χρήστης Mi box s. Δεν έχει κανέναν broswer προεγκατεστημένο, αλλά ούτε στο play store. Θέλω να κατεβάσω τον Opera. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει στο mi box και πως θα τον κατεβάσω? (αναλυτικές οδηγίες αν είναι δυνατόν) Ευχαριστώ
      Οι browser που χρησιμοποιούμε γενικότερα σε pc και κινητά δεν είναι για android tv. Γι' αυτό το λόγο και δεν τους έχει στο play store.
      Μπορείς αν θες να δεις προηγούμενα post όπου κάποιοι χρήστες προτείνουν browser ο οποίος είναι καλός για android tv.
      Τα διάβασα όλα τα post σε τούτο εδώ το νήμα. Μόνο για τον Puffin λένε σίγουρα, τον οποίο ούτε που είχα ακουστά. Τον opera έχω στο κινητό μου και δουλεύει μια χαρά δεν ξέρω αν δουλεύει στο συγκεκριμένο tv box. Επίσης δεν ξέρω πως να κατεβάσω έναν broswer.
      Να το κάνω πιο σαφές το μήνυμα γιατί μάλλον σας μπέρδεψα: α) πως κατεβάζω έναν browser στο Mi box s (οδηγίες όσο πιο αναλυτικά γίνεται) και β) ο opera δουλεύει σωστά σε αυτό?
      @bagb88 ευχαριστώ για την απάντηση

Από σελίδες τύπου apkmirror κατεβάζεις το apk της εφαρμογής που θέλεις. Μετά κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής όπως και στο κινητό. Εγώ έτσι δοκίμαζα τον Chrome αν δουλεύει στο mi box.

• Διαφήμιση
    • @Dida Dina πολύ σωστά για τον browser αυτό προτείνουν για καλύτερη χρήση. Για τους άλλους browsers αναφέρουν πως είναι δύσχρηστοι, δηλαδή θα μπορούσες να τους βάλεις άλλα θα είναι δύσκολο να τους χειριστείς με το τηλεκοντρόλ. Αν βάλεις κάποιον άλλο browser (π.χ. Chrome) ίσως να σε βολέψει να τον λειτουργήσεις με ποντίκι.

Όσον αφορά για το πως θα βάλεις κάποια εφαρμογή η οποία δεν είναι στο play store του tv box μπορείς να κάνεις αυτό που σου ανέφερε και ο @tassosmer στο προηγούμενο post.

Πιο συγκεκριμένα πρώτα πρέπει να βάλεις στο tv box μια εφαρμογή file explorer (π.χ. ES) σου παραθέτω link. Για να μπορείς να δεις τα αρχεία που έχεις μέσα σε ένα φλασάκι.

play.google.com/store/apps/det…=com.estrongs.android.pop

Την έχει στο play store και μπορείς να την κατεβάσεις κατευθείαν στο tv box. Οι περισσότεροι αυτή την εφαρμογή χρησιμοποιούν.

Έπειτα αν θες κάποια εφαρμογή που δεν είναι στο play store πρέπει να κατεβάσεις το .apk αρχείο από τον υπολογιστή σου, να βάλεις το αρχείο σε ένα φλασάκι, να συνδέσεις μετά το φλασάκι στο tv box, με τον file explorer να βρεις το φάκελο/αρχείο και να το τρέξεις για να το κάνεις εγκατάσταση.

Να ξέρεις όμως πως οι εφαρμογές που δεν είναι στο play store σημαίνει πως δεν έχουν σχεδιαστεί ακόμη για android tv. Οπότε μπορεί να μην σου την εμφανίζει καλά στην τηλεόραση κτλ.

@Dida Dina τα έγραψα νομίζω πολύ αναλυτικά...