Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H Christakis21 έγραψε:

Έχω ένα mi box s με το τελευταίο update και το χειριστήριο ανταποκρίνεται ΜΕΤΑ από 1 λεπτό αφού ανοίξει.Έχω και ένα άλλο σε άλλο χώρο με το τελευταίο update επίσης και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.Μιλαω πάντα για άνοιγμα από αναμονή και όχι reboot. Από όσο έχω διαβάσει έχουν και άλλοι πρόβλημα με το χειριστήριο. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?
      δες στις Ρυθμίσεις >Προτιμήσεις συσκευής > Προφύλαξη οθόνης >Λειτουργία αδράνειας > βάλε Ποτέ
    • Ο/H kaberos έγραψε:

Ο/H Christakis21 έγραψε:

Έχω ένα mi box s με το τελευταίο update και το χειριστήριο ανταποκρίνεται ΜΕΤΑ από 1 λεπτό αφού ανοίξει.Έχω και ένα άλλο σε άλλο χώρο με το τελευταίο update επίσης και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.Μιλαω πάντα για άνοιγμα από αναμονή και όχι reboot. Από όσο έχω διαβάσει έχουν και άλλοι πρόβλημα με το χειριστήριο. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?
      δες στις Ρυθμίσεις >Προτιμήσεις συσκευής > Προφύλαξη οθόνης >Λειτουργία αδράνειας > βάλε Ποτέ
      θα το δοκιμάσω αλλα και στα 2 mi box είναι στις 3 ώρες αλλά μόνο στο ένα εχω θέμα.
    • Ο/H tutuyo έγραψε:

Μου φερανε το μποξακι ως δωρο τα Χριστουγεννα
      Με το που το αναψα, εκανε update στην 9.
      Γενικες εντυπωσεις καλες, το δουλευω κυριως με Kodi και Elementum σε LG 4k, οπου στριμαρω χωρις θεμα 4Κ HDR περιεχομενο - εχω 100αρα VDSL

το Stremio που του πεταξα επανω δουλευει σχετικα καλα, ο player του μου κανει σπασιματα οταν εχω αναλυση 2160/60Hz ενω παιζει νερακι μολις γυρισω σε 1080/24Hz
      Plex που χρησιμοποιω καμια φορα για streaming local αρχειων επισης παιζει καλα

Να σημειωσω εδω οτι απο την πρωτη στιγμη του κοτσαρα USB στικακι 32Gb και μετεφερα ολα τα apps εκει, θεωρω οτι τρεχει καλυτερα με την εξτρα μνημη

Εχω ενα ψιλοθεματακι, ενω με το 2.4Ghz Wifi παιζει κανονικα, με το 5Ghz μερικες φορες αργει να συνδεθει
      Ξερει κανεις καποιο τρικ?
      και απαντω στην ερωτηση μου μετα απο πειραματισμο
      επιλεξτε μικρα καναλια για την VDSL απο το ρουτερ
      ετσι συνδεεται κατευθειαν σε 5G
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα!
      Ποιος ξέρει να μου πει πως θα βάλω τον ήχο να είναι μόνιμα στο full και όχι στην μέση αφου κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή πάει παλι στην μέση, που και η προεπιλογη του
      Ευχαριστώ!
    • Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το tv box και δεν μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση. Μόλις συνέδεσα το HDMI η τηλεόραση πέταξε μήνυμα ‘ci plus key fail’ και δεν αναγνώριζε την συσκευή. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο και πάλι τα ίδια. Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Καλημέρα, δες εδώ μήπως σε βοηθήσει...

Επισκευή Τηλεόρασης - Τηλεoράσεις - Insomnia.gr

POCO X3 Pro via Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)

Μήπως βρήκε κάποιος λύση παιδιά με το θέμα με το χειριστήριο?
    • Διαφήμιση

Ο/H Christakis21 έγραψε:

Μήπως βρήκε κάποιος λύση παιδιά με το θέμα με το χειριστήριο?
      Και μένα το ίδιο κάνει πάντως. Μπορεί όχι 1 λεπτό αλλά γύρω στα 45 sec σίγουρα. Το αφήνω και το λειτουργώ μετά. Δε χάθηκε ο κόσμος νομίζω. Από την αρχή το έκανε πάντως

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    • Γεια σας κ από μένα, έχω στο σαλόνι cosmote ott, αν βάλω στο υπνοδωμάτιο mi box s θα πιάνω cosmote tv; Με την εναλλαγή καναλιών θα υπάρχει πρόβλημα;
    • Στο store του box βγάζει την εφαρμογή; Αν ναι κατέβασμα - πέρασμα στοιχείων και βουαλα. Εικόνα. Θα πρέπει να είναι κλειστό το άλλο όμως, όχι και τα 2 ταυτόχρονα. Αν η ερώτηση πάει αλλού, όχι δεν υπάρχει τρόπος, εκτός αν αγοράσεις μηχάνημα αποστολής και λήψης εικόνας.
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Εγώ που έχω (ΟΤΤ στο σαλόνι και mi box στο δωμάτιο) δουλεύει απλά δεν μπορείς ταυτόχρονα αθλητικά και στα δύο.
      Τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά.!

Στάλθηκε από το M40_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • εμενα μου κανει κατι κουλα και δε ξερω τι φταει
      βλεπω με την smarters player lite και οταν βαλω το καναλι μου βλεπω στο fhd μετα απο μιση ωρα πχ κρασσαρει και κανει το μποξ επαννεκινηση
      τι μπορει να φταιει ?