δες στις Ρυθμίσεις >Προτιμήσεις συσκευής > Προφύλαξη οθόνης >Λειτουργία αδράνειας > βάλε ΠοτέΟ/H Christakis21 έγραψε:
Έχω ένα mi box s με το τελευταίο update και το χειριστήριο ανταποκρίνεται ΜΕΤΑ από 1 λεπτό αφού ανοίξει.Έχω και ένα άλλο σε άλλο χώρο με το τελευταίο update επίσης και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.Μιλαω πάντα για άνοιγμα από αναμονή και όχι reboot. Από όσο έχω διαβάσει έχουν και άλλοι πρόβλημα με το χειριστήριο. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Ο/H kaberos έγραψε:
Ο/H Christakis21 έγραψε:
Έχω ένα mi box s με το τελευταίο update και το χειριστήριο ανταποκρίνεται ΜΕΤΑ από 1 λεπτό αφού ανοίξει.Έχω και ένα άλλο σε άλλο χώρο με το τελευταίο update επίσης και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.Μιλαω πάντα για άνοιγμα από αναμονή και όχι reboot. Από όσο έχω διαβάσει έχουν και άλλοι πρόβλημα με το χειριστήριο. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?
-
Ο/H tutuyo έγραψε:
Μου φερανε το μποξακι ως δωρο τα Χριστουγεννα
Με το που το αναψα, εκανε update στην 9.
Γενικες εντυπωσεις καλες, το δουλευω κυριως με Kodi και Elementum σε LG 4k, οπου στριμαρω χωρις θεμα 4Κ HDR περιεχομενο - εχω 100αρα VDSL
το Stremio που του πεταξα επανω δουλευει σχετικα καλα, ο player του μου κανει σπασιματα οταν εχω αναλυση 2160/60Hz ενω παιζει νερακι μολις γυρισω σε 1080/24Hz
Plex που χρησιμοποιω καμια φορα για streaming local αρχειων επισης παιζει καλα
Να σημειωσω εδω οτι απο την πρωτη στιγμη του κοτσαρα USB στικακι 32Gb και μετεφερα ολα τα apps εκει, θεωρω οτι τρεχει καλυτερα με την εξτρα μνημη
Εχω ενα ψιλοθεματακι, ενω με το 2.4Ghz Wifi παιζει κανονικα, με το 5Ghz μερικες φορες αργει να συνδεθει
Ξερει κανεις καποιο τρικ?
επιλεξτε μικρα καναλια για την VDSL απο το ρουτερ
ετσι συνδεεται κατευθειαν σε 5G -
-
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το tv box και δεν μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόραση. Μόλις συνέδεσα το HDMI η τηλεόραση πέταξε μήνυμα ‘ci plus key fail’ και δεν αναγνώριζε την συσκευή. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο και πάλι τα ίδια. Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
-
Καλημέρα, δες εδώ μήπως σε βοηθήσει...
Επισκευή Τηλεόρασης - Τηλεoράσεις - Insomnia.gr
POCO X3 Pro via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H Christakis21 έγραψε:
-
Ο/H Christakis21 έγραψε:
Ο/H Christakis21 έγραψε:
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk -
Γεια σας κ από μένα, έχω στο σαλόνι cosmote ott, αν βάλω στο υπνοδωμάτιο mi box s θα πιάνω cosmote tv; Με την εναλλαγή καναλιών θα υπάρχει πρόβλημα;
-
-
Εγώ που έχω (ΟΤΤ στο σαλόνι και mi box στο δωμάτιο) δουλεύει απλά δεν μπορείς ταυτόχρονα αθλητικά και στα δύο.
Τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά.!
Στάλθηκε από το M40_EEA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εμενα μου κανει κατι κουλα και δε ξερω τι φταει
βλεπω με την smarters player lite και οταν βαλω το καναλι μου βλεπω στο fhd μετα απο μιση ωρα πχ κρασσαρει και κανει το μποξ επαννεκινηση
τι μπορει να φταιει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες