Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Μπράβο σου που τα κατάφερες και ευχαριστούμε που γνωστοποίησες τον τρόπο με τον οποίο έλυσες το συγκεκριμένο πρόβλημα. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • RE: RE: Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Ο/H sotsp έγραψε:

Ο/H sotsp έγραψε:

Να κάνω μια ερώτηση και εγώ. Κάτοχος από προχθές του συγκεκριμένου box. Το πήρα σαν δεύτερο και ήταν ήδη στημένο το android 9 tv. Μου ήρθε με το που το άνοιξα και ένα security update περίπου 600 mb. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι δυσκολεύεται πολύ να συνδεθεί στο 5g δίκτυο wifi του tplink powerline του σπιτιού μου καθώς και στο αντίστοιχο miwifi router που εχω. Κάνω συνεχείς προσπάθειες για να συνδεθεί τελικά. Στα 2.5g δίκτυα συνδέεται αμέσως. Επίσης αν το κλείσω ενώ είμαι συνδεδεμένος στο 5g δίκτυο και πάω να το ανοίξω και πάλι, ξανασυνδεομαι με πολύ προσπάθεια. Στα 2.5g δίκτυα δουλεύει άψογα. Έχω αλλάξει και το κανάλι στο 5g δίκτυο βάζοντας μικρό, το 38, αλλά πάλι τα ίδια. Οι υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού συνδέονται απροβληματιστα στο ίδιο 5g δικτυο. Όταν κάνω hotspot το κινητό μου με 5g επίσης συνδέεται απροβληματιστα.Περνάει καμία ιδέα από κανένα τι μπορεί να φταίει. Μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση στο router το κεντρικό της wind?

Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Και για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα να σας αναφέρω πως το έλυσα μετά από πολύ ψάξιμο. Το συγκεκριμένο boxaki έχει θέμα με μερικά router στο channel width. Το δικό μου συνδέεται σε ένα tplink powerline. Κάπου διάβασα λοιπόν ότι πρέπει να αλλάξω το width από 80 σε κάτι χαμηλότερο. Το κατέβασα λοιπόν στα 40 και από τότε όλα καλά. Έχασα βέβαια Λίγο από ταχύτητα αλλά πάλι συνδέονται πολύ ψηλότερα από ότι αν συνδεομουν στα 2.5.

Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Να αναφέρω ότι security patch είναι πολύ πίσω αυτό το μεγάλο τα 600mb .. τουλάχιστον στο δικό μου....δεν ξέρω αν θα πάρει security patch του 2022 .....

Μια χαρά που βρήκες λύση

Sent from my M2011K2G using Tapatalk
    • Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι πρωτη φορα θα αγοραστει σαν προιον τελικα εαν καταληξουμε στην αγορα του
      Ενας φιλος μου εχει την τηλεοραση Lg 42ly750h και θελει να την κανει
      smart tv (ενω ειναι ετσι λεει εστω η lg ) δεν δουλευει ουτε το google
      αμα μπεις πχ σε ενα site δεν δειχνει τιποτα ουτε το youtube τελος παντων
      μας ειπαν για αυτο το
      Xiaomi Mi TV Box S 4K black

αρα αυτο θα δουλευει να κανει την τηλεοραση smart? youtube google playstore
      netflix popcorn movies και κατι αλλο θα ο γνωστος μου θα ηθελε να αγορασει ενα
      usb που να κουμπωνεις με ethernet και να δουλευει ενσυρματα και οχι
      ασυρματα διαβασα σε μερικους δουλευε σε μερικους οχι αυτο θελω να μου
      πειτε ανταπτορες/usb δεν ξερω πως λεγονται που να δουλευουν σωστα ειδα
      οτι υπαρχουν και ανταπτορες ethernet με usb πανω για να βαζεις πχ
      ποντικι κτλπ εαν αυτο αξιζει περισοτερο απο σκετο px ethernet και ειναι
      κοντα οικονομικα προτεινετε μου ποιος δουλευει σωστα αλλα μονο απο
      ελλαδα
      και εαν τα ηχεια πχ 2.1 logitech κουμπωνουν πανω στο box ? η στην τηλεοραση

δεν τα γνωριζω πολυ καλα γιατι εχω και μια ηλικια.....
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι πρωτη φορα θα αγοραστει σαν προιον τελικα εαν καταληξουμε στην αγορα του
      Ενας φιλος μου εχει την τηλεοραση Lg 42ly750h και θελει να την κανει smart tv (ενω ειναι ετσι λεει εστω η lg ) δεν δουλευει ουτε το google αμα μπεις πχ σε ενα site δεν δειχνει τιποτα ουτε το youtube τελος παντων μας ειπαν για αυτο το

Xiaomi Mi TV Box S 4K black

αρα αυτο θα δουλευει να κανει την τηλεοραση smart? youtube google playstore netflix popcorn την εφαρμογη ταινιες ? και κατι αλλο θα ο γνωστος μου θα ηθελε να αγορασει ενα usb που να κουμπωνεις με ethernet και να δουλευει ενσυρματα και οχι ασυρματα διαβασα σε μερικους δουλευε σε μερικους οχι αυτο θελω να μου πειτε ανταπτορες/usb δεν ξερω πως λεγονται που να δουλευουν σωστα ειδα οτι υπαρχουν και ανταπτορες ethernet με usb πανω για να βαζεις πχ ποντικι κτλπ εαν αυτο αξιζει περισοτερο απο σκετο px ethernet και ειναι κοντα οικονομικα προτεινετε μου ποιος δουλευει σωστα αλλα μονο απο ελλαδα

και εαν τα ηχεια πχ 2.1 logitech κουμπωνουν πανω στο box ? η στην τηλεοραση

δεν τα γνωριζω πολυ καλα γιατι εχω και μια ηλικια.....
    • παιδια τελικα το αγορασε ο γνωστος μου ποιον usb hub ethernet προτεινετε για να αγορασει που να το δουλευετε και εσεις και να δουλευει σωστα?

ενα ατομο μου ειπε για το συγκεκριμενο αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο

Αντάπτορας TP-LINK USB 3.0 To Ethernet UE330 v2 | Electrocrete
      αρα πιο εχετε να προτεινετε που να δουλευει σωστα και να το εχετε
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Ο/H nikosphone έγραψε:

παιδια τελικα το αγορασε ο γνωστος μου ποιον usb hub ethernet προτεινετε για να αγορασει που να το δουλευετε και εσεις και να δουλευει σωστα?

ενα ατομο μου ειπε για το συγκεκριμενο αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο

Αντάπτορας TP-LINK USB 3.0 To Ethernet UE330 v2 | Electrocrete
      αρα πιο εχετε να προτεινετε που να δουλευει σωστα και να το εχετε

Δες από Ugreen

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα του ηρθε του γνωστου κανονικα του ηταν ευκολο σε χρηση λοιπον καποιες ερωτησεις
      1 εαν θελει να αγορασει usb ethernet hub με θυρες Ugreen-USB-3-0-Hub-with-RJ45-Gigabit-Ethernet.html
      αυτο το εχει κανεις δουλευει?
      2επειδη εχει λιγο χωρο εαν θελει να κατεβασει ταινιες η εφαρμογηες θα χρειαστει ενα σκληρο δισκο η usb? κουμπωμενο στο tv box?
      3 ποιες εφαρμογες προτεινετε ? πχ για ταινιες free και οτι αλλο μπορει να χρειαζεται το tv box
      4 καπου διαβασα στο forum μετα το update νομιζω στο android 9 τους εβγαλε θεματα? αρα δεν κανει καμια αναβαθμηση πως το απενεργοποιει γιατι του εβγαλε για update αλλα πατησε παραβλεψη μπορει να το κανει αυτοματα το tv box? οπως καποια κινητα κανουν απο μονα τους update (υπαρχει καποια ρυθμισει να απενεργοιποιειες τα αυταματα update εαν γινονται απο μονα τους?)
      :)

Καλησπερα εχουμε λινκ στο skroutz να μου δωσετε να κοιταξω για controller που θελω να παρω για το mi box s;

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H GEORGE13 έγραψε:

Καλησπερα εχουμε λινκ στο skroutz να μου δωσετε να κοιταξω για controller που θελω να παρω για το mi box s;

Δεν νομίζω να βρεις μόνο control....βάλε από το κινητό την εφαρμογή...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση

Εγραψα λαθος ps4 controller ηθελα δικια διατυπωση