"Ελληνικά κανάλια"
Την καλησπέρα μου

Πώς βλέπουμε "Ελληνικά κανάλια" μέσα απ' το μποξάκι ?
Με ένα γρήγορο ψάξιμο, δεν βρήκα κάτι.
Αν έχει απαντηθεί ήδη, παρακαλώ πείτε μου που να ψάξω ...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού"Ελληνικά κανάλια"
Δηλαδή, (επειδή το αγόρασα χτες το μποξάκι), πάω στο Google Play κ γράφω Movie Flix κ μετά αναζήτηση, όπως στη φωτογραφία ?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@ndour
Υπάρχει το Movie Flix από το Google Play Store αλλά δεν ξέρω εάν θα μπορέσεις να το εγκαταστήσεις στο Boxaki σου ...
>> Greek TV Series – Apps on Google Play
Ξέρεις κάποιο βιντεάκι που μιλάει για τα Ελληνικά κανάλια ?Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Εχει στο youtube απλα αναλυτικα πως θα σεταρεις μεσα σε λιγα λεπτα ομορφα κ ωραια την συσκευη σου
Με ενδιαφέρουν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟ/H GEORGE13 έγραψε:
Το σεταρεις κ μας λες εντυπωσεις εαν μπορεις βρες usb hub κ usb ethernet κ usb stick να κανεις επεκταση μνημης θα δεις αλλο boxaki πιο καλυτερη συνδεση με το ethernet
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με τα TV BOX και θα πρέπει να εγκατασταθεί με Side Load που είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία.Ο/H ndour έγραψε:
Δηλαδή, (επειδή το αγόρασα χτες το μποξάκι), πάω στο Google Play κ γράφω Movie Flix κ μετά αναζήτηση, όπως στη φωτογραφία ?
Γιατί, αν είναι σωστό αυτό, το έκανα, αλλά ενώ βγαίνουν δεκάδες εφαρμογές, η "Movie Flix" δεν εμφανίζεται.
Όλα επιτρέπονται (σχεδόν)Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Ψαξε στο youutube γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω εδω εγω εβαλα ενα 32αρι
Δυστυχώς ...Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Καλημερα μπορεσαμε να φτιαξουμε το boxaki;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk