Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Εγώ πάντως το χω τρεις μήνες και πάει σφαίρα.Κανε ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις το hdmi cec και θα σταματήσουν τα κολλήματα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H John's έγραψε:

Η μόνη λύση για να μην έχουμε προβλήματα με το mi box s είναι να το αποδυνδεσουμε απο την τηλεόραση μας να ανοίξουμε τον κάδο σκουπιδιών και να το πετάξουμε!!! Όπως και έκανα εγώ, έχασα ατελείωτες ώρες διαβάζοντας σε όλο το ίντερνετ τι πρέπει να κανω για να δουλέψει σωστά τσάμπα ο χρόνος μου για μια άχρηστη συσκευή που κολλάει παντού και είναι πιο αργή και απο τον θάνατο τσάμπα τα λεφτά πραγματικά δεν κάνει για τίποτα ούτε για Netflix, αγόρασα το Amazon fire stick 4k και ηρέμησα δεν κολλάει ποτέ πάει σφαίρα σε ολα ακόμα και στο popcorntime φορτώνει της ταινίες σε δευτερόλεπτα και της προχωράει μπρος πίσω χωρίς να κολλάει δευτερόλεπτο, επειδή όλοι σας έχετε πρόβλημα με το mi box s σας προτείνω αυτή την λύση εγώ πάντως ηρέμησα!!
      Χρόνια πολλά σε όλους.
      Καλημέρα και καλή χρονιά , εχω το Mi box s περιπου 9-10 μήνες, δεν έχω κανένα κόλλημα, παιζει netflix, youtube, stremio, kodi, live streaming,ολα μια χαρά χωρίς κολλήματα και αποσυνδέσεις με wifi σε 10 μέτρα απο το ρουτερ, η σύνδεση που έχω είναι adsl με 14-15Mbs download και παίζει σχεδόν 5-6 ώρες συνεχόμενα κάθε μέρα.
      Απλός έχω συνδέσει ενα usb hub για να βάλω πάνω ενα usb 7gb για τις εφαρμογές που έχω και ένα σκληρό δίσκο με ταινίες για τα παιδια.
      Επίσης πολλές φορές κάνω mirror το κινητό χωρίς κολλήματα.
    • Εσείς που γράφετε πως δεν σας κολλάει σε τι τηλεόραση το έχετε συνδεδεμένο;;; αν μου πείτε σε τιποτα 32αρες με 720p ανάλυση παω πάσο γιατι εμενα πάντως στην 65αρα με 4k ανάλυση κολλάει μέχρι και στο μενού!....
    • Διαφήμιση

Εγώ το έχω σχεδόν χρόνο, τώρα είναι σε LG 50" 4K. Κάποιοι launcher που δοκίμαζα κολλούσαν. Τώρα που γύρισα πάλι στον δικό του, όλα είναι μια χαρά.
      Είναι λίγο άβολος( για τις εφαρμογές πχ go, popcorn) αλλά τι να κάνουμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ό,τι δεν σε σκοτώνει, έχει plan B, μην χαίρεσαι!! ;(
    • Ο/H John's έγραψε:

Εσείς που γράφετε πως δεν σας κολλάει σε τι τηλεόραση το έχετε συνδεδεμένο;;; αν μου πείτε σε τιποτα 32αρες με 720p ανάλυση παω πάσο γιατι εμενα πάντως στην 65αρα με 4k ανάλυση κολλάει μέχρι και στο μενού!....
      Πήγαινε ρυθμίσεις HDMI CEC και άνοιξε το διακόπτη από το πρώτο αν δεν είναι ανοιχτός.Μετα γράψε εδώ αν ξανακολλαει μενού κτλ σε μια μέρα δλδ

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το θέμα με το sleep mode έρχεται σε συνεργασία με το hdmi. Παρατήρησα ότι αν ενεργοποίησω το cec και παω ν αναψω το box δεν ανοίγει οταν η τηλεόραση ειναι κλειστή. Αν όμως ανοίξω πρώτα την τιβι μετα ανοίγει αμέσως.
      You are what you are and what you are is OK!

Pido dido.
    • Αυτό είναι το HDMI cec: πρωτόκολλο επικοινωνίας συσκευών. Κάθε μία παίρνει μια διεύθυνση στο "δίκτυο" cec και μπορείς να κάνεις αυτοματισμούς. Αν ανοίγεις σαν παράδειγμα τη τηλεόραση να σου ανοίγει και το TV box. Ή ανάποδα..

Ακολούθως μπορείς και να τις χειριστείς και με ενα τηλεχειριστήριο.
      Δες.και.εδω
      Consumer Electronics Control - Wikipedia
    • Διαφήμιση
    • Ο/H John's έγραψε:

Εσείς που γράφετε πως δεν σας κολλάει σε τι τηλεόραση το έχετε συνδεδεμένο;;; αν μου πείτε σε τιποτα 32αρες με 720p ανάλυση παω πάσο γιατι εμενα πάντως στην 65αρα με 4k ανάλυση κολλάει μέχρι και στο μενού!....
      Καλησπέρα και καλή χρονιά , έχω και εγώ το Mi box s σε LG 3D TV 50" 1080p περίπου 7-8 μήνες, δεν έχω κανένα κόλλημα, παιζει netflix, youtube, stremio, kodi, live streaming, ολα μια χαρά χωρίς κολλήματα και αποσυνδέσεις με wifi σε 3 μέτρα απο το ρουτερ, η σύνδεση που έχω είναι απλή σύνδεση στα 24Mbs και μεσο ορo στο σπιτι σε wifi πιανω κοντα στα 9-10 ταχύτητα. Γενικά το δουλεύω χωρίς κολλήματα.

1. Άνοιξε και της 3 επιλογές στο HDMI SEC.
      2. Κάνε reboot την συσκευή και μετά στης ρυθμίσεις βάλε την κατάλληλη ανώτερη ανάλυση οθόνης που έχει.
      3. Τσέκαρε εάν έχεις κάποιο τελευταίο update και κάντο και καλύτερα με επαναφορά εργοστασιακών πρώτα.

Αν παρόλα αυτά κολλάει όπως λες μπορεί να έχεις τύχει σε ελαττωματικό κομμάτι και καλό θα ήταν να πας για αλλαγή στο μαγαζί που το πήρες !! ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω εγώ είναι αυτό που δεν ανοίγει αν περασει πολλές ώρες κλειστό... Κατά τ άλλα ρολαρει σένια.
      You are what you are and what you are is OK!

Pido dido.

Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση... Άντε να δούμε τι θα δούμε ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ό,τι δεν σε σκοτώνει, έχει plan B, μην χαίρεσαι!! ;(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zzisis έγραψε:

Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση... Άντε να δούμε τι θα δούμε ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
      μια βοηθεια ρε παιδια σχετικα με την αναβαθμιση.Το εχω κοντα ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα.σημερα εγινε και η αναβαθμιση και αρχισαν τα κολημματα.αποφασισα να το στησω απ την αρχη κανοντας factory reset.ανοιξε αλλα οταν παω να βαλω τον κωδικο wifi δεν μου βγαζει πληκτρολογιο.γενικα οπου παω να γραψω δεν δειχνει πληκτρολογιο.με ασυρματο πληκτρολογιο γραφω τον κωδικο αλλα οταν πατω ok δεν γινεται τιποτα.τι να κανω απελπιστηκα.αχρηστευτικε?με ethernet δεν εχω ανταπτορα. oποιος μπορει ας βοηθησει