Όποιος βρει λύση με το συγκεκριμένο πρόβλημα το ανεβάζει...
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Δοκιμάσατε με κινητό Xiaomi και Miui 11; Γιατί έχει πρόβλημα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ το δοκιμασα με note 8 miui 11.
είναι πρόβλημα του miui11 που υπήρχε πριν την αναβάθμιση του android η προέκυψε με την αναβάθμιση; -
Η αναμενόμενη αναβάθμιση σε 9 δουλεύει άψογα.
Για να δουλέψει και το chromcast θέλει factory reset ( επαναφορά ) -
Το Chromecast που δεν δούλευε το έφτιαξα πηγαίνοντας ρυθμισεις και μετά εφαρμογές.Πατησα εμφάνιση όλων των εφαρμογών και μετά εμφάνιση εφαρμογών συστήματος.Πηγα βρήκα το Chromecast πάτησα πάνω του και στη συνέχεια πάτησα αναγκαστική διακοπή και διαγραφή δεδομένων.Επισης πάτησα και διαγραφή προεπιλογων για να είμαι πιο σίγουρος.Εκανα επανεκκίνηση και μετά δούλεψεΟ/H steliosxls έγραψε:
Η αναμενόμενη αναβάθμιση σε 9 δουλεύει άψογα.
Για να δουλέψει και το chromcast θέλει factory reset ( επαναφορά )
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κι εγω γιαυτο την πατησα.δεν δουλευε το chromecast κανω factory reset ολα καλα στην επανεκκινηση παω να βαλω κωδικουσ wifi πουθενα το πληκτρολογιο.κανενας να βοηθησει?
-
Επιβεβαιώνω και εγώ με την σειρά μου ότι με την αναβάθμιση σε Android 9 δεν δουλεύει το Chromecast όμως με τον τρόπο που έγραψε ο φίλος @soupis88 λύνετε πολύ απλά. Δεν χρειάζεται εργοστασιακή επαναφορά
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασα 2 φορές τον τρόπο τελικά και πάλι δεν λειτουργεί σε εμένα. Να δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Όλα τα έκανα ακόμα και εκκαθάριση προεπιλογών.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
δοκιμασε να κάνεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων λογικά θα δουλέψειΟ/H Harrytzo έγραψε:
Όλα τα έκανα ακόμα και εκκαθάριση προεπιλογών.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες