Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Όσοι έχετε τον αντάπτορα της tp-link για θυρα ethernet θα έχετε προσέξει οτι είναι συνέχεια ανοικτό το led του και φαντάζομαι οτι συμβαινει γιατι το xiaomi δεν σβήνει τελείως. Μπορεί αυτό να του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;
      Γενικά θα προτείνατε να του βάλουμε ( του xiaomi) ένα πριζάκι με διακόπτη και να το κλείνουμε ή μπορεί να του δημιουργήσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα με τα συνεχή άναψε - σβήσε
    • Σε κάποιες τηλεοράσεις μπορείς να δίνεις ρεύμα στο mibox από το usb της τηλεόρασης, οπότε κλείνει το box όταν κλείνει η τηλεόραση. Αυτό κάνω σε μια LG αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω σε μια SONY, εκεί έχω βάλει πρίζα που κόβει το ρεύμα όταν η τηλεόραση είναι στο standby
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Καλημέρα. Ρυθμίσεις - σύνδεση & κοινοποίηση και μετάδοση δεν πάω στο μενού για σύνδεση με mi box?

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Έχει πάρει το Android 9 επίσημα ή όχι ακόμα? Beta ξέρω ότι υπάρχει.. Εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει πάντως..
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Έχει πάρει το Android 9 επίσημα ή όχι ακόμα? Beta ξέρω ότι υπάρχει.. Εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει πάντως..
      Πήρε επίσημα και δουλεύει μια χαρά ως τώρα
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Όταν με το καλό μου έρθει και μένα να την βάλω λέτε με factory reset καλύτερα πριν και μετά για να κάτσει σωστά?? Τι παραπάνω δίνει με το 8.1 που έχουμε τώρα?
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• να πω κι εγω την γνωμη μου για την αναβαθμιση.αντιμετωπισα πολλα προβληματα με το μεγαλυτερο μετα απο factory reset να μην μου βγαζει πληκτρολογιο και να μην μπορω να βαλω κωδικο wifi. χωρις wifi αχρηστο το box.τωρα γιατι εκανα factory reset.chrome cast voice control παπαλα.επανεκκινησεις συχνες.ετσι αποφασισα να το κανω και αντιμετωπισα τα παραπανω προβληματα.εδω μεσα λυση δεν βρηκα.ετσι ψαχνοντας σε ξενα forum βρηκα λυσεις αλλα εμαθα και απο beta testers οτι αυτη η ρομ δεν εχει καμμια διαφορα απο την τελευταια beta.δλδ εδωσαν την beta ως stable χωρις να διορθωσουν τα αναφερομενα προβληματα.το μονιμο τωρα προβλημα μου ειναι οτι οτα συνδεω ασυρματο πληκτρολογιο χανεται το εικονικο και δεν λειτουργει το voice control .θελει αφαιρεση το dongle του ασυρματου και επανεκκινηση. και φτου απ την αρχη χαχαχα.ψαχνω για αλλο box γιατι με την xiaomi απογοητευτηκα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Παιδιά αν για κάποιο λόγο θέλουμε μετά να γυρίσουμε στην προηγούμενη 8.1 γίνετε εύκολα η μπα ?? Και αν ναι κάποια λινκς για την 8.1 για οδηγό γυρίσματος αχρείαστος να είναι.. ;)

Ο/H loulis έγραψε:

να πω κι εγω την γνωμη μου για την αναβαθμιση.αντιμετωπισα πολλα προβληματα με το μεγαλυτερο μετα απο factory reset να μην μου βγαζει πληκτρολογιο και να μην μπορω να βαλω κωδικο wifi. χωρις wifi αχρηστο το box.τωρα γιατι εκανα factory reset.chrome cast voice control παπαλα.επανεκκινησεις συχνες.ετσι αποφασισα να το κανω και αντιμετωπισα τα παραπανω προβληματα.εδω μεσα λυση δεν βρηκα.ετσι ψαχνοντας σε ξενα forum βρηκα λυσεις αλλα εμαθα και απο beta testers οτι αυτη η ρομ δεν εχει καμμια διαφορα απο την τελευταια beta.δλδ εδωσαν την beta ως stable χωρις να διορθωσουν τα αναφερομενα προβληματα.το μονιμο τωρα προβλημα μου ειναι οτι οτα συνδεω ασυρματο πληκτρολογιο χανεται το εικονικο και δεν λειτουργει το voice control .θελει αφαιρεση το dongle του ασυρματου και επανεκκινηση. και φτου απ την αρχη χαχαχα.ψαχνω για αλλο box γιατι με την xiaomi απογοητευτηκα.
      Παιδιά ας μας πουν κι αλλοι χρήστες μετα την αναβάθμιση σε 9 εάν έκαναν hard reset και αν χάνεται το πληκτρολόγιο πως βρέθηκε λύση ..?? :ugeek:

• Έχω και εγώ το xiaomi mi box παιδια πολύ ευχαριστημένος με το tvbox αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν ξέρω έαν το έχει συναντήση κανένας. Η συσκευή όταν κλείνεις την τηλεόραση δεν κλείνει αλλά και αν την κλέισεις μπαίνει σε ένα είδος sleep mode δηλαδή οταν ανοίξει την τηλεόραση και πατήσεις να ανοίξει το tvbox άνοιγει άμεσα το θέμα είναι πως όταν το ανοίγω άμεσα κάθε φορά κολλάει τρομερά και θέλει επανεκκίνηση μόνο με την επαννεκίνηση στρώνει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κολλάει και πρέπει ή να κάνω επαννεκίνηση ή να το σβήσω.

Η λύση είναι να υπάρχει διακόπτης που να το κλείνει τελείως αλλά γιατί κολλάει ; Μήπως είναι προβληματικό και πρέπει να το παώ για εγγύηση ;

Έχω κάνει update φοράω την 8.1 εκδοση του android.

Αυτα.
    • Ο/H smartf1 έγραψε:

Έχω και εγώ το xiaomi mi box παιδια πολύ ευχαριστημένος με το tvbox αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν ξέρω έαν το έχει συναντήση κανένας. Η συσκευή όταν κλείνεις την τηλεόραση δεν κλείνει αλλά και αν την κλέισεις μπαίνει σε ένα είδος sleep mode δηλαδή οταν ανοίξει την τηλεόραση και πατήσεις να ανοίξει το tvbox άνοιγει άμεσα το θέμα είναι πως όταν το ανοίγω άμεσα κάθε φορά κολλάει τρομερά και θέλει επανεκκίνηση μόνο με την επαννεκίνηση στρώνει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κολλάει και πρέπει ή να κάνω επαννεκίνηση ή να το σβήσω.

Η λύση είναι να υπάρχει διακόπτης που να το κλείνει τελείως αλλά γιατί κολλάει ; Μήπως είναι προβληματικό και πρέπει να το παώ για εγγύηση ;

Αυτα.
      Τσεκαρε όλες τις επιλογές του HDMI CEC και θα δουλέψει τέλεια μετά...
    • Ο/H kpavlatos147 έγραψε:

Ο/H smartf1 έγραψε:

Έχω και εγώ το xiaomi mi box παιδια πολύ ευχαριστημένος με το tvbox αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν ξέρω έαν το έχει συναντήση κανένας. Η συσκευή όταν κλείνεις την τηλεόραση δεν κλείνει αλλά και αν την κλέισεις μπαίνει σε ένα είδος sleep mode δηλαδή οταν ανοίξει την τηλεόραση και πατήσεις να ανοίξει το tvbox άνοιγει άμεσα το θέμα είναι πως όταν το ανοίγω άμεσα κάθε φορά κολλάει τρομερά και θέλει επανεκκίνηση μόνο με την επαννεκίνηση στρώνει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κολλάει και πρέπει ή να κάνω επαννεκίνηση ή να το σβήσω.

Αυτα.
      Τσεκαρε όλες τις επιλογές του HDMI CEC και θα δουλέψει τέλεια μετά...
      Φίλε μου επειδή δεν πολυκαταλαβαίνω το HDMI CEC είναι μια επιλογή που βρίσκεται στο mi box ή στην τηλεόραση ? και τι επιλογές να τσεκάρω. Σόρυ μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά δεν έχω ιδέα.
    • Διαφήμιση
    • Θα ενεργοποιήσεις το hdmi cec από τις ρυθμίσεις στο mibox.Αν δεν στρώσει το mi box δες στην τηλεόραση αν έχει hdmi cec στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε την και εκεί.