Όταν το παραλάβω θα σου πω.Ο/H Simos 1980 έγραψε:
Ευχαριστώ πολυ που ασχολήθηκες. Αν έχεις λίγο χρονο και κανεις την δοκιμή με το χειριστηριο του ps4 θα με βοηθούσε πολυ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌταν το παραλάβω θα σου πω.Ο/H Simos 1980 έγραψε:
Ευχαριστώ πολυ που ασχολήθηκες. Αν έχεις λίγο χρονο και κανεις την δοκιμή με το χειριστηριο του ps4 θα με βοηθούσε πολυ.
Δεν γνωρίζω. Αν έχεις κάποιο παιχνίδι που θες να δοκιμάσω πεσμου τον τίτλο να σου πω σίγουραΟ/H Simos 1980 έγραψε:
Καλημερα παιζει μονο racing παιδικά,θελει μονο τον σταυρό αρα θεωρώ οτι δεν θα εχει προβλημα. Ευχαριστώ και παλι για την βοηθεια.
Γιατί δεν τους πας το κουτί & το καλώδιο HDMI που έχεις ώστε να σου δώσουν το σωστό;Ο/H ikadeda έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, αγορασα ενα MI BOX S και μόλις πηγα να το συνδεσω σε μια LG32 του 2007 με το HMDI τιποτα...από ότι καταλαβα όταν το έβαλα σε αλλη τηλεοραση, φταίει το HDMI της LG. Προσπαθώ να δώ πως μπορώ να παω σε έναν μετατροπεα απο HDMI σε COMPONENT VIDEO, αλλά με ρωτάνε από το μαγαζί ηλεκτρολογων αν είναι η έξοδος του MI BOX multiplex ή standardplex...δεν εχω βρει κατι σχετικό. Καμοία ιδέα ή πρόταση για τον adaptora που λειτουργεί σε άλλους? Ευχαριστώ
Αφού δουλεύει μια χαρά μην κάνεις αναβάθμισηΟ/H dhatzig72 έγραψε:
είμαι πολύ ευχαριστημένος, το 5G Wifi δουλεύει άψογα με το mi router μου!
Μα και τώρα λειτουργεί, ίσως επειδή ειναι mi κι αυτόΟ/H echaosad έγραψε:
Στο 9 δουλεύει το ποντίκι. Δεν παρατήρησα κάποια άλλη σημαντική αλλά. Μονο οπτικές
Και εγώ xiaomi ποντίκι έχω αλλά δεν μου έδειχνε τον κέρσορα. Με την 9 έστρωσε.Ο/H dhatzig72 έγραψε:
Μα και τώρα λειτουργεί, ίσως επειδή ειναι mi κι αυτόΟ/H echaosad έγραψε:
Στο 9 δουλεύει το ποντίκι. Δεν παρατήρησα κάποια άλλη σημαντική αλλά. Μονο οπτικές