Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Σήμερα είδα ότι βγήκε καινούργιο update. Λέει ότι διορθώνει πολλά. Το έκανα και όλα καλά. Δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Είναι και αυτή σε Android 9

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dhatzig72 έγραψε:

Καλημέρα σε όλους, πήρα το mi box s είμαι πολύ ευχαριστημένος, το 5G Wifi δουλεύει άψογα με το mi router μου! Έχω 2-3 ερωτήσεις. Να κάνω το update σε android 9; Αν ναι να το κάνω χωρίς εργοστασιακές για να μη χαλάσω το kodi; Ξέρει κανείς τι καλώδιο θα χρησιμοποιήσω για να έχω ψηφιακό ήχο; Έχω ενισχυτή που έχει optical και coaxial
      Όπως είπε και ο φίλος από πάνω έχει βγει νέο update. Οπότε σιγά σιγά θα προχωρήσουμε προς τα εκεί.
    • Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα το mi box s και έχω 2 προβλήματα προς το παρόν.
      1. Ο ήχος δεν είναι δυνατός
      2. Δεν μπορώ να βάλω ελληνικά στο gboard
      Παρακαλώ την βοήθεια σας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stnatza έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα το mi box s και έχω 2 προβλήματα προς το παρόν.
      1. Ο ήχος δεν είναι δυνατός
      2. Δεν μπορώ να βάλω ελληνικά στο gboard
      Παρακαλώ την βοήθεια σας
      Ο ήχος είναι από την τηλεόραση βάλε τέρμα την τηλεόραση η σχεδόν τέρμα.
      Για την γλώσσα νομίζω δεν έχει ελληνικά η βλακεία.... Το έψαξα τώρα στο δικό μου... Όταν βάζεις ελληνική γλώσσα σου βάζει δανικά σαν πληκτρολόγιο.....

Μια ερώτηση για εμένα τώρα. Έβαλα καταλάθος region USA πως μπορώ να αλλάξω;;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Συγγνώμη το λέτε τόσο απλά αλλά δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω.

Τι εννοείτε ότι δεν έχει ελληνικά;

Το μενού, το πληκτρολόγιο, όλα είναι στα ελληνικά.

Δώστε λίγες λεπτομέρειες.

Όσο αφορά για το region δεν θυμάμαι που είναι αλλά θα το δω αύριο. Δεν μπορείς να το αλλάξεις με τον ίδιο τρόπο που το άλλαξες πριν;

Έβαλα ελληνικά μου έβγαζε πληκτρολόγιο με λατινικούς χαρακτήρες πήγα στις ρυθμίσεις πληκτρολόγιου και έλεγε "Δανικά". Θα ανεβάσω φωτό αύριο. Πάντως όταν πήγα και κοίταξα δεύτερη φορά μια μια τις γλώσσες δεν ειχε ελληνική γλώσσα. Εσύ έχεις το ίδιο μοντέλο και σου βγάζει ελληνικά;;; Γιατί μετά κάτι δεν πάει καλά....

Το region το είχα επιλέξει μετά από φορμάτ... Δεν μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις.

• RE: Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Και εμένα το ίδιο δεν βγάζει ελληνικά στο gboard ενώ πριν την αναβάθμιση εμφάνιζε και τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο

Ο/H tasos17 έγραψε:

Έβαλα ελληνικά μου έβγαζε πληκτρολόγιο με λατινικούς χαρακτήρες πήγα στις ρυθμίσεις πληκτρολόγιου και έλεγε "Δανικά". Θα ανεβάσω φωτό αύριο. Πάντως όταν πήγα και κοίταξα δεύτερη φορά μια μια τις γλώσσες δεν ειχε ελληνική γλώσσα. Εσύ έχεις το ίδιο μοντέλο και σου βγάζει ελληνικά;;; Γιατί μετά κάτι δεν πάει καλά....

Το region το είχα επιλέξει μετά από φορμάτ... Δεν μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα, Καιι εγώ αυτό εννοούσα ότι δεν έχει καθόλου τα ελληνικά σαν επιλογή και εμφανίζει ως επιλεγμένη γλώσσα τα δανικά. Κατέβασα το keyboard for Android tv και χρησιμοποιώ αυτό προς το παρόν

Όντως τώρα που το παρατήρησα και σε μένα δεν βγάζει ελληνικά. Όμως μέσα στις εφαρμογές YouTube και Cosmote tv έχει ελληνικα κανονικά.

• Επίσης κάτι καινούργιο που μου έκανε σήμερα είναι ότι άλλαξε την γλώσσα μόνο του σε κινεζικά μαλλον, και ενώ το ξαναβάζω στα ελληνικά δεν δέχεται την αλλαγή.
      Έχω κάνει restart και συμβαίνει το ιδιο.
      Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;
      Edit: Βρήκα λύση. Εφταιγε τελικά ότι είχα ενεργοποιήσει στο HDMI cec την επιλογή της αυτόματης αλλαγής γλώσσας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H andstef έγραψε:

Καλημέρα. Η οθονη χάνει συνεχως τα χρώματα και έχω μονο αποχρώσεις του πράσινου ενώνπαιζει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!
      Για αρχή δοκίμασε άλλη θύρα hdmi και άλλο καλώδιο Hdmi