Κι εγω ειχα το ιδιο πρόβλημα κ το ελυσα εγκαθιστωντας το Sideload Launcher. Δουλεύει αψογα.Ο/H Michalis55 έγραψε:
τελως παντων κανει κ αλλα τρελα οπως δεν βρισκει πολλές φορές το wifi
Έχω κατεβάσει μέσω apk το popkorn αλλά δεν μπορώ να το βάλω αρχική οθόνη καμία βοήθεια?
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Ο/H YannisRedmi έγραψε:
ΠΑΛΙΟ ΠΟΣΤ...
Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το mi box σε mi home δεν γνωρίζω.
ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :
Το ιδιο πρόβλημα εχω κι εγω. Εγκατέστησα το mi remote app στο κινητο μου κ δουλεύει αψογα με παλια philips τηλεόραση. Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να φτιαξω (μεσω της εφαρμογης) τηλεκοντρόλ για το xiaomi mi box s, μου αναφέρει οτι "το mi box δεν υποστηρίζει IR. Δοκιμάστε να χρησιμοποιησετε wi fi τηλεχειριστηριο".
Κανω συζευξη του κινητου με το mi box και στη συνέχεια προσπαθω να κανω pair το κινητο με το box, πλησιαζοντας το σε αποσταση 20cm κ πατωντας ταυτόχρονα το κουμπι με τις κουκκίδες κ το κουμπί home, οπως οταν κανουμε pair το οριτζιναλ τηλεχειριστηριο, αλλα ουτε μπιπ ακουγεται ουτε συνδεεται.
Το έχει κανει καποιος με επιτυχία, ωστε να με βοηθησει πού κανω λαθος;[/quote]
Δοκίμασε στο κινητό την εφαρμογή Andoid Tv απο Play Store -
[/quote]
[/quote]
Δοκίμασε στο κινητό την εφαρμογή Andoid Tv απο Play Store[/quote]
Φιλε dhatzig72, δουλεύει αψογα το android tv εξαρχης, απλα ξεχασα να το αναφερω. Ομως θα προτιμουσα το mi remote app γτ μπορείς να εχεις ολα τα τηλεχειριστηρια εκει κ ηδη λειτουργει για παλια philips τηλεόραση ενω στο box-ακι μου κανει νερα... -
Ο/H YannisRedmi έγραψε:
Φιλε dhatzig72, δουλεύει αψογα το android tv εξαρχης, απλα ξεχασα να το αναφερω. Ομως θα προτιμουσα το mi remote app γτ μπορείς να εχεις ολα τα τηλεχειριστηρια εκει κ ηδη λειτουργει για παλια philips τηλεόραση ενω στο box-ακι μου κανει νερα...
Η τηλεόραση λειτουργεί με IR ενώ το TV box με Bluetooth. Άρα δεν πρέπει να το συγκρίνουμε.
Αν θυμάμαι καλά έχει ξεχωριστή εφαρμογή για το TV box η Xiaomi δες το λίγο στο playstore (μιλάω για official εφαρμογή της Xiaomi). Δες το και αν θες ξανά γράψε αν έχεις κάποιο πρόβλημα. -
Άκυρο όσο αφορά για την ξεχωριστή εφαρμογή. Από το mi remote από ότι βλέπω στην περιγραφή μπορείς να χειριστείς και το TV box.
Πάντως δεν έχει σχέση με την τηλεόραση όσον αφορά την επικοινωνία.
Δηλαδή όπως είπα και πριν το TV box παίζει με Bluetooth ενώ η TV παίζει με IR.
Με το mi remote δεν τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Πες μας λίγο πιο αναλυτικά. -
-
Ο/H bagb88 έγραψε:
Άκυρο όσο αφορά για την ξεχωριστή εφαρμογή. Από το mi remote από ότι βλέπω στην περιγραφή μπορείς να χειριστείς και το TV box.
Με το mi remote δεν τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Πες μας λίγο πιο αναλυτικά.
"το mi box δεν υποστηρίζει IR. Δοκιμάστε να χρησιμοποιησετε wi fi τηλεχειριστηριο".
Εχει ενα κουμπι "εγινε συζευξη", το παταω, εμφανιζει το τηλεχειριστηριο, το οποιο δεν λειτουργεί. Βέβαια, εχοντας διαβασει κ δοκιμασει διαφορα πριν ποσταρω εδω, εννοειται οτι πριν ολα αυτα κινητο κ box ειναι σε συζευξη μεσω Bluetooth κ συνδεδεμένα στο ιδιο wi fi. Ομως το τηλεχειριστηριο κινητου δε λειτουργεί. Ενω με την android tv app λειτουργει αψογα. -
Καλησπερα σας, ειμαι νεος στην σελιδα. Εχω μια ερωτηση. Αλλαξα το ρουτερ του σπιτιου και παω να κανω συνδεση με το mi box s αλλα δεν κανει τιποτα.
-
Μενει στο σημειο οπου ειναι να μπει ο κωδικος αλλα δεν εμφανιζει ουτε πληκτρολόγιο ουτε τιποτα.
-
Ο/H g7maks έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, υπάρχει πρόβλημα με την φωνητική αναζήτηση?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
-
Ο/H YannisRedmi έγραψε:
Ο/H bagb88 έγραψε:
Με το mi remote δεν τι πρόβλημα ακριβώς έχεις; Πες μας λίγο πιο αναλυτικά.
"το mi box δεν υποστηρίζει IR. Δοκιμάστε να χρησιμοποιησετε wi fi τηλεχειριστηριο".
Εχει ενα κουμπι "εγινε συζευξη", το παταω, εμφανιζει το τηλεχειριστηριο, το οποιο δεν λειτουργεί. Βέβαια, εχοντας διαβασει κ δοκιμασει διαφορα πριν ποσταρω εδω, εννοειται οτι πριν ολα αυτα κινητο κ box ειναι σε συζευξη μεσω Bluetooth κ συνδεδεμένα στο ιδιο wi fi. Ομως το τηλεχειριστηριο κινητου δε λειτουργεί. Ενω με την android tv app λειτουργει αψογα.
Όταν πρωτοείδα το μήνυμα σου κατεύθυναν μου θύμισε αυτό με το WiFi τηλεχειριστήριο και έχω την εντύπωση ότι υπήρχε από την Xiaomi μια τέτοια εφαρμογή.
Έκανα αναζήτηση στο playstore και δεν βρήκα κάτι γι' αυτό και είπα άκυρο.
Τώρα από αυτά που αναφέρεις καταλαβαίνω πως η εφαρμογή της Xiaomi που υποστηρίζει IR δεν υποστηρίζει TV box γι' αυτό και βγάζει μήνυμα για το WiFi τηλεχειριστήριο.
Ας μας ενημερώσει και κάποιος άλλος αν θυμάται αν υπήρχε άλλες εφαρμογή της Xiaomi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες