Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H petpapou έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.
      Εχθές αγόρασα το mi box s.
      Το σύνδεσα, όλα καλά ακόμα και μετά την αναβάθμιση!
      Απλά, εγώ έκανα μια βλακεια.
      Έβαλα το remap button και καταλαθος έκανα ρεμαπ το ΟΚ. Μην ρωτήσετε πως; Δεν το κατάλαβα.
      Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως.
      Υπάρχει κάπου το playstore να μπω να κάνω απεγκατασταση της εφαρμογής ώστε να λήξει αυτό;
      Όπως στο ps για τα κινητά πχ;
      Ούτε hard reset δεν μπορώ όπως αντιλαμβανεστε!
      Υπάρχει το play store αλλα αν λες ότι δεν μπορείς να πατήσεις το οκ τότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να μπεις. Για reset βρήκα αυτά τα βήματα... Για δες τα

Step 1: Power off Xiaomi Mi Box S TV Box.
      Step 2: Press and hold remote control "Home" and "Menu" button.
      Step 3: Power on Xiaomi Mi Box S TV Box,to enter recovery mode.
      Step 4: Tape "Reboot System Now".
      Step 5: Then there is a prompt in the TV screen, select "Delete all the data".
      Step 6: After delete the data, select "restart", and than choose the "System 1".
      If you choose the "System 2" and enter the Android originate interface, don’t worry, just back to the step 1 and try again.
      Step 7: After you enter the "System 1", you should connect the Xiaomi Mi Box S to the network.
    • Καλησπέρα
      Είμαι πρόσφατα κάτοχος Mi box s και προσπαθώ να το συνδέσω με Alexa για φωνητικό χυρισμό ξέρει κανείς πως γίνεται να βοηθήσει.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος εδώ. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την κωδικοποίηση των υπότιτλων στο vlc στο mi box? Περνάω υπότιτλους σε ταινία και τους δείχνει με σύμβολα. Σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H theokontounis έγραψε:

Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος εδώ. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την κωδικοποίηση των υπότιτλων στο vlc στο mi box? Περνάω υπότιτλους σε ταινία και τους δείχνει με σύμβολα. Σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη!
      Δοκίμασε να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις την κωδικοποίηση όπως σου λέει και ο @Teo010.

Να αναφέρω ότι εγώ σε είχα μεγάλο πρόβλημα με το VLC ακόμη δεν καταλάβαινε από κωδικοποιησεις... ;)

Το έβγαλα και έβαλα το MX player το οποίο και δεν μου ξανά δημιούργησε πρόβλημα.

Με το VLC είτε το έβαζα σε ελληνικά είτε κάποιες άλλες κωδικοποιήσεις δεν καταλάβαινε ελληνικά...
    • Ο/H Teo010 έγραψε:

Μεσα στην εφαρμογη του vlc πηγες στο αλλο/ επιλογες/ υποτιτλοι/ κωδικοποιηση κειμενου υποτιτλων/ Greek ? Εγω ετσι το εχω.

Ο/H bagb88 έγραψε:

Ο/H theokontounis έγραψε:

Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος εδώ. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την κωδικοποίηση των υπότιτλων στο vlc στο mi box? Περνάω υπότιτλους σε ταινία και τους δείχνει με σύμβολα. Σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη!
      Δοκίμασε να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις την κωδικοποίηση όπως σου λέει και ο @Teo010.
      Να αναφέρω ότι εγώ σε είχα μεγάλο πρόβλημα με το VLC ακόμη δεν καταλάβαινε από κωδικοποιησεις... ;)

Το έβγαλα και έβαλα το MX player το οποίο και δεν μου ξανά δημιούργησε πρόβλημα.

Με το VLC είτε το έβαζα σε ελληνικά είτε κάποιες άλλες κωδικοποιήσεις δεν καταλάβαινε ελληνικά...
      Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Όλα εντάξει!
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Το YouTube κάθε φορά που κλείνω το box όταν βλέπω YouTube και μετά το ανοίγω ξεχναει την τελευταία "συνεδρία"(δεν ξέρω πως να πω καλύτερα την τελευταία φορά που ήμουν μέσα) και με κάνει και log out ...

Υπάρχει λύση σε αυτό το bug.;;;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Το YouTube κάθε φορά που κλείνω το box όταν βλέπω YouTube και μετά το ανοίγω ξεχναει την τελευταία "συνεδρία"(δεν ξέρω πως να πω καλύτερα την τελευταία φορά που ήμουν μέσα) και με κάνει και log out ...

Υπάρχει λύση σε αυτό το bug.;;;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
      Θα σου πρότεινα να απεγκαταστησεις την εφαρμογή και μετά να την ξανά βαλεις.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παλικάρια.
      Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi MI box.
      Έχω προσθέσει ένα usb stick 128GB και το διαμόρφωσα σαν προέκταση εσωτερικού χώρου. Μετέφερα και τα δεδομένα από την μνήμη του box.
      Πολλές φορές όταν πάω να κατεβάσω ή να στείλω κάτι στο box μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει διαθέσιμο επαρκή χώρο.
      Έχω αγοράσει και περιμένω ένα usb hub.

Υπάρχει κάποια λύση;