Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και συστήματος και των google services. Δεν μου το βγάζει ούτε στην αναζήτηση ούτε μέσω play.google.com. ιδέες;
      Μήπως υπάρχει 2ο rev της συσκευής; η δικιά μου έχει κουμπί για netflix και amazon prime στο τηλεχειριστήριο
      Images
      • IMG-6013.jpg

534,51 kB, 3.024×4.032, viewed 114 times
      • IMG-6015.jpg

233,76 kB, 4.032×3.024, viewed 85 times
      • Untitled.png

279,25 kB, 1.920×1.080, viewed 112 times
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Κουμπί Netflix OK. Αλλά και κουμπί Amazon prime? Σε εμένα δεν έχει. Επίσης βλέπω ότι έχεις το μενού στα αγγλικά. Δεν έχει ελληνικα το δικό σου?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @iolakos αν δεν κάνω λάθος το καινούριο box (4αρι και πάλι) έρχεται μ' αυτό το remote control που αναφέρεις...

Με μια αναζήτηση ίσως το δεις.

Όσο για την rom μην αγχώνεσαι λογικά έχουμε όλοι την ίδια (όσοι κάναμε το τελευταίο update). Αν θες να σου ανεβάσω φωτογραφία για έλεγχο.

Τώρα όσο αφορά για την εφαρμογή της cosmote. Προφανώς στο Google play αφού σου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το TV box και επίσης αφού από το Google play του TV box δεν σου το εμφανίζει τότε σημαίνει πως η εφαρμογή δεν είναι για Android TV (για παράδειγμα πριν κάνα ~3μηνο ούτε το prime video υπήρχε και αναφέρομαι στην εφαρμογή όχι στο κουμπί).

Επόμενος για να την βάλεις μια λύση είναι αυτή που προσπάθησες από ότι κατάλαβα με usb εξωτερικά απευθείας με το .apk. Έχεις ενεργοποιήσει να βάζεις εφαρμογές από άγνωστες πήγες;
    • Ο/H bagb88 έγραψε:

@iolakos αν δεν κάνω λάθος το καινούριο box (4αρι και πάλι) έρχεται μ' αυτό το remote control που αναφέρεις...

Με μια αναζήτηση ίσως το δεις.

Όσο για την rom μην αγχώνεσαι λογικά έχουμε όλοι την ίδια (όσοι κάναμε το τελευταίο update). Αν θες να σου ανεβάσω φωτογραφία για έλεγχο.

Τώρα όσο αφορά για την εφαρμογή της cosmote. Προφανώς στο Google play αφού σου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το TV box και επίσης αφού από το Google play του TV box δεν σου το εμφανίζει τότε σημαίνει πως η εφαρμογή δεν είναι για Android TV (για παράδειγμα πριν κάνα ~3μηνο ούτε το prime video υπήρχε και αναφέρομαι στην εφαρμογή όχι στο κουμπί).

Επόμενος για να την βάλεις μια λύση είναι αυτή που προσπάθησες από ότι κατάλαβα με usb εξωτερικά απευθείας με το .apk. Έχεις ενεργοποιήσει να βάζεις εφαρμογές από άγνωστες πήγες;
      εν τέλει πέρασα το aurora store και δια μαγείας η εφαρμογή εγκαταστάθηκε και λειτουργεί κανονικά. το play store τον χαβά του, μου το βγάζει ως μη συμβατό....
    • Το play store δεν νομίζω ότι κάνει λάθος. Σου εξήγησα ποια είναι η λογική μιας εφαρμογής. Δεν είναι όλες κατασκευασμένες για να τα υποστηρίζουν όλα.

Το novago μπορεί να παίξει στο mi box s;

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Βγήκε νέα αναβάθμιση με διορθώσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα! Κάτοχος του mi box 4 και όχι τόσο σχετικη, ενώ παίζει κανονικά σε όλα δεν κάνει cast από το κινητό. Ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή και φαίνεται να κάνει στην οθόνη βγαίνει μόνο ένα κυκλακι σαν μόνιμα να φορτώνει και δεν παίζει πότε. Τι να κάνω;;;; έχω νευριάσει. Να μη δουλεύει μια τόσο βασική λειτουργία;
    • Ο/H Majesty_3 έγραψε:

Καλησπέρα! Κάτοχος του mi box 4 και όχι τόσο σχετικη, ενώ παίζει κανονικά σε όλα δεν κάνει cast από το κινητό. Ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή και φαίνεται να κάνει στην οθόνη βγαίνει μόνο ένα κυκλακι σαν μόνιμα να φορτώνει και δεν παίζει πότε. Τι να κάνω;;;; έχω νευριάσει. Να μη δουλεύει μια τόσο βασική λειτουργία;
      Αν έχεις κινητό xiaomi με miui 11 το Cast δεν δουλεύει. Μόνο το YouTube μπορείς να κάνεις cast.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Majesty_3 έγραψε:

Καλησπέρα! Κάτοχος του mi box 4 και όχι τόσο σχετικη, ενώ παίζει κανονικά σε όλα δεν κάνει cast από το κινητό. Ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή και φαίνεται να κάνει στην οθόνη βγαίνει μόνο ένα κυκλακι σαν μόνιμα να φορτώνει και δεν παίζει πότε. Τι να κάνω;;;; έχω νευριάσει. Να μη δουλεύει μια τόσο βασική λειτουργία;
      Είναι πρώτη φορά που σου το κάνει αυτό;

Πρόσφατα βγήκε ενημέρωση. Την έχεις κάνει;

Σχεδόν όλες τις φορές μετά από αναβάθμιση δεν παίζει σωστά το cast από ότι θυμάμαι... Συνήθως λυνόταν με διαγραφή ή κάτι τέτοιο των δεδομένων της εφαρμογής και μετά ενημέρωση ξανά.

ΥΓ. Έχω κάνει την νέα ενημέρωση αλλά δεν έχω δοκιμάσει τίποτα!
    • Διαφήμιση
    • Έχω κινητό huawei. Το πήρα τώρα. Δεν έκανε cast ποτέ... Νομίζω έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις...δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή στο κινητό. Τι θα μπορούσα να κάνω; Να το πάω πίσω;