Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H xristos9 έγραψε:

Καλησπέρα ομάδα. Έχω το box s περίπου ένα χρόνο τώρα και δούλευε ρολόι μέχρι την τελευταία αναβάθμιση. Ενώ βλέπω ταινία στο netflix η στο cosmote tv κάνει επανακινηση κάθε 10-20' περίπου. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αυτό το πρόβλημα. Υπαρχή κάποια λύση;
      Δεν θέλω να κάνω επαναφορά γιατί έχω περάσει το kodi.
      Κάνε επαναφορά. Ούτως ή άλλως το kodi πήρε αναβάθμιση και σχεδόν όλα τα πρόσθετα δεν δουλεύουν με την καινούρια έκδοση.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Αυτό με την αναβάθμιση του kodi με έχει πεθάνει! Έκανα downgrade περνάω τα back up μου και πάλι δεν παίζει τίποτα!
      Μεγάλη βλακεία που είχα να κάνει αυτόματα αναβαθμίσεις..

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα, έχω παρατηρήσει όταν βλεπω στο YouTube live κανάλι μου βγάζει λευκή οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος.αυρο συμβαίνει μόνο σε live video . σε άλλα video οκ. τι μπορεί να είναι αυτό? έχει τύχει σε κανέναν? δοκίμασα και χαμηλότερη ποιότητα αλλά πάλι τίποτα μόνο ήχος.
    • Ο/H xristos9 έγραψε:

Ακόμα και με επαναφορά το πρόβλημα παραμένει. Στο mi tv stick δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα
      Εφόσον έκανες επαναφορά, εγκατέστησε όλες τις ενημερώσεις, τόσο του λειτουργικού όσο και των εφαρμογών.
      Για αρχή μην βάλεις καμιά εξτρά εφαρμογή εκτός από το netflix και cosmote
      Αν έχεις συνδεδεμένο φλασακι ή οτιδήποτε πάνω στην usb αποσύνδεσε το και δοκίμασε ξανά.
      Θα σου προτεινά να δοκίμαζες άλλο καλώδιο HDMI, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
      Τελος αν ξανακάνει επανεκκίνηση από μόνο του, πιαστο να δεις αν είναι πολύ ζεστό, μήπως υπερθερμάνετε και γιαυτο κάνει επανεκκίνηση.
      Αν τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψει, ή κάποιο θέμα έχει η συσκευή ή το τροφοδοτικό της συσκευής
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Ο/H xristos9 έγραψε:

Ακόμα και με επαναφορά το πρόβλημα παραμένει. Στο mi tv stick δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα
      Εφόσον έκανες επαναφορά, εγκατέστησε όλες τις ενημερώσεις, τόσο του λειτουργικού όσο και των εφαρμογών.Για αρχή μην βάλεις καμιά εξτρά εφαρμογή εκτός από το netflix και cosmote
      Αν έχεις συνδεδεμένο φλασακι ή οτιδήποτε πάνω στην usb αποσύνδεσε το και δοκίμασε ξανά.
      Θα σου προτεινά να δοκίμαζες άλλο καλώδιο HDMI, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
      Τελος αν ξανακάνει επανεκκίνηση από μόνο του, πιαστο να δεις αν είναι πολύ ζεστό, μήπως υπερθερμάνετε και γιαυτο κάνει επανεκκίνηση.
      Αν τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψει, ή κάποιο θέμα έχει η συσκευή ή το τροφοδοτικό της συσκευής
      Το έκανε και στο tv stick χθες όταν έβλεπα cosmote tv. Μπορεί να έχει το cosmote tv κάποιο πρόβλημα.

Η εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση ή το boxaki?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά να ρωτήσω μου βγάζει μετα απο κάποια λεπτά Screensaver με κάτι εικόνες μέσω του Chromecast. Γίνεται να βάλω δικές μου εικόνες ; Επίσης έβαλα μία φωτοφραφία ως ταπετσαρία και μου την βγάζει όταν κάνω επανεκκίνηση το Box. Πως γίνεται να την βγάλω ;
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Παιδιά θέλω να σας πω και εγώ το δικό μου ξαφνικό πρόβλημα[/b], θα το περιγράψω όσο μπορώ καλύτερα και όποιος θέλει ας πει κάποια ιδέα τι και πώς..!!
      Έχω θέμα με το scroll του xiaomi bluetooth χειριστηρίου. Στο αρχικό μενού εκεί που δείχνει την 1η μαμά μπάρα εφαρμογών από το στρογγυλό σταυρό του
      χειριστηρίου ξαφνικά μου πάει μόνο δεξιά - αριστερά.Να πάει πάνω κάτω στα άλλα κανάλια που έχω βάλει δεν πάει ούτε στην πάνω μπάρα για να μπω στης
      φωνητικές η play store η ρυθμίσεις. Με αφήνει μόνο δεξιά αριστερά...
      Λοιπόν παιδιά το βρήκα το πρόβλημα. Φταίει το τελευταίο update του Android launcher. Είχα αφήσει να κάνει αυτόματα update. Κάτι δεν έχει κάνει καλά η Google στην τελευταία αναβάθμιση και κολλάει το μαμά μενού στο box της xiaomi. Οπότε υπόψιν το τελευταίο update μην το κάνετε!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

Έχει βγάλει καινούριο update στα 668 ΜΒ. Το έχει κάνει κανένας; Ξέρετε τι είναι; Μήπως πάει στο Android 10;

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Αν λες αυτό που ποσταρα στις 10-3 , όχι δεν είναι.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Διαφήμιση
    • RE: Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Ο/H paiktaras έγραψε:

Αν λες αυτό που ποσταρα στις 10-3 , όχι δεν είναι.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Και δουλεύει καλά το update?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk