καλησπέρα.είμαι καινούριο μέλος και χρησιμοποιώ ενα mi box εδώ και 3 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Πήρα το mibox στο εξοχικό και δεν βρίσκει το wifi δίκτυο σε router της cosmote.Ανακαλύπτει κάποια απομακρυσμένα αλλά όχι το δικό μου. Αν το βάλω σε λειτουργεία hotspot με το κινητό το το βρίσκει.Έκανα επανεκίνηση το router όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται κανονικά εκτός από το mibox. Επίσης είχα και ένα mi repeater διπλα ακριβώς από το mi box ούτε εκείνο έβρισκε. Μόλις το έφερα σπίτι πίσω βρήκε κανονικά το wifi και συνδέθηκε.Any ideas?
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Δε σε ποιο κανάλι εκπέμπει το router σου στο εξοχικό.
Εν ανάγκη όρισε το εσύ να εκπέμπει σε χαμηλό κανάλι, μικρότερο από 11 -
Ο/H Koref έγραψε:
καλησπέρα.είμαι καινούριο μέλος και χρησιμοποιώ ενα mi box εδώ και 3 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Πήρα το mibox στο εξοχικό και δεν βρίσκει το wifi δίκτυο σε router της cosmote.Ανακαλύπτει κάποια απομακρυσμένα αλλά όχι το δικό μου. Αν το βάλω σε λειτουργεία hotspot με το κινητό το το βρίσκει.Έκανα επανεκίνηση το router όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται κανονικά εκτός από το mibox. Επίσης είχα και ένα mi repeater διπλα ακριβώς από το mi box ούτε εκείνο έβρισκε. Μόλις το έφερα σπίτι πίσω βρήκε κανονικά το wifi και συνδέθηκε.Any ideas?
-
καλησπερα στην ομαδα
κατοχος και γω εδω και κανενα μηνα του mi box s εχω να κανω καποιες ερωτησεις
1.χρειαζετε να βαλω vpn ?
2.προχθες εντελως ξαφνικα βλεπωντας iptv κολλησε το μποξ και εκανε επαννεκιννηση μονο του.ξερουμε γιατι ?μηπως χρειαζετε κανενα factory reset ?
3.το εχω συνδεσει με usb to enthernet της tp link και απο κει παει πανω σε ενα swicth της tplink παλι
βλεπω οτι σε iptv που κανει κολληματα,παιζει να χανει το ιντερνετ λογο της συνδεης που αναιφερα παραπανω ? -
Ο/H Gigantas έγραψε:
2.προχθες εντελως ξαφνικα βλεπωντας iptv κολλησε το μποξ και εκανε επαννεκιννηση μονο του.ξερουμε γιατι ?μηπως χρειαζετε κανενα factory reset ?
3.το εχω συνδεσει με usb to enthernet της tp link και απο κει παει πανω σε ενα swicth της tplink παλι
βλεπω οτι σε iptv που κανει κολληματα,παιζει να χανει το ιντερνετ λογο της συνδεης που αναιφερα παραπανω ?
2. Δεν έχεις να χάσεις κάτι εάν κάνεις ένα Factory Reser στο Tv-Box αλλά θα πρέπει να στήσεις πάλι τις εφαρμογές και τους λογαριασμούς σου από την αρχή.
3. Πολλές φορές αυτά τα Stick όπως και αρκετά Power Lines, έχουν ένα option στις ρυθμίσεις τους που είναι για Power Safe Mode. Όταν δεν βλέπουν κίνηση Data για ορισμένο χρονικό διάστημα πέφτουν σε μία κατάσταση Sleep Mode για να εξοικονομήσουν ενέργεια και κόβουν την σύνδεση. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gigantas έγραψε:
βλεπω οτι σε iptv που κανει κολληματα,παιζει να χανει το ιντερνετ λογο της συνδεης που αναιφερα παραπανω ?
3. Πολλές φορές αυτά τα Stick όπως και αρκετά Power Lines, έχουν ένα option στις ρυθμίσεις τους που είναι για Power Safe Mode. Όταν δεν βλέπουν κίνηση Data για ορισμένο χρονικό διάστημα πέφτουν σε μία κατάσταση Sleep Mode για να εξοικονομήσουν ενέργεια και κόβουν την σύνδεση.
-
Ο/H Gigantas έγραψε:
3.το εχω συνδεσει με usb to enthernet της tp link
Ο/H Gigantas έγραψε:
σε ποιο στικ αναφερεσε ?
-
kafkas.gr/ilektronika/eikona-i…NwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
αυτο εδω εχω παρει
εχει αυτο ρυθμισεις ?εγω το εβαλα πανω και δουλεψε -
Για τις επανεκκινήσεις της συσκευής με χρήση streaming εφαρμογών, να γράψω κι εγώ 2 λόγια:
Mε cosmote app είναι πολύ συχνά τα προβλήματα εδώ και μήνες, με αυξομείωση της συχνότητας κατά καιρούς, ενώ με nba league pass δεν είχα ποτέ προβλήματα ....μέχρι προχθές που έκανε μόνο του reboot.
Το παράξενο είναι πως με χρήση hardcoded app για θέαση iptv δε μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση, όσες ώρες και να παίζει.
Να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ανεβάζει θερμοκρασία για αυτό και συμβαίνει. Λύσεις μην ψάχνετε σε cosmote, nova κλπ. -
Ο/H vforvendetta85 έγραψε:
Για τις επανεκκινήσεις της συσκευής με χρήση streaming εφαρμογών, να γράψω κι εγώ 2 λόγια:
Mε cosmote app είναι πολύ συχνά τα προβλήματα εδώ και μήνες, με αυξομείωση της συχνότητας κατά καιρούς, ενώ με nba league pass δεν είχα ποτέ προβλήματα ....μέχρι προχθές που έκανε μόνο του reboot.
Το παράξενο είναι πως με χρήση hardcoded app για θέαση iptv δε μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση, όσες ώρες και να παίζει.
Να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ανεβάζει θερμοκρασία για αυτό και συμβαίνει. Λύσεις μην ψάχνετε σε cosmote, nova κλπ.
-
Γιατί το βγάζεις να λιάζεται;
-
Ο/H vforvendetta85 έγραψε:
Γιατί το βγάζεις να λιάζεται;
χαχαχαχαχα
επεδιη θα εχει ποιο πολυ ζεστη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0