Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει γίνει από άλλον η ίδια ερώτηση, αλλά το search δεν μου βρίσκει κάτι.
      Θέλω να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω φορτώσει πάρα πολλές ταινίες στο Xiaomi TV box.
      Όταν το συνδέω, δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω να διαβάσει, μόνο μου λέει πως πρέπει να κάνω format.
      Ο σκληρός είναι με NTFS.

Υπάρχει τρόπος να μην κάνω format και να το διαβάσει κανονικά το TV box;

Ευχαριστώ.
    • Σου ζητάει να κάνει φορματ για να τον χρησιμοποιήσει σαν χώρο αποθήκευσης. Απλά θα κατέβεις ένα file manager (fx) και θα μπορέσεις να δεις τα αρχεία του δίσκου.
    • Καλησπερα. Αγορασα προσφατα ενα Mi Box S και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: Όταν το κλεισω απο το remote ,τις περισσοτερες φορες ,δεν ανοιγει απο το remote μετα. Εχω δοκιμασει τα εξης:
      1. Unpair και pair. (πολλες φορες)
      2. Εγκατασταση τελευταιας εκδοσης λογισμικου
    • Διαφήμιση
    • Κάνει το ίδιο ακόμη και όταν κρατάς πατημένο για αρκετή ώρα το Power πλήκτρο από το Remote Control.
      Τα ίδια είχε κάνει και σε εμένα μετά από κάποιο Update, και διαπίστωσα ότι θέλει να κρατάω αρκετή ώρα το Power πατημένο για να "ξυπνήσει". :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Χτες μου εμφάνισε αναβάθμιση με security patch Μαρτίου, γύρω στα 650mb

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ο/H ApostolosL έγραψε:

Καλησπερα. Αγορασα προσφατα ενα Mi Box S και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα: Όταν το κλεισω απο το remote ,τις περισσοτερες φορες ,δεν ανοιγει απο το remote μετα. Εχω δοκιμασει τα εξης:
      1. Unpair και pair. (πολλες φορες)
      2. Εγκατασταση τελευταιας εκδοσης λογισμικου
      Απενεργοποιήσεις το hdmi cec από τιβι και κουτί.

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα
      Με την τελευταία αναβάθμιση (firmware update) τζίφος!
      Σάββατο πρωί την έκανα και πριν από λίγο cosmote tv πάλι επανεκκίνηση του box ξαφνικά! Είχα μια ελπίδα να στρώσει... Και τελικό champions league πήγε νερό! Τέλεια!
      Τελικά μάλλον τείνω στο ότι είναι μάπα το boxaki...Αγόρασα και δύο (περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο)...Πολύ εκνευριστικά τα restarts στο cosmote tv!

Μου έχει συμβεί βέβαια restart και με novaflix (στη δεύτερη μέρα του trial και το διέκοψα αμέσως) και μία φορά στο plex προ ολίγων ημερών (έκανα βέβαια δοκιμές συνεχόμενες παίζοντας ταινίες για να δοκιμάσω direct play και transcode κτλ και ίσως το ζόρισα)!
      Απογοητευμένος πλήρως!
      Και το θέμα είναι ότι ένα σοβαρό πρόβλημα που είχα με το app nfl game pass ( δεν έπαιζαν καθόλου οι δυο τελευταίες εκδόσεις) το update του mi box s το διόρθωσε, χωρίς να γίνει update στην εφαρμογή...
      Έκανα και hard reset πριν από μια εβδομάδα. Τίποτα δεν πιάνει!
      Πολύ απογοητευμένος είμαι...

Δε νομίζω να φταίει η cosmote...
      Μάλλον θα ψαξω άλλο android tv box...
      Για nvidia shield βέβαια δε νομίζω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ChrisLM έγραψε:

Καλησπέρα
      Σάββατο πρωί την έκανα και πριν από λίγο cosmote tv πάλι επανεκκίνηση του box ξαφνικά! Είχα μια ελπίδα να στρώσει... Και τελικό champions league πήγε νερό! Τέλεια!
      Τελικά μάλλον τείνω στο ότι είναι μάπα το boxaki...Αγόρασα και δύο (περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο)...Πολύ εκνευριστικά τα restarts στο cosmote tv!

Μου έχει συμβεί βέβαια restart και με novaflix (στη δεύτερη μέρα του trial και το διέκοψα αμέσως) και μία φορά στο plex προ ολίγων ημερών (έκανα βέβαια δοκιμές συνεχόμενες παίζοντας ταινίες για να δοκιμάσω direct play και transcode κτλ και ίσως το ζόρισα)!
      Απογοητευμένος πλήρως!
      Και το θέμα είναι ότι ένα σοβαρό πρόβλημα που είχα με το app nfl game pass ( δεν έπαιζαν καθόλου οι δυο τελευταίες εκδόσεις) το update του mi box s το διόρθωσε, χωρίς να γίνει update στην εφαρμογή...

Εμένα πάντως σε 6 μήνες που το έχω δεν έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση στο Cosmote TV

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    • Παιδιά εγώ στο box είμαι ακόμη με την προηγούμενη αναβάθμιση με επίπεδο ασφαλείας 05/01/21 και μου έβγαλε αναβάθμιση. Να την κάνω η όχι είναι προβληματικιά η νέα??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Σε εμένα πάντως δεν χάλασε κάτι. Όπως δούλευε δουλεύει και μετά το update

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ο/H achkap έγραψε:

Ο/H ChrisLM έγραψε:

Καλησπέρα

Απογοητευμένος πλήρως!

Εμένα πάντως σε 6 μήνες που το έχω δεν έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση στο Cosmote TV
      Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
      Σοβαρά; Τί να φταιει τότε;
      Ίσως κάποιο app που έχω στο set up μου;
      Εγω τα πήρα (2) Ιανουάριο και Μάρτιο μέσα στο έτος με το android 9 κατευθείαν...
      Υποθέτω κάποιο sideloaded app μπορεί να προκαλεί θέμα?
      Μήπως το set orientation? Το χω για το nova go... πέρα από αυτά έχω live net tv και greek tv (με iptv core) sideloaded apps! Τίποτε άλλο!
      Διάβασα ότι μπορεί κάποιο app να κάνει θέματα με reboots...
      Δεν ξέρω...με προβλημάτισες...
      Θα απεγκαταστήσω όλα τα sideloaded apps για να τεστάρω!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Παιδιά εγώ στο box είμαι ακόμη με την προηγούμενη αναβάθμιση με επίπεδο ασφαλείας 05/01/21 και μου έβγαλε αναβάθμιση. Να την κάνω η όχι είναι προβληματικιά η νέα??
      Μια χαρά είναι! Άποψή μου είναι πάντα να γίνονται τα updates, εκτός από os updates τα οποία θέλουν ψάξιμο...Όπως από το 8 στο 9...Δεν είμαι κατά, αλλά καλό είναι να τσεκάρουμε κανένα review προτού πάμε για update στο os.