Ναι Καλλιθέα Αττικής.
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Ο/H omegagr έγραψε:
Ναι Καλλιθέα Αττικής.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση που έγινε αυτή η αναβάθμιση. Το να περάσει δυο εκδόσεις Android tv και να δοθεί το Android tv 12 μάλλον τυχαίο γεγονός θα είναι. Θα ήταν καμιά αναβάθμιση της 2ης γενιάς που από λάθος δόθηκε και σε εμάς. Απλά ήμασταν τυχεροί που δούλεψε.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ειδα οτι εφτιαξε κ η αποκριση στο τηλεχειριστηριο οταν το ανοιγεις δεν περιμενεις κανα λεπτο για να δουλεψει κ στην ρυθμιση που το εχω για την αναλυση της εικονας δεν κανει επανεκκινησεις την αναβαθμιση να πω την εβγαλε με ειδοποιηση χωρις να μπω να κανω αναζητηση
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εγω μετα τα μηνυματα σας την εκανα δεν περιμενα να γινοταν απο την αλλην ειπα κολλησει θα αγορασω το καινουργιο τωρα αυτο μου φαινεται περιεργο να πηραν μερικοι
Να υποθεσω οτι ειμαστε τυχεροι;
Παιδιά και σε εμένα στο mibox s μου όταν γύρισα από διακοπές πριν λίγες μέρες έκανα τυχαία ενημέρωση λογισμικού και την έκανε.. Έχω και εγώ το 12. Μέχρι στιγμής δουλεύει σωστά. Μπράβο για την αναβάθμιση.Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Το θετικό είναι ότι αποσύρθηκε το update
Δεν μου το βγάζει πλέον
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Το θετικό είναι ότι αποσύρθηκε το update
Δεν μου το βγάζει πλέον
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά, χαμός έχει γίνει και γι'αυτό λογικά το απέσυραν μέχρι νεωτέρας
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Εμενα οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω παιζει απροβληματιστο τι να πω
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες