Καλημερα σε ολα τα μελη τις καταπληκτικης μας κοινοτητας.Ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.θα ηθελα με την ευκαιρια να ρωτησω,εν οψη της τελευταιας αναβαθμισης στο mi mix 2s ποια gcam να επιλεξω.Ευχαριστω εκ των προτερων.
gcam for mi mix 2s
-
-
Μια και έχουν τις ίδιες μηχανές με το mi8 διάβασε εδώ
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8 -
ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το τσεκαρω
-
Παιδια τελικα μετα την αναβαθμιση σε global stable 10.2.1.0 εβαλα την MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk και αποδιδει καλυτερα σε ολες της συνθηκες,και ακομα καλυτερα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Στην ρυθμηση input model την εχω στο nexus 6p για μεγαλητερη λεπτομερεια στις εικονες.Οποιος θελει ας την δοκιμασει και να μας πει τις εντυπωσεις του.
-
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά! Η παραπάνω έκδοση δεν δουλεύει στο κινητό μου, (όπως και καμιά άλλη έκδοση που έχω δοκιμάσει που είναι συμβατή με το mi mix 2s), σε όλες κολλαει άπειρα η φωτογραφία πριν την τραβήξω. Κανω κατι λάθος εγώ, παραλειπω κάποιο βήμα;
-
με την τελευταια αναβαθμιση της global stable σε10.2.1.0 παιζει μια χαρα.εαν εχεις καποια παλαιοτερη εκδοση κανε εκκαθαριση δεδομενων και απεγκατασταση και μετα περνα την.εκτος και αν φορας την προηγουμενη rom,τοτε δεν την ανοιγει.
-
Έχω την global stable 10.0.9.0 και δεν εχω άλλες ενημερώσεις, πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα; είμαι τελείως άσχετος με αυτά
-
Πανε στις ρυθμησεις,σχετικα με το τηλεφωνο, ενημερωσεις συστηματος με ανοιχτο wi fi και μπαταρια πανω απο 50 και πατα ελεγχος ενημερωσεων ειναι πολυ απλο.
-
Βρε το έχω κάνει αυτό είπαμε, δεν έχει νέες ενημερώσεις απλα
-
Ανεβάσε ένα στιγμιότυπο από το σχετικά της συσκευής... μήπως έχει κάτι λάθος...
Η τελευταία επίσημη ρομ είναι εδω...
MIUI ROM for Mi MIX 2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official ForumOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ορίστε!
-
Αλλαξε περιοχη σε ινδια κ δες μηπως σου βγαλει την ενημέρωση... Λογικα σε λιγες μερες θα την παρετε ολοι....Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα