Διαφήμιση

Αναβάθμιση από 4Χ σε επόμενο μοντέλο μέχρι €180 - ποιο;

• Αναβάθμιση από 4Χ σε επόμενο μοντέλο μέχρι €180 - ποιο;

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
      Συνδρομητής ων της Vodafone, ήρθε η ώρα της ανανέωσης συμβολαίου με μία επιχορήγηση €100.
      Είμαι ήδη κάτοχος του Redmi 4X και θέλω να ρωτήσω ποιο προτείνετε ως αναβάθμιση της παρούσας συσκευής σε ένα ανώτατο όριο τιμής ως τα €180.
      Με ενδιαφέρει μια κάμερα ίση ή και καλύτερη από του 4Χ και 5,5 ή 6 ίντσες οθόνη. Αν έχει και Oreo, καλό θα είναι.
      Είδα το Redmi 6 και άλλα, αλλά είναι αναβάθμιση από το 4Χ; Είχα και το Redmi 5 Plus υπ' όψιν αλλά δεν το βρίσκω στα καταστήματα (θέλω την εργοστασιακή εγγύηση). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
    • Σε αυτά τα λεφτά, τα Note 5 και Note 6 είναι μονόδρομος και θεωρώ αποτελούν σημαντική αναβάθμιση από το 4X (ίσως όχι τόσο σε θέμα επιδόσεων αλλά κυρίως σε θέμα οθόνης και κάμερας). Είναι πανομοιότυπα σαν χαρακτηριστικά αλλά ίσως το Note 5 να το βρεις φθηνότερα λόγω του ότι είναι πιο παλιό... Το Redmi 6 δεν το θεωρώ αναβάθμιση από το 4Χ αν και πολύ καλό και βολικό τηλέφωνο (το πήρα για τη σύζυγο σε αντικατάσταση του 3S). Μετά μπορείς να δεις και το Μ1Α2 το οποίο ίσως να φεύγει λίγο πάνω από τα 180 αλλά ξεχνάς το MIUI και πας σε stock android. Έχει λίγο καλύτερα specs από τα Note 5 & 6 αλλά χειρότερη μπαταρία...
    • Σε αυτό το price range θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα whyred και tulip παίζουν μπάλα μόνα τους. Το ποιο από τα 2 θα επιλέξεις εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από το αν γουστάρεις συσκευή με notch ή όχι. Κατά τα άλλα ελάχιστες είναι οι διαφορές τους. Μακριά από εμένα από τα M1A*. Υπάρχει αποδεδειγμένα bug σε κάποιες παρτίδες (δεν θυμάμαι αν ήταν στο A1 ή στο A2) που οφείλεται σε ελαττωματικό αισθητήρα ο οποίος αναγκάζει τη συσκευή να τρέχει σε μέγιστες συχνότητες επεξεργαστή ακόμα και όταν δεν τρέχει τίποτα το ιδιαίτερο.
    • Διαφήμιση