Άνοιξε την και δες εάν σου βγάζει κάποιο μήνυμα...
Xiaomi Pocophone F1 - ΛΥΣΗ ΣΤΟ BUG ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ [SOLVED]
-
-
εχω βαλει τκαι τη SIM στην παλια. οχι δεν εχει καποιο νεο.
ζηταει εναν κωδικο με νουμερα μονο τον οποιο εγω δεν εχω.
καθως φανταζομαι αυτο δε συμβαινει συχνα, διαφορετικα θα υπηρχε μια ειδοποιηση - δεν μπορει, μπορω να την επιστρεψω στο (skroutz) μαγαζι απο το οποιο την πηρα; και με τι αιτιολογια;
Μιλαμε για κινητο ουτε 2 ημερων. -
Βγάλε τις sim από το pocophone, κάνε ένα ακόμα wipe data και δες τι γίνεται...
-
τιποτα.. confirm your password. επιβεβαιωση κωδικου.
edit: δοκιμασα να διαγραψω τη συσκευη από το i.mi.com αλλα δεν πετυχαινει.. με ανανεωση η συσκευη παραμενει στο προφιλ μου. -
Μήπως είναι ο κωδικός του mi account?
-
κανενας κωδικος δεν ειναι μονο αριθμοι.. το mi account ζηταει και γραμματα, οχι μονο αριθμους.
sthn πρωτη οθονη, αφου συνδεθω στο wifi, ζηταει το κωδικο του mi account τον οποιο και δεχεται.
αλλα ειναι γραμματα και αριθμοι - οχι μονο αριθμοι.
δοκιμασα επισης να βαλω τον κωδικο μελους του mi account - χωρις επιτυχια.
οπως και τον αριθμο τηλεφωνου, με ή χωρις το 0030.. - χωρις επιτυχια. -
-
Το μοναδικό θέμα που βρήκα προς το παρών σχετικά, είναι αυτό και μιλάνε για bug ---> Password after factory reset : PocoPhones
Δεν να έχει σχέση με το mi account, δες τι έχουν γράψει ως πιθανές λύσεις...αφαίρεση sim κατά το reboot, skip wifi connection ώστε να βάλεις αριθμητικό pin... -
παίζει να είναι κρυπτογράφηση συσκευής .
Δοκιμασε να μπεις σε google
find device
και να κάνεις ρεσετ την συσκευή από εκεί.. -
Θετική απάντηση
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το μοναδικό θέμα που βρήκα προς το παρών σχετικά, είναι αυτό και μιλάνε για bug ---> Password after factory reset : PocoPhones
Δεν να έχει σχέση με το mi account, δες τι έχουν γράψει ως πιθανές λύσεις...αφαίρεση sim κατά το reboot, skip wifi connection ώστε να βάλεις αριθμητικό pin...
Η λυση ειναι συνδυασμος του 1)
και του 2)
Κανονικα το 1) θα δουλευε αν ειχα κανει LOG OFF το Mi account απο τη συσκευη. Αλλα χρειαστηκε η παρακαμψη του 2) οχι για την ΟΕΜ προσβαση, δε με αφηνε αλλωστε, αλλα για να κανω το log off.
Εκει αυτοσχεδιασα μες την απελπισια μου και εκανα τα βηματα του 1).
Θελει προσοχη να γινει το WIPE με τη SIM μεσα και κατα το reboot να την αφαιρεσεις.
στη συνεχεια χωρις WIFI προχωρας κανονικα στο στησιμο και όταν σου δωσει επιλογη να σεταρεις δακτυλικο αποτυπωμα η PIN φυσικα επιλεγεις το 2ο και βαζεις εναν αριθμητικο ΚΩΔΙΚΟ. Καπου εκει θα σου πει πως δεν εχεις προσθεσεις google account και θα σε βγαλει παλι στην αρχη του set up. ΕΚει επιτελους συνδεεσαι στο WIFI Και βαζεις και τη SIM μεσα και οταν ερθει η γαμ@# ωρα να ζητησει παλι τον κωδικο με μονο αριθμους; μαντεψε.. ειναι αυτος που μολις εβαλες. Επειτα ολα ειναι κανονικα.
Σημαντικο, απο το Mi account (το site) να εχεις διαγραψει το poco από τις συσκευες σου.
γλυτωσα το εγκεφαλικο. Σας ευχαριστω ολους για τις ΑΜΕΣΕΣ αποκρισεις και ελπιζω αυτη η περιπετεια να βοηθησει καποιον αλλο φιλο με παρομοιο θεμα.
Αν και δεν το ευχομαι σε κανενα.
με εκτιμηση.Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
Αιτία: Ολοκληρωμένη Λύση ! -
Μπράβο σου που το πάλεψες - βρήκες την λύση και πάνω από όλα την μοιράστηκες ώστε να βοηθήσεις και άλλα μέλη και επισκέπτες που ίσως έχουν το ίδιο πρόβλημα..
Σου εύχομαι τώρα να χαρείς στο μέγιστο την συσκευή σου. -
Μπράβο στο παλικάρι @ypnos που δείχνει όμως πολύ ξύπνιος, καλό θα ήταν όμως να μπει κάπου ξεχωριστά , εδώ θα χαθεί , ίσως καινούργιο νήμα ; Στην κατηγορία του Pocophone; Διότι το πρόβλημα και η λύση δεν ήταν όσο απλό όσο φαινόταν στην αρχή. Μπορεί βέβαια να το αναλάβει και ο @NasDriver που είχε μια συμμετοχή στο όλο θέμα.
Ή να τροποποιηθεί η επικεφαλίδα στο τόπικ να το βρήσκουν πιο εύκολα οι ενδιαφερόμενοι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες