Διαφήμιση

[Miui 10 9.1.1-2-3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • [Miui 10 9.1.1-2-2] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές

Έκανα μια πλήρη φόρτιση και εγκατάσταση εκ νέου την 9.1.3 μετά από καθαρισμό μνήμης και δείχνει να παίζει σωστα ειδωμεν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • καλη χρονια σε ολους ! Με τον updater το προβλημα εχει διορθωθει ?? ειμαι ακομα στην 8.12.13 και κατεβαζω 9.1.3. για mi mix 2s
    • Ο/H greekdevil έγραψε:

Με τον updater το προβλημα εχει διορθωθει ??
      Ναι έχει διορθωθεί. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

Χρονια πολλά και από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει τελείως την μπάλα. Πλέον δεν ξέρω τι μου γίνεται με όλα αυτά περί source και android , εγώ είμαι ένας ταπεινός vip εδώ και μερικά χρόνια άρχισα όταν βγήκε το hennesy πήρα μετά κενζο και τωρα έχω κενζο και sagit. Στο μι6 έχω 8.12 27. Γνωρίζω μόνο ότι αφού έχω face unlock έχω global. Αυτό τι σημαίνει? Για να πάω στην καινούργια θα κάνω fr . Θα χάσω και το face unlock,? Μετά τι source θα έχω?
      Καλημέρα. Όπως γράφει στο αρχικό ποστ: Όλες οι ROM έχουν πλέον Source από China/Xiaomi.eu κ έχω την εντύπωση ότι στο mi6 έχουμε εδώ κ αρκετές ρομ. Οπότε δεν χρειάζεσαι fr αλλά απλό φλασάρισμα.
    • Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

Στο μι6 έχω 8.12 27. Γνωρίζω μόνο ότι αφού έχω face unlock έχω global.
      Official rom έχεις επάνω ή πέρασες xtrv;
      Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο.
    • Για όσους έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή
      Themes μέσω twrp φλασαρετε αυτό το zip
      κάντε καθαρισμό τα cache's και θα στρώσουν όλα.

ThemeManagerFix.flashable

Το πρόβλημα έρχεται από το source όπου δοκίμαζαν να αντικαταστήσουν την κινεζική εφαρμογή με την αντίστοιχη από Ινδία.
      Το zip είναι η κινεζική εφαρμογή που είχαμε μέχρι τώρα.

Επίσης να πω πως υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του calendar με το Google account σε όλους.αυτο είναι από πλευράς xiaomi και θα διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση.
    • Ο/H Germak έγραψε:

Για όσους έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή
      Themes μέσω twrp φλασαρετε αυτό το zip
      κάντε καθαρισμό τα cache's και θα στρώσουν όλα.

ThemeManagerFix.flashable

Το πρόβλημα έρχεται από το source όπου δοκίμαζαν να αντικαταστήσουν την κινεζική εφαρμογή με την αντίστοιχη από Ινδία.
      Το zip είναι η κινεζική εφαρμογή που είχαμε μέχρι τώρα.

Επίσης να πω πως υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του calendar με το Google account σε όλους.αυτο είναι από πλευράς xiaomi και θα διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση.
      Αν θα υπάρχει επόμενη αναβάθμιση για κάποιες συσκευές...
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά καλήμερα!
      Ήμουν μέχρι τώρα με την ROM Miui 10 8.9.9 Dev AROMA (απο updater) στο Omega μου και μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχα ξαναπεράσει καμία απο τις ROM που κυλοφόρησαν μέχρι σήμερα, γιατί η συγκεκρίμενη "έκατσε" πολύ καλά στο κινητό μου και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος απο άποψη επιδόσεων.
      Πριν λίγες ημέρες είπα να περάσω την Miui 10 8.12.27 AROMA και πραγματικά δεν το μετάνιωσα γιατί το κινητό ΠΕΤΑΓΕ!!! Όλα ήταν ακόμη πιο γρήγορα ακόμη και η μπαταρία σε απόδοση, πρώτη φορά έκανα 2 μέρες να βάλω το κινητό στην φόρτιση. Σκέτο κτήνος!
      Το μόνο περίεργο που μου έκανε είναι πως κάθε τόσο μου έβγαζε ειδοποίηση πως το "Google Partner Setup" σταμάτησε να λειτουργεί και να στείλω αναφορά προβλήματος, όπως επίσης τα θέματα δεν άνοιγαν γιατί ήμουν σε άλλο region όπως έγραφε και ένα τελευταίο, μου έβγαλε MiVideo και File Manager διπλά εικονίδια, μόνο που αυτά που μου εμφάνισε είναι παλαιότερες εκδόσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών και δεν με αφήνει να της διαγράψω. Αλλά οκ, μικρό το κακό...

Είδα τώρα που βγήκε η 9.1.1-2-3 και αφού διάβασα πως θα είναι και η τελευταία είπα να την περάσω... "τι μπορεί να πάει στραβά"...
      Κατεβάζω ROM απο τον updater, την περνάω κανονικά μέσω TWRP και κάνω και καθαρισμό Cache/Dalvik όπως πάντα.
      Πραγματικά παιδιά, σε τόσες ROM που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα, δεν έχω ξαναδεί τόοοοοσο αργή ROM σας ορκίζομαι. Και αρχίζω να ανυσηχώ γιατί διαβάζω πως θα είναι η τελευταία και θα αναγκαστώ να αλλάξω κινητό πράγμα που δεν θέλω ακόμη.
      Καταρχήν να πω πως τα θέματα έφτιαξαν και ανοίγει η εφαρμογή κανονικά. Αυτό είναι το μόνο θετικό!
      Στα αρνητικά τώρα, το πρόβλημα με το Google partner setup παραμένει αλλά τώρα αρχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και η εφαρμογή του facebook.
      Η μπαταριά,επέστρεψε στα ίδια μπορεί και λίγο χειρότερα επίπεδα με τις πρό 8.8.9 εκδόσεις των ROM.

Το χειρότερο απ' όλα όμως παιδιά, είναι πως το κινητό είναι ΑΡΓΟ!!! Και δεν εννοώ απλά lagάρει, εννοώ πως είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ στο άνοιγμα εφαρμογών και στην ενημέρωση ειδοποιήσεων.
      Να σας δώσω παραδείγματα χωρίς υπερβολές;
      Google playstore: για να ανοίξει η εφαρμογή και να μπορώ να την δουλέψω κάνει απο 25-35 δευτερόλεπτα! Ναι, καλά διαβάσατε!
      Facebook: 5-7 δευτερόλεπτα για να ανοίξει.
      Outlook: κάνει περίπου 10-15 δευτερόλεπτα να ανοίξει η εφαρμογή και αφού μπαίνει δεν ανανεώνει τα νέα email ακόμη και αν κάνω χειροκίνητο έλεγχο για νέα mail.
      Να φανταστείτε είχα νέα mail απο νωρίς το πρωί 7:15, μπήκα στην εφαρμογή κατά τις 11:20 και μου έδειχνε πως δεν έχει έρθει τίποτα και τελικά μου ήρθε η ειδοποίηση για αυτα τα mail στις 12:15!!!
      5 ώρες μετά!

Το ίδιο κάνει με τα notifications στο app του fb. Ειδοποιήσεις που έπρεπε να μου έρθουν πριν 6-7 ώρες, τις έλαβα πριν κανα μισάωρο.
      Ακόμη και σε εφαρμογές messaging όπως viber, messenger κ.α. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ειδοποιήσεις πλέον και για να δώ αν έχω νέο μήνυμα, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να ανανεωθεί. Και όλες αυτές οι εφαρμογές εκεί που άνοιγαν σε 2-3 δευτερόλεπτα, τώρα παίρνει μέχρι και 20 για να να ανοίξουν και έχουν τρελό lag.

Παραθέτω επίσης ένα screenshot, που έχει διπλή καταχώρηση το "Χρήση Μπαταρίας" και όπως θα δείτε το επίπεδο της μπαταρίας είναι στο 87% ενώ έβγαλα το κινητό πριν 40 λεπτά από τι φόρτιση και δεν το έχω πειράξει κα-θό-λου!!!

Συγνώμη για την μεγάλη έκταση αλλά πραγματικά έχω απογοητευτεί. Δοκίμασα να ξαναπεράσω την ROM απο πάνω μήπως και κάτι δεν έγινε σωστά, αλλά και πάλι έγινε πετυχημένη εγκατάσταση και συνεχίζει έτσι! Δεν είμαι ούτε 2 μέρες με αυτή τη ROM και ήδη σκέφτομαι να πάω σε άλλο κινητό γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα πλέον. ;( ;( ;(
    • Και γιατί δεν περνάς πάλι την προηγούμενη που ήσουν ευχαριστημένος ξανά και να μήνεις με αυτή???
    • Ο/H Germak έγραψε:

Και γιατί δεν περνάς πάλι την προηγούμενη που ήσουν ευχαριστημένος ξανά και να μήνεις με αυτή??
      Γίνεται; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα να πάω πίσω;
    • Διαφήμιση
    • Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την διάρκεια της μπαταρίας διαβάστε το παρακάτω πολύ χρήσιμο ποστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Εμένα μετά που το έκανα μου δίνει έως 3 περίπου ώρες ανοιχτή οθόνη στο κινητό (ισχύει για όλα τα Xiaomi που έχουνROM που βασίζεται στην κινεζική έκδοση και όχι μόνο για το MI8 που γράφει το άρθρο)
      Εγώ του έχω δώσει αυτό σαν εντολή LTE/WCDMA. Να ξέρετε όμως ότι μετά από επανεκκίνηση γυρίζει ξανά στην εργοστασιακή ρύθμιση και θα πρέπει να το κάνετε ξανά. Αξίζει όμως τον κόπο.
      Δεν ξέρω βέβαια αν οι ειδικοί εδώ μπορούν να το αλλάξουν από την πηγή και να μένει μόνιμο στην ρύθμιση που αφορά την Ευρώπη και τα δίκτυα της
      About high battery usage of Cell Standby of Mi8 caused by TD-SCDMA searching | Xiaomi European Community