Απλά κάνε Flash την προηγούμενη Version και θα είσαι οκ.Ο/H MindMaker έγραψε:
Γίνεται; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα να πάω πίσω;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπλά κάνε Flash την προηγούμενη Version και θα είσαι οκ.Ο/H MindMaker έγραψε:
Γίνεται; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα να πάω πίσω;
λιγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε αναβάθμιση. Μετά από δύο τρεις μέρες στρώνει.Ο/H Kefalas99 έγραψε:
με αυτή τη ρύθμιση δουλεύει το τηλέφωνο σου????Ο/H mplevris έγραψε:
Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την διάρκεια της μπαταρίας διαβάστε το παρακάτω πολύ χρήσιμο ποστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Εμένα μετά που το έκανα μου δίνει έως 3 περίπου ώρες ανοιχτή οθόνη στο κινητό (ισχύει για όλα τα Xiaomi που έχουνROM που βασίζεται στην κινεζική έκδοση και όχι μόνο για το MI8 που γράφει το άρθρο)
Εγώ του έχω δώσει αυτό σαν εντολή LTE/WCDMA. Να ξέρετε όμως ότι μετά από επανεκκίνηση γυρίζει ξανά στην εργοστασιακή ρύθμιση και θα πρέπει να το κάνετε ξανά. Αξίζει όμως τον κόπο.
Δεν ξέρω βέβαια αν οι ειδικοί εδώ μπορούν να το αλλάξουν από την πηγή και να μένει μόνιμο στην ρύθμιση που αφορά την Ευρώπη και τα δίκτυα της
About high battery usage of Cell Standby of Mi8 caused by TD-SCDMA searching | Xiaomi European Community
Μια χαρά δουλεύει εμένα με cosmote όμως όχι windΟ/H Germak έγραψε:
με αυτή τη ρύθμιση δουλεύει το τηλέφωνο σου????Ο/H mplevris έγραψε:
Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την διάρκεια της μπαταρίας διαβάστε το παρακάτω πολύ χρήσιμο ποστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Εμένα μετά που το έκανα μου δίνει έως 3 περίπου ώρες ανοιχτή οθόνη στο κινητό (ισχύει για όλα τα Xiaomi που έχουνROM που βασίζεται στην κινεζική έκδοση και όχι μόνο για το MI8 που γράφει το άρθρο)
Εγώ του έχω δώσει αυτό σαν εντολή LTE/WCDMA. Να ξέρετε όμως ότι μετά από επανεκκίνηση γυρίζει ξανά στην εργοστασιακή ρύθμιση και θα πρέπει να το κάνετε ξανά. Αξίζει όμως τον κόπο.
Δεν ξέρω βέβαια αν οι ειδικοί εδώ μπορούν να το αλλάξουν από την πηγή και να μένει μόνιμο στην ρύθμιση που αφορά την Ευρώπη και τα δίκτυα της
About high battery usage of Cell Standby of Mi8 caused by TD-SCDMA searching | Xiaomi European Community
Εμένα με wind δείχνει ότι δουλεύει αλλά όταν με παίρνουν δεν χτυπάει....
Για να γίνει μόνιμο θα πρέπει να κάνουν τα παιδιά που φτιάχνουν την rom αλλαγές στο system apk