[Miui 10 9.1.1-2-3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Δοκίμασε ένα Wipe των Cache & Dalvik Cache από το TWRP Recovery.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά ενα περίεργο πρόβλημα που βρήκα σε ΜΙ6..
Από την ώρα που πέρασα την ρομ στο notification bar, έχει μπει μια γραμμή που γράφει email αλλά όταν πατάω πάνω ειναι κενό..
Πώς μπορώ να το φύγω?
Δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο δικό μου Mi-6.
-
-
Άρχοντα τίποτα πάλι μου το βγάζει.. Μπας και έχει τίποτα settings?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε ένα Wipe των Cache & Dalvik Cache από το TWRP Recovery.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά ενα περίεργο πρόβλημα που βρήκα σε ΜΙ6..
Από την ώρα που πέρασα την ρομ στο notification bar, έχει μπει μια γραμμή που γράφει email αλλά όταν πατάω πάνω ειναι κενό..
Πώς μπορώ να το φύγω?
Δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο δικό μου Mi-6.
Και κάτι τελευταίο ποια είναι η διαφορά της Google camera με την miui?
Ποια είναι καλύτερη?
Sent from my MI 6 using Tapatalk

-
Από τις ρυθμίσεις >> Διαχείριση εφαρμογών >> Mail >> κάνε μία διαγραφή δεδομένων, αλλά μετά ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα mail Accounts που έχεις.
-
Μπααα πάλι τίποταΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Από τις ρυθμίσεις >> Διαχείριση εφαρμογών >> Mail >> κάνε μία διαγραφή δεδομένων, αλλά μετά ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα mail Accounts που έχεις.
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Μήπως είναι το background service του mail; Το λέω γιατί μου βγάζει κι εμένα για την εφαρμογή Greenify την ίδια ακριβώς γραμμή που όμως αν θέλω να μην εμφανίζεται, πατάω πάνω της και απενεργοποιώ την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων".Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μπααα πάλι τίποταΟ/H MIUI_ART έγραψε:
-
-
Εντάξει. Διάλεξε τι θέλεις. Πάντως δε νομίζω πως είναι πρόβλημα η εμφάνιση της γραμμής.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
-
-
Έχω την εντύπωση ότι η Google Camera υποστηρίζει 4K ενώ η built-in camera όχι.Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μια τελευταία ερώτηση που έχω κάνει αρκετές φορές αλλά δεν παίρνω απάντηση..
ποια είναι η διαφορά της Google camera με την miui?
Ποια είναι καλύτερη?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0