[Miui 10 9.1.1-2-3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Τι θέλεις να μάθεις;;; Στον υπολογιστή σου κάνεις αναβαθμίσεις;
-
Παιδιά καλησπέρα, για το redmi note 4x πότε θα ξαναβγεί αναβάθμιση; Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε παραμείνει χωρίς update και το τηλ τρώει μπαταρία σαν τρελό!
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τι θέλεις να μάθεις;;; Στον υπολογιστή σου κάνεις αναβαθμίσεις;
-
-
Καλησπέρα παιδία, στο redmi 4x πέρασα την xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip, αφού πρώτα έκανα factory reset, στο φλασάρισμα προς το τέλος μου έβγαλε μία κόκκινη γραμμή αν κατάλαβα καλά κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με ένα drive E, δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αν και δεν το χρησιμοποιώ εγώ, να την ξαναπεράσω ή δεν είναι κάτι σοβαρό? Επίσης χρειάζεται να βάλω τώρα το patch για ota ή όχι? (μου είχε απαντήσει σε αυτό νωρίτερα ο φίλος @amavroudis) δεν την πέρασα από το email γιατί δεν πήρα, αλλά κάπου διάβασα ότι είναι μέσα στι zip.
Ωχ πάλι είμαι Off topic sorry.13.420 -
Ο/H movieland έγραψε:
Καλησπέρα παιδία, στο redmi 4x πέρασα την xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip, αφού πρώτα έκανα factory reset, στο φλασάρισμα προς το τέλος μου έβγαλε μία κόκκινη γραμμή αν κατάλαβα καλά κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με ένα drive E, δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αν και δεν το χρησιμοποιώ εγώ, να την ξαναπεράσω ή δεν είναι κάτι σοβαρό? Επίσης χρειάζεται να βάλω τώρα το patch για ota ή όχι? (μου είχε απαντήσει σε αυτό νωρίτερα ο φίλος @amavroudis) δεν την πέρασα από το email γιατί δεν πήρα, αλλά κάπου διάβασα ότι είναι μέσα στι zip.
Ωχ πάλι είμαι Off topic sorry.
13.420 -
-
Τι κωδικό; Από το mi account;
-
-
Ναί,θα πρέπει να γίνεις vip
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0