Έμμεσα σχεδόν όλοι που έχουν την συσκευή σου, αφού η Ελληνική XTRV έχει ως source την rom του eu...Ο/H Panos21t έγραψε:
καλησπερα παιδια. εχει βαλει κανενας την τελευταια dev eu??

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈμμεσα σχεδόν όλοι που έχουν την συσκευή σου, αφού η Ελληνική XTRV έχει ως source την rom του eu...Ο/H Panos21t έγραψε:
Είναι καλύτερη από τη στοκ?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έμμεσα σχεδόν όλοι που έχουν την συσκευή σου, αφού η Ελληνική XTRV έχει ως source την rom του eu...Ο/H Panos21t έγραψε:
![]()
Με ενδιαφέρει να έχει την ίδια ή καλύτερη μπαταρία και φυσικά να δουλέυει εξίσου το ίδιο ή στοκ κάμερα και βίντεο.Ο/H amavroudis έγραψε:
Βέβαια...
Όπως? Από μπαταρία και κάμερα είναι εξίσου καλή? Δεν θέλω να θυσιάσω κανένα απο τα δύο.Ο/H amavroudis έγραψε:
Αλλά είναι τα πλεονεκτήματα που έχεις με custom rom όπως η xtrv.
Βασικά αν κάνεις αναβάθμιση και δεν σου αρέσει, γυρίζεις σε όποια σου άρεσε.
Ενώ με stock δεν...
Δεν νομίζω να είναι το κενό. Νομίζω ότι σταματάει λίγο πιο χαμηλά από όσο θα έπρεπε και αφήνει εκτεθειμένο το τζαμάκι στα πλαϊνά του. Εγώ φοράω το Nilkin H+ Pro που θεωρείται κορυφή και σε 5 μήνες έχει 7-8 τσακίσματα στα πλαϊνά. Ευτυχώς δεν έχουν προχωρήσει και δεν έχουν κάνει γραμμές. Στο Mi5 με θήκη του εμπορίου δεν είχε γρατζουνιά για 1 1/2 χρόνο που το είχα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί συνέβη αυτό στο Mi Mix 2s.Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Πάντως δεν ξερω αν είναι η θήκη που δίνει η xiaomi αλλά έχω σπάσει 5 τζαμακια ήδη και φθηνά και καλά λόγο του μενού μεταξύ τζαμακι και θήκης
Επειδή δεν έχω την πολυτέλεια και τον χρόνο να δοκιμάζω διάφορες ρομ γιαυτό ρωτάω αν η xtrv ή η dev είναι σταθερές και εξίσου το ίδιο τουλάχιστον σε μπαταρία και κάμερα.Ο/H amavroudis έγραψε:
Αλλά είναι τα πλεονεκτήματα που έχεις με custom rom όπως η xtrv.
Βασικά αν κάνεις αναβάθμιση και δεν σου αρέσει, γυρίζεις σε όποια σου άρεσε.
Ενώ με stock δεν...