Διαφήμιση

Android 9 k notification light

• Android 9 k notification light

Παιδια καλησπερα...χθες εκανα αναβαθμιση το miA2 lite σε android 9...ολα καλα...Το προβλημα μου ειναι πως αναβοσβηνει μονιμα το notification light,χωρις ναυπαρχει καποια ειδοποιηση που δεν εχει διαβαστει...Επισης παρατηρησα αργη εποικινωνια με το mi band 3 σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση android...
      Εχετε καμια λυση??? Εχει τυχει σε αλλον? Ευχαριστω....
    • RE: Android 9 k notification light

Ο/H lubas13 έγραψε:

Παιδια καλησπερα...χθες εκανα αναβαθμιση το miA2 lite σε android 9...ολα καλα...Το προβλημα μου ειναι πως αναβοσβηνει μονιμα το notification light,χωρις ναυπαρχει καποια ειδοποιηση που δεν εχει διαβαστει...Επισης παρατηρησα αργη εποικινωνια με το mi band 3 σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση android...
      Εχετε καμια λυση??? Εχει τυχει σε αλλον? Ευχαριστω....
      Έχω το ίδιο τηλέφωνο.
      Δεν το αναβαθμιζω μέχρι να λυθούν τα θέματα γιατί όσοι το έχουν όλοι έχουν κάποιο θέμα.
      Δεν ξέρω μήπως με ένα factory reset διορθωθεί , αλλά να έχεις κρατήσεις αντίγραφο τα δεδομένα σου

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Χμ μαλιστα...ναι ειπα αντε ειναι official θα ειναι ενταξει...αλλα την ψηλιαστικα οταν ειδα πως ειναι 1 περιπου γιγα...κ τελικα ναι...μην το κανεις...χειροτερη μπαταρια..αργη εποκινωνια με mi band 3 ,κολληματα με το notification light...απλα εχει καποια αλλαγμενα εικονιδια....
      Θα περιμενω νεο update μηπως λυσει τα προβληματα...εως τοτε υπομονη...Ευχαριστω.
    • Διαφήμιση
    • Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει πτώση στην απόδοση/διάρκεια της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση, το αντίθετο θα έλεγα, κάπως σαν να αυξήθηκε η διάρκεια της. Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα με mi fit+Bluetooth+amazfit. Θα πρότεινα να ελέγξεις mi fit version, miband firmware και unpair/pair.

Το έχεις ψάξει καθόλου στο internet, πχ:
      -- Miband 3 didn't sync with Android 9 : miband

Για το θέμα του notification, έχεις δεί αυτό;
      -- Xiaomi Mi A2 Lite - Notification LED issues | Xiaomi Mi A2 Lite

Η 9η έκδοση του Android στο Μi a2 lite, φέρνει έκτος των διαφόρων security και sw patches/fixes, λειτουργίες adaptive battery/screen, fm radio. Τώρα στον αντίποδα πλέον στο Android 9 δεν υπάρχει η λειτουργία call recording (αν το χρησιμοποιούσες).