Καλησπέρα το κινητό το έχω ένα χρόνο και ξαφνικά η μπαταρία άρχισε να πέφτει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από ότι πάλι , δεν κρατάει ούτε μια μέρα στην εξοικονόμηση με μικρή σχετικά χρήση .. από την ανάλυση της χρήσης της μπαταρίας φαίνεται ότι καταναλώνεται το 79% από το android ... Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό ?
Μπαταρία xiaomi redmi note 4
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
Η ρομ που έχεις είναι official, άρα από εκεί δεν τίθεται θέμα, πλην του να υπάρχει κάποιο bug.
Το πιο πιθανό είναι να έχει "κολλήσει" κάποιος συγχρονισμός...κλείσε wifi και δεδομένα, απενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό, reboot και δες πως θα πάει.
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνεις ένα factory reset...οπότε με την πρώτη ευκαιρία, καλό θα ήταν να κρατήσεις σε υπολογιστή αντίγραφα φώτο, βίντεο, επαφές -
Ειναι ήδη απενεργοποιημένος ο αυτόματος
συγχρονισμός -
Μήπως έβαλες καμία νέα εφαρμογή τώρα τελευταία ?
Ή μήπως έκανες αναβάθμιση στην ρομ που έχεις πρόσφατα ? -
Εφαρμογη σίγουρα όχι , για την ρομ νομίζω όχι δεν έκανα κάποια εγκαταστάση
-
Και από την επανεκκίνηση και μετά φαίνεται το android να καταναλώνει 73% αντί 79% και αυτό μου φαίνεται περίεργο
-
Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον λογαριασμό από το play store > reboot > δες πως θα πάει.
-
Το δοκιμάζω , ευχαριστω
-
Πως ακριβώς απενεργοποίειται?
-
Κάτω από settings, sync, google
Καταργείς τον λογαριασμό.
Ανά πάσα στιγμή μπορείς να συνδεθείς ξανά πατώντας στο play store και δίνοντας τα στοιχεία σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0