Καλή χρονια σε όλους! το καλοκαίρι που μας πέρασε αγόρα το κινητό καινουριο σφραγισμένο σε global version απο αυτό το κατάστημα 8cores ! το οποίο όπως θα δείτε έχει κλείσει! Προσπαθώ να το κάνω unlock αλλα μου παρουσιάζει συνέχεια σφαλμα! Καποια βοήθεια παρακαλώ!
Mi mix 2s unlock bootloader problem
-
-
Μπορείς να βάλεις φωτογραφίες από:
1. Σχετικά με το τηλέφωνο
2. Κουτί που να δείχνει στο πλάι εάν έχει το αυτοκόλλητο global version
3. print screen από αυτόν τον έλεγχο ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
4. από το σημείο της συσκευής που λέει locked -
ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΡΕΡΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ PRESS ANY KEY TO SHUT DOWN
-
TWRA MOU TO EKANE
-
Βάλε και φώτο από τα 1,2 & 4 που σου έγραψα, επίσης, μην γράφεις με greeklish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH!
-
-
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ
-
-
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ RECOVERY!ΣΤΟ i.MI.COM ΤΟ ΑΝΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
-
Δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτά που κάνεις, εκτός του ότι το unlock tool θεωρεί ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.
Μήπως έχεις άλλη συσκευή xiaomi και έχει μέσα το ίδιο mi account με αυτό που έβαλες στο mix 2s ? -
ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΜΙ6 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ACCOUNT
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0