Στο land που πλέον δεν υπάρχει νέα dev rom θα βγει κανονικά η επόμενη stable rom ή και εκεί θα έχουμε τέλος;
Με ενδιαφέρει μόνο china/eu source.
Με ενδιαφέρει μόνο china/eu source.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπό την εφαρμογή δεν με αφήνει ,το κάνω εντελώς χειροκίνητα με τον παλιό κλασσικό τρόπο .Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Διέγραψε όλα τα παλιά και νέα αρχεία που αφορούν ROM που είναι στην συσκευή σου, και κάνε πάλι λήψη της ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης.Ο/H hajis έγραψε:
Σε συσκευή Mi 8 μου έβγαλε error στο download μέσα από το android όταν ολοκληρώθηκε . Επίσης όταν πάω να την κατεβάσω ξανά μέσα από τα settings moy βγάζει το κουμπί install , αν το πατήσω με πάει στο recovery αλλά βγάζει ένα πολύ γρήγορο error και δεν βλέπω τι γράφει . Επίσης πιο είναι το path που κάνει download την rom για να την βρω μέσα από το es file manager
Είναι προφανώς κρυπτογραφημένο το Data Partition στην συσκευή σου από παλιά ROM, εκτός και αν εσύ από λάθος επιλογή στις ρυθμίσεις, επέλεξες την ενεργοποίηση του encryption.Ο/H Firem@n έγραψε:
Καλησπέρα, αφού κατέβασα μέσω email την τελευταία ξεκίνησα την διαδικασία αναβάθμισης μέσω updater χειροκίνητα και αφού επέλεξα το αρχείο που έχω χύμα μέσα στην μνήμη μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:
''ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι κρυπτογραφημένος, μετά την επανεκκίνηση της συσκευής στο recovery να εισάγετε τον κωδικό ξεκλειδώματος της συσκευής για να συνεχίσει η εγκατάσταση''.
Αυτό πρώτη φορά το βγάζει και ας έχω κάνει την ίδια διαδικασία αρκετές φορές. Αν συνεχίσω ποιον κωδικό θα βάλω; Ή είναι νέο φρούτο και πρέπει να κατεβάσω την ρομ μέσω updater;
Έχω την 8.12.27 dev. Και wipe dalvic+cache κάνω μετά την αναβάθμιση; Τα ξέχασα μιας και μέχρι τώρα έκανα factory reset σε κάθε αναβάθμιση. Ευχαριστώ!