Πήγαινε Ρυθμίσεις/Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης/Quick Settings layout και βάλε compact.Ο/H flowin_through έγραψε:
Δεν το πιστεύω ότι επανέφεραν τη σαχλαμάρα με τα toggles που από 5αδα, γίνονται 4αδα όταν τα κατεβάσεις όλα. Και έλεγα ότι δόξα το θεό το κατάργησαν αυτό το εντελώς αχρείαστο πράγμα.. Η δήθεν απόκρυψη του notch τραγική
[Miui 10 9.1.10] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Περάστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα δείχνουν άψογα. Σαν να βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο πρώτο 3ώρο... Ίδωμεν... Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά!!
Edit: Μόλις παρατήρησα ότι και σε αυτή τη rom το πρόβλημα με το bluetooth εξακολουθεί να παραμένει. (αν το απενεργοποιήσεις μετά δεν ενεργοποιείται χωρίς επανεκκίνηση το κινητού)
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Περάστηκε σε whyred η απλή xtrv και όλα δείχνουν άψογα. Σαν να βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο πρώτο 3ώρο... Ίδωμεν... Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά!!
Edit: Μόλις παρατήρησα ότι και σε αυτή τη rom το πρόβλημα με το bluetooth εξακολουθεί να παραμένει. (αν το απενεργοποιήσεις μετά δεν ενεργοποιείται χωρίς επανεκκίνηση το κινητού)
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
Ο/H jimmynet έγραψε:
Σε Platina
Το πρόβλημα με το Power menu που ότι και να πατήσεις δείχνει σα να κάνει soft επανεκκίνηση δεν λύθηκε.
-
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι; Το kate που ουσιαστικά είναι international θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από εσάς ή και αυτό μπαίνει στην "μαύρη" λίστα λόγο της απόφασης του eu?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H kouskous έγραψε:
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι; Το kate που ουσιαστικά είναι international θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από εσάς ή και αυτό μπαίνει στην "μαύρη" λίστα λόγο της απόφασης του eu?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Ο/H jimmynet έγραψε:
Σε Platina
Το πρόβλημα με το Power menu που ότι και να πατήσεις δείχνει σα να κάνει soft επανεκκίνηση δεν λύθηκε.
Υπάρχουν όμως άλλα καλουδια όπως πχ το 4G+ που υποστηρίζεται και άλλα
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H jimmynet έγραψε:
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας την περάσω και γω (μη χάσω τη σειρά μου)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0