Τώρα εμφανίζεται το 4g+? Έκανες κάτι η μόνο του??
[Miui 10 9.1.10] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω factory reset και πέρασμα ρομ, να μου βγάζει στο reboot "this device is locked"?
-
Εφόσον πριν το factory reset ΔΕΝ έκανες αποσύνδεση του Mi Account από τη συσκευή αλλά το άφησες ως έχει, ναι είναι φυσιολογικό. Είναι feature ασφαλείας του MIUI (και πλέον σε κάποιες συσκευές σου βγάζει τα ίδια στο setup και για το Google Account).Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω factory reset και πέρασμα ρομ, να μου βγάζει στο reboot "this device is locked"?
-
Αν κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το σκέτο GSM για οικονομία μπαταρίας τι πρέπει να έχει από μαμά επιλεγμένο ..??Ο/H George 21 έγραψε:
Τι είναι όλα αυτά??? Ποιο είναι αυτό που είχαμε τόσο καιρό????
Και επίσης αν επιλέξουμε κάποιο και κάνουμε επανεκκίνηση θα το αλλάξει η θα το κρατήσει ..???
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Τώρα για πρώτη φορά με το που έβαλα την νέα ROMΟ/H George 21 έγραψε:
Τώρα εμφανίζεται το 4g+? Έκανες κάτι η μόνο του??
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ενημέρωση :
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-9.1.10 & ARΩMA ROM για το RedMi Note 6 PRO (Tulip).
Μπορείτε να την βρείτε από τις λίστες που είναι στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος -
Από μαμά το πρώτο. Αν θέλετε σκέτο 3G το τρίτο (TD-SCDMA/GSM/WCDMA). Τα υπόλοιπα...πειραματιστείτε (οι τολμηροί) και πείτε και σε εμάςΟ/H geozn8 έγραψε:
Αν κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το σκέτο GSM για οικονομία μπαταρίας τι πρέπει να έχει από μαμά επιλεγμένο ..??Και επίσης αν επιλέξουμε κάποιο και κάνουμε επανεκκίνηση θα το αλλάξει η θα το κρατήσει ..???Ο/H George 21 έγραψε:
-
-
Το καλύτερο από όλα σε άποψη μπαταρίας και σήματος είναι το 4οΟ/H BanditGR έγραψε:
Από μαμά το πρώτο. Αν θέλετε σκέτο 3G το τρίτο (TD-SCDMA/GSM/WCDMA). Τα υπόλοιπα...πειραματιστείτε (οι τολμηροί) και πείτε και σε εμάςΟ/H geozn8 έγραψε:
Αν κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το σκέτο GSM για οικονομία μπαταρίας τι πρέπει να έχει από μαμά επιλεγμένο ..??Και επίσης αν επιλέξουμε κάποιο και κάνουμε επανεκκίνηση θα το αλλάξει η θα το κρατήσει ..???Ο/H George 21 έγραψε:

GSM/WCDMA/LTE
Με αυτό ψάχνει τα δίκτυα που έχουμε στην Ευρώπη και δεν ασχολείται καθόλου με τα κινέζικα 4g δίκτυα που έχουν να κάνουν με την εντολή TD-SCDMA με αποτέλεσμα να εξοικονομεί μπαταρία στο κινητό.
Επίσης το κρατάει σαν ρύθμιση και μετά από επανεκκίνηση ενώ οι προηγούμενες ROM δεν το κρατούσαν -
Και σε μένα όλα μια χαρά στο tulip. Εκτός από την αλλαγή του να επιλέγεις δίκτυο βλέπω ότι προστέθηκε και η επιλογή κλειδώματος οθόνης με διπλό κλικ πάνω της. Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεωνΟ/H bas13bou έγραψε:
Περαστηκε η νέα ρομ σε tulip όλα καλά ευχαριστούμε πολύ καλή χρονιά με υγεία.
-
Εγώ φλάσαρα το παρακάτω και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα κάτω από το ρολόι αριστεραΟ/H mplevris έγραψε:
Ο/H bas13bou έγραψε:
Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεων
mi-globe.com/miui-notification-icons-for-notch-phones/ -
Σε ποιο τηλέφωνο; Ξέρεις αν κάνει για το redmi note 6 Pro;Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Εγώ φλάσαρα το παρακάτω και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα κάτω από το ρολόι αριστεραmi-globe.com/miui-notification-icons-for-notch-phones/Ο/H mplevris έγραψε:
Ο/H bas13bou έγραψε:
Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0