[Miui 10 9.1.10] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Rolex ???????
>> Author: MIUI Official Team Version: 8.12.27 (MIUI10) Size: 1.5G << -
Μια χαρα η αρωμα με καθαρη εγκατασταση ευχαριστω πολυ παιδια
-
Τώρα μόλις είδα ότι σε Poco δεν παίζει το ραδιόφωνο. Βγάζει σφάλμα
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Τώρα μόλις είδα ότι σε Poco δεν παίζει το ραδιόφωνο. Βγάζει σφάλμα
-
Ο/H Starbak έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την είχε η 8.12.27 κ γύρισα πίσω πάλι σήμερα.. Παρόμοια αίσθηση άλλος?
Αν έχεις προβλήματα καλά έκανες και γύρισες πίσω στην ROM που σου αρέσει.
Να δούμε στην επόμενη Version αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα. -
-
Ο/H Starbak έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την είχε η 8.12.27 κ γύρισα πίσω πάλι σήμερα.. Παρόμοια αίσθηση άλλος?
* Redmi Note 5 (Whyred)
Ο/H geogian έγραψε:
Όπως λέει και κάποιος προηγούμενος χρήστης του whyred το κινητό εμφανίζει αργή ανταπόκριση στο ξεκλείδωμα με την 9.1.10
-
καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος εδω μετά από πολλά χρόνια Samsung πήρα ένα Xiaomi redmi note 6 Pro
το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω μέχρι στιγμής είναι με το Titanium Backup δεν δεν μου αναγνωρίσει το φάκελο που έχω κάνει backup τα αρχεία πάλι με Titanium Backup από SD cart ,
μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Starbak έγραψε:
* Redmi Note 5 (Whyred)
Ο/H geogian έγραψε:
Όπως λέει και κάποιος προηγούμενος χρήστης του whyred το κινητό εμφανίζει αργή ανταπόκριση στο ξεκλείδωμα με την 9.1.10
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ομολογώ ότι δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Πολυβόλο είναι το δακτυλικό αλλά επειδή το έχω ακούσει και από άλλα άτομα, αναρωτιέμαι αν οφείλεται σε κάποιο custom theme ή στον stock MIUI Launcher (προσωπικά χρησιμοποιώ τον Nova).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0