Περασα το twrp με τις οδηγίες του site μέσω του παραθυρου εντολών των windows cmd (fastboot flash recovery κλπ) και μετά εγκατέστισα την ARΩMA, δουλευε μια χαρα χωρίς lazyflasher και magisk ..Ο/H em56464 έγραψε:
μα χωρίς lazyflasher η magisk δεν θα ξεκινήσει με twrp ποτέ το τηλέφωνο και όλο θα σου βγάζει θέματα μα αν είναι να το πουλήσεις δες στους οδηγούς της συσκευής και περνά μια official rom με τον ανάλογο τρόπο που σίγουρα υπάρχει στους οδηγούς και άστο να κάνει ο αγοραστής ότι θελει!!!!!!Ο/H adoti έγραψε:
εχω δοκιμάσει κι εχω βαλει official πανω και η official σβήνει το ΤWRP και μου κλειδώνει το ιντερνετ.. δεν με ενδιαφερει να βαλω ουτε magisk ουτε lazyflasher γιατι θελω να πουλήσω το κηνιτο και δεν μπορω τωρα γιατι μου κλειδωνει το internet η official rom..Ο/H em56464 έγραψε:
μα και στην official μπορείς να έχεις twrp με την διαφορά ότι πριν μπουταρεις στο σύστημα θέλει magisk η lazyflasher για να αποφύγεις bootloop!!!!!Ο/H adoti έγραψε:
δοκιμαστικε και σε αλλο δικτυο και παλι μπλοκαρει το ιντερνετ οποτε το συμπερασμα ειναι οτι το πιο επικινδυνο πράγμα είναι να μπλέκεις με TWRP και μετά να πειγένεις απο unofficial σε official πάλι..
Βαζω την official STABLE μέσω του FlashTool PRO και μου κλειδώνει τo ιντερνετ συνδέομαι στο wifi αλλα μου βγάζει μήνυμα ΟΧΙ ιντερνετ
Βαζω την official DEVELOPER μεσω του FlashTool PRO και δουλέυει κανονικα το ιντερνετ

οσω για lazyflasher και magisk πρωτη φορα το βλεπω σημερα οτι χρειαζονται αυτά τα προγράματα για να δουλεψει το twrp... και το τηλεφωνο μου πως δουλευε τοσο καιρο με την ARΩMA ?